- 20 Temmuz 2019
- 20
- 5
- 36
- 26
- Konu Sahibi Duygusalll123
-
Ben gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum çok fazla pskolojim bozuldu artikYuh diyorum
Kusura bakmayın ama siz resmi nikah kıyınca evli olduğunuzu sanıyorsunuz. Bu yaşadıklarınızın evlilikle ilgisi yok. İnsanlıkla bile ilgisi yok.
Kendinize neden eziyet ediyorsunuz? Boşanın. Çalışır didinirsiniz. İki lokma ekmeğiniz olur belki ama huzurunuz olur en azından.
[/QUOTE
Gerçekten bende bilmiyorum neden hala yanında duruyorum
Ne yapmam gerektiğini artık gerçekten bilmiyorumSen hala bu adama yaranma derdindesin
Calismiyorsan once bir işe gir
Biraz ekonomik özgürlüğünü kazan
Ondan sonra gerisi gelir
Bu adamdan koca moca olmaz
Ben bunu yapamıyorum işte karşındakine kiymet veriyorum neden yapıyorum ne için yapıyorum bende bilmiyorumHerkes bu adamla ömür geçmez boşan demiş ama sende öyle bir istek ve cesaret göremedim
Farklı şeyler yazayım, birde böyle dene
Eşini hayatının merkezine alma, kendin ve çocuğun ile ilgilen.
Yardım etmiyorsa camlar da kirli kalsın.
Makyajı kendin için yap, "makyaj seviyorum diye yapıyorum" de, "senin için yapıyorum" diyip adamın bir tarafını kaldırma....
Herşeyi koca için yapan, kocasının çevresinde pervane olan kadınların değeri bilinmez...
Önce kendini sev, sonra çocuğunu, en son eşini...
Çocuğunuz sizi babası döverken görse, annesi hergün mutsuzluktan ağlasa, babası annesini insan yerine koyup düşüncelerini umursamasa ve psikolojisi bozuk bir çocuk yetişirseniz, buna çocuğum icin katlanıyorum mu diyorsunuz?22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum
Boşanın tabi. Daha ne lazım boşanmak için. Dayak, hakaret, psikolojik şiddet. Ne ararsan var.Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hiç değer vermiyo ilgi göstermiyo mesela şöyle bahsediyim dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman böyle benim canım sıkkınsa hiç yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dökmeden cam silinmyo bende çıkıp dökemiyorum küçük çocuğum var ona dök ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hiç kimsem yok yalnızım benle hiç vakit geçirmiyo iki çift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi düşünün babadan gram değer sevgi yok ama o babası için ölüyo babası gülmeyen sürekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo sürekli kıskançlık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni göndermiyo çok bunaldim çok daraldım nişanlıyken ağzımdan çıkacak söze bakardı şimdi ne doğum günü ne yıldönümü hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim çünkü isten çıkar çıkmaz eve gelir hiç bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin üstüne asla laf söyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim günden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak çok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak görüyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin çok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim küsüyorum kırılyorum 5 dakika sonra hiç bisey olmamış gibi gülüyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Ya çok haklısınız ama konuşalım dediğim de aman sıkıldım artık konuşmaktan diyo ben gidicem dediğimde kapıyı kitleyip üstüme öyle ise gidiyoÖncelikle Allah yardımcın olsun ama boşanmaktan başka caren yok simdi bunları yapan ileride neeler yapmaz düşün çocuk içinde senin icinde en hayirli olan bu lütfen çocuğun ve senin için yap bunu kurtar kendini bi gün sana aldatmadigin halde sen beni aldattin deyip ya şiddet uygulayıp dozunu aşıp kotu şeyler olursa bundan sonra adam edemezsin onu adam olan dovmez 5 yaşındaki bebeden kiskanmaz
Offff burda hergün 626262 kere okuduğumu klasik bahane. Ona bakmayan, evde anıran, şiddet uygulayan adam mi baba oluyor şimdi? Çocuğa çok mu ilgili. Gideceğim diye blöf yapacağınıza o işe gidince temelli gidin. Ne demek kapı kitlemek. Ya yangin çıksa evde. Farkında mısınız ölüp kalırsınız evladınızla. Hadi siz mantıklı düşünemiyorsunuz ama o evladın ne suçu var?22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum
Gecme z bende bunun farkindaymOnunla bir ömür geçer mi sence?
