Arkadaslar sizden biraz fikir vermenizi istiyorum

Hanımefendi durumunuza çok üzüldüm cidden boşanmaktan başka yol yok gibi maalesef Kocanız biraz paronayak gibi.Yanlış anlamayın bu hastalık zaten kadınlardan çok erkeklerde görülüyormuş,daha dün araştırmıştım.Bence etrafınızdaki herkesten yardım almaya çalışın.Yaşadığınız durumu anlatın.Sizin ve eşinizin yaşları neler?Hani merak ettim arada kuşak farkı,yaş farkı varsa bunlar olası şeyler.Ama tabii yaş farkı olup da düzgün geçinen de var.

Çocuğum için katlanıyorum diyorsunuz ya kusura bakmayın ama bu cümle boşanmaya cesaret edemeyen kadınların kendini avutmak için kurduğu cümle. Aileniz arkanızda olmasaydı bunları yazmazdım. Çocuklar böyle huzursuz ailelerde böyle babalarla mutlu mu sanıyorsunuz. Şu an çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik boşanmanız olur.

Xd.

Bunca şerefsizliği yapan kocan olacak adam bile senin ona halen nasıl katlanıyor olduğuna anlam veremeyip " sen nasıl insansın" diyor. Bu bile durumun vehametini gösteriyor. :))

Edit: Pardon adam demişim.

Gecme z bende bunun farkindaym
Sıkııntı stres üzüntü hasta eder . Çok ciddi söylüyorum... benim vücudum artık atıyor yani su dolu kabarcıklar oluyor kaşınıyor kollarım bacaklarım . Neden peki? Üzüntüden vücudum artık sinyal veriyor hastalık geliyor bak dikkat et diyor . Çocuğun varmış bir de yazık değil mi sana bedenine ruhuna beynine yazık değil mi??

mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo
Dövse bundan iyi diyecektim, zaten dövüyormuş. Bu adamla hala ne yapacağınızı bilmiyorsanız siz de problemli bir karaktersiniz kusura bakmayın. Yaşadığınız normal bir evlilik değil, “yuva” kavramı böyle bir şey değil. Boşanırsanız bundan çok daha insanca yaşarsınız.

Oha kocan resmen ruh hastası ! Bence canını hemen kurtar şizofren o

"Ye dayağını otur madem" mi diyelim? Şiddet görüyorsanız fiziksel, ekonomik, cinsel ya da psikolojik tek yapacağınız boşanmak.

Biliyorum çok haklısınız ama kızıma karşı çok iyi bir baba o konuda hakkını yemem

Ne yapıyo o iyi baba çok merak ediyorum ben. Atalarımız hep demiş, anasını sevmeyen evladını da sevmez diye. Belli kan bağı olduğu için bir miktar seviyodur. Ama bi de büyüyünce nasıl baba olacak acaba. Sana makyaj yapıyosun diye iftira atan herif kızı büyüyüp ilk aşkını yaşadığında ne yapacak acaba?

Ben kurtarılacak bir evlilik göremiyorum şahsen. Kurtarmaya değecek bir evlilikte göremiyorum. Çünkü eş kişisi daha aile olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo
Benimde butun vücudum kabarıyor kaşınıyor aşırı derecede hemde

Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo

Benimde butun vücudum kabarıyor kaşınıyor aşırı derecede hemde
Ben limon sürüyorum tuzla ovuyorum hafifletiyor bu arada.

Nasıl davranmam mi gerekiyor tabi ki bosanman

Ya konu sahibi bi bitmediniz ya! Ne demek bu ruh hastasına çocuğum için katlanıyorum. Çocuğunuza sorun bakalım mutlu muymuş o evde?

Siz bu adamı hala seviyorsunuzdur birde! Üstelik ailenizde arkanızdaymış. Buna rağmen o evde ruh hastasının biriyle esir hayatı yaşamaya devam ediyorsunuz. Sizde de sorun var muhtemelen.

İleride ne olacak söyleyeyim mi ben size? Bu ruh hastası bayağı bayağı inanacak sizin onu aldattığınıza, şiddet artarak devam edecek. Belkide bir gün... Neyse umarım aklınız başınıza gelir de kurtulursunuz o evden.

dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi

bebeğim bundan önce daha önemli meseleler yok mu sence de hayatınızda?

adam iftira atıyo, dövüyo, sövüyo, kendi ana babasının bokunu yerken senin aileni resmen düşman ilan etmiş, sen haklı olduğun halde küslük olmasın diye barıştığında tuhaf karşılayıp bir de sen nasıl bir insansın diye tepki gösteriyo.

ailenin arkanda olduğunu okudum bir yorumda, al çocuğunu git biraz en azından bi durum değerlendirmesi yap.
baktın daha iyi huzurlusun açarsın davayı kurtulursun

yazık ya hu ben üzüldüm burdan gördüğün muameleye, senin de bir canın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…