- Konu Sahibi minnosumbenim
-
Bir kirli çıkı olmayı beceremedik kızlar.
Ruh meselesi demek ki.
Ailem borcum olsa elindekini, kolundakini sıyırır verir.
60 yaşında insanlar torunumun eğitimi için diye her ay altın yapmaya çalışıyor.
Bide böylesi var ne sömürürsem kar diye.
Evladın senin o be.
Anacığımı babacığımı başıma taç etmeyimde ne yapayım
Allahım başımdan eksik etmesin canlarım benim:)))
iki hafta önce atışmıştık kv ile gün mevzusundan dolayı konularımda var okuyan varsa bilir o günden beridir konuşmuyoruz ama hafta için ben yinede 2 saatlik gittim kp hastalanmıştı onun için ve geçen hafta doğum günümdü allah biliyo hiç biey beklemiyorum çünkü bişey yapıldığı zamn sanki dünyaları önüüme sermiş gibi haller oluyo evlerine gittiğimizde ben mutfaktayken eşime doğum günü ymüş istediği bişi varsa söyle demiş eşimde gerek yok öyle seylere demiş ben içeri girdiğimde sustular .. çok rahatsız olurum ben her seferinde yapar bunu fıs fıs bişeyler anlatır eşimde eve giderken doğum gününe bişey alıyım mı die konuşuyoduk dedi ben de zahmet etmeyin deseydin herseyi var deseydin dedim o da dedim zaten dei ama dedim eşime ben bilmiyo sanıyodum madem biliyodu hani hiç deilse bi doğum günün kutlu olsun diyebilirdi dedim haklısın dedi eşim bende gidip hiç bişey söyleme lütfen dedim ...
zoruma gitti bildiği halde doğum günün kutlu olsun diyebilirdi gecen ay oğlunun doğum günüydü bi sürü pastalar kutlamalar hediyeler benim ailemde aynı şekilde insan ister istemez sevilmediğini anlıyo bende mi kutlamasam anneler gününü ..
iki hafta önce atışmıştık kv ile gün mevzusundan dolayı konularımda var okuyan varsa bilir o günden beridir konuşmuyoruz ama hafta için ben yinede 2 saatlik gittim kp hastalanmıştı onun için ve geçen hafta doğum günümdü allah biliyo hiç biey beklemiyorum çünkü bişey yapıldığı zamn sanki dünyaları önüüme sermiş gibi haller oluyo evlerine gittiğimizde ben mutfaktayken eşime doğum günü ymüş istediği bişi varsa söyle demiş eşimde gerek yok öyle seylere demiş ben içeri girdiğimde sustular .. çok rahatsız olurum ben her seferinde yapar bunu fıs fıs bişeyler anlatır eşimde eve giderken doğum gününe bişey alıyım mı die konuşuyoduk dedi ben de zahmet etmeyin deseydin herseyi var deseydin dedim o da dedim zaten dei ama dedim eşime ben bilmiyo sanıyodum madem biliyodu hani hiç deilse bi doğum günün kutlu olsun diyebilirdi dedim haklısın dedi eşim bende gidip hiç bişey söyleme lütfen dedim ...
zoruma gitti bildiği halde doğum günün kutlu olsun diyebilirdi gecen ay oğlunun doğum günüydü bi sürü pastalar kutlamalar hediyeler benim ailemde aynı şekilde insan ister istemez sevilmediğini anlıyo bende mi kutlamasam anneler gününü ..
Bir kirli çıkı olmayı beceremedik kızlar.
Ruh meselesi demek ki.
Ailem borcum