Biliyorum çok haklısınız ama kızıma karşı çok iyi bir baba o konuda hakkını yememOffff burda hergün 626262 kere okuduğumu klasik bahane. Ona bakmayan, evde anıran, şiddet uygulayan adam mi baba oluyor şimdi? Çocuğa çok mu ilgili. Gideceğim diye blöf yapacağınıza o işe gidince temelli gidin. Ne demek kapı kitlemek. Ya yangin çıksa evde. Farkında mısınız ölüp kalırsınız evladınızla. Hadi siz mantıklı düşünemiyorsunuz ama o evladın ne suçu var?
Hergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo çok üzülüyorumÇocuğunuz sizi babası döverken görse, annesi hergün mutsuzluktan ağlasa, babası annesini insan yerine koyup düşüncelerini umursamasa ve psikolojisi bozuk bir çocuk yetişirseniz, buna çocuğum icin katlanıyorum mu diyorsunuz?
Bu normal değil siz bunu anlamıyorsunuz, hergün dovmemesi iyi bir eş veya baba olduğunu göstermez ki. Çocuğunuz ilerde büyük travmalar yaşayabilir, bence onu düşünüyorsanız (ama en önemlisi burda sizinde ruh sağlığınız) ailenizi dinleyip onların yanına gidin. Mutlu anne - mutlu cocuk demekHergun Dovmuyo ama tartışmamızı çocuğun yanında yapmıyoruz yaptığımızda korkuyo çok üzülüyorum
Yaaa inanılmaz üzüldüm mesajınızı okurken.. Sizi dövdüğünü söylediğiniz için artık bence burada üzerine konuşulacak birşey yok.. Hastalıklı düşünceler barındıran ve sizi döven bir adamla birlikte yaşamanız sizin ve çocuğunuz için çok tehlikeli birşey olur.. Aileniz size sahip çıkar inşallah ama çıkmıyorsa bile bu devletin sığınma evleri var oraya çocuğunuzla gider kendinize yeni bir hayat kurabilme imkanı elde edebilirsiniz.. Ama tabi ki ilk tercihiniz anneniz babanızın yanına gitmek olmalı.. İnanın anne babalarımızdan bizi daha çok seven düşünen bir kimse olamaz ben öyle düşünüyorum.. Rica ediyorum o adamdan uzak durun..Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hiç değer vermiyo ilgi göstermiyo mesela şöyle bahsediyim dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman böyle benim canım sıkkınsa hiç yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dökmeden cam silinmyo bende çıkıp dökemiyorum küçük çocuğum var ona dök ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hiç kimsem yok yalnızım benle hiç vakit geçirmiyo iki çift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi düşünün babadan gram değer sevgi yok ama o babası için ölüyo babası gülmeyen sürekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo sürekli kıskançlık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni göndermiyo çok bunaldim çok daraldım nişanlıyken ağzımdan çıkacak söze bakardı şimdi ne doğum günü ne yıldönümü hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim çünkü isten çıkar çıkmaz eve gelir hiç bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin üstüne asla laf söyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim günden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak çok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak görüyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin çok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim küsüyorum kırılyorum 5 dakika sonra hiç bisey olmamış gibi gülüyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Yaa bunu geçeceksin bir kalem. Kocasından vazgeçemeyen kadınların ilk bahanesi bu. Çocuğunu düşünen anne bunlara katlanmaz.22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum
Gitmeye niyeti olan insan davul zurnayla ilan etmez. İşe gidince toplar eşyalarını çeker gider. Kapıyı kitleyeceğini bile bile gideceğim demez.Ya çok haklısınız ama konuşalım dediğim de aman sıkıldım artık konuşmaktan diyo ben gidicem dediğimde kapıyı kitleyip üstüme öyle ise gidiyo
İşte buna inanmam çoluğunu seven anneside değer verir çoçuğunu seven eşini dövmez aşkı bitebilir saygısı her şeyi bitebilir ama ona Vurmaz onu mutsuz etmez çoçuğunı seven hem psikolojik hem bedensel sağlıklı bir annesi olsun der K bakmayın eşiniz çoöuğunu sevmiyor boşanmak kolay değil tabiki ama kurtar bence kendini bu şekilde hep sen ve çoçuğın zarar göreceksinizBiliyorum çok haklısınız ama kızıma karşı çok iyi bir baba o konuda hakkını yemem
22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?