- 3 Aralık 2019
- 207
- -95
- 18
- 24
- Konu Sahibi Duygusalll123
-
Hanımefendi durumunuza çok üzüldüm cidden boşanmaktan başka yol yok gibi maalesef Kocanız biraz paronayak gibi.Yanlış anlamayın bu hastalık zaten kadınlardan çok erkeklerde görülüyormuş,daha dün araştırmıştım.Bence etrafınızdaki herkesten yardım almaya çalışın.Yaşadığınız durumu anlatın.Sizin ve eşinizin yaşları neler?Hani merak ettim arada kuşak farkı,yaş farkı varsa bunlar olası şeyler.Ama tabii yaş farkı olup da düzgün geçinen de var.Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hiç değer vermiyo ilgi göstermiyo mesela şöyle bahsediyim dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman böyle benim canım sıkkınsa hiç yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dökmeden cam silinmyo bende çıkıp dökemiyorum küçük çocuğum var ona dök ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hiç kimsem yok yalnızım benle hiç vakit geçirmiyo iki çift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi düşünün babadan gram değer sevgi yok ama o babası için ölüyo babası gülmeyen sürekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo sürekli kıskançlık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni göndermiyo çok bunaldim çok daraldım nişanlıyken ağzımdan çıkacak söze bakardı şimdi ne doğum günü ne yıldönümü hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim çünkü isten çıkar çıkmaz eve gelir hiç bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin üstüne asla laf söyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim günden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak çok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak görüyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin çok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim küsüyorum kırılyorum 5 dakika sonra hiç bisey olmamış gibi gülüyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Xd.Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hiç değer vermiyo ilgi göstermiyo mesela şöyle bahsediyim dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman böyle benim canım sıkkınsa hiç yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dökmeden cam silinmyo bende çıkıp dökemiyorum küçük çocuğum var ona dök ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hiç kimsem yok yalnızım benle hiç vakit geçirmiyo iki çift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi düşünün babadan gram değer sevgi yok ama o babası için ölüyo babası gülmeyen sürekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo sürekli kıskançlık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni göndermiyo çok bunaldim çok daraldım nişanlıyken ağzımdan çıkacak söze bakardı şimdi ne doğum günü ne yıldönümü hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim çünkü isten çıkar çıkmaz eve gelir hiç bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin üstüne asla laf söyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim günden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak çok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak görüyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin çok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim küsüyorum kırılyorum 5 dakika sonra hiç bisey olmamış gibi gülüyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Sıkııntı stres üzüntü hasta eder . Çok ciddi söylüyorum... benim vücudum artık atıyor yani su dolu kabarcıklar oluyor kaşınıyor kollarım bacaklarım . Neden peki? Üzüntüden vücudum artık sinyal veriyor hastalık geliyor bak dikkat et diyor . Çocuğun varmış bir de yazık değil mi sanaGecme z bende bunun farkindaym
Dövse bundan iyi diyecektim, zaten dövüyormuş. Bu adamla hala ne yapacağınızı bilmiyorsanız siz de problemli bir karaktersiniz kusura bakmayın. Yaşadığınız normal bir evlilik değil, “yuva” kavramı böyle bir şey değil. Boşanırsanız bundan çok daha insanca yaşarsınız.mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo
Baştan beri kıskançlıkları vardı ama bu düzeyde değildi şimdi sürekli ben onu aldaticam gibi hissediyo ve sürekli iftira atyo arabada giderken cami bile actirmyo öyle çok güzel birisi de değilim kiskanilcak hatta kendimi
Biliyorum çok haklısınız ama kızıma karşı çok iyi bir baba o konuda hakkını yemem
22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum
Biliyorum çok haklısınız ama kızıma karşı çok iyi bir baba o konuda hakkını yemem
Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyoÇocuğunuz sizi babası döverken görse, annesi hergün mutsuzluktan ağlasa, babası annesini insan yerine koyup düşüncelerini umursamasa ve psikolojisi bozuk bir çocuk yetişirseniz, buna çocuğum icin katlanıyorum mu diyorsunuz?
Benimde butun vücudum kabarıyor kaşınıyor aşırı derecede hemdeSıkııntı stres üzüntü hasta eder . Çok ciddi söylüyorum... benim vücudum artık atıyor yani su dolu kabarcıklar oluyor kaşınıyor kollarım bacaklarım . Neden peki? Üzüntüden vücudum artık sinyal veriyor hastalık geliyor bak dikkat et diyor . Çocuğun varmış bir de yazık değil mi sanabedenine ruhuna beynine yazık değil mi??
Ben limon sürüyorum tuzla ovuyorum hafifletiyor bu arada.Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo
Benimde butun vücudum kabarıyor kaşınıyor aşırı derecede hemde
Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo
Benimde butun vücudum kabarıyor kaşınıyor aşırı derecede hemde her gün dövmüyor ama dövüyor netice de ya neden kendine bunu yapıyorsun
Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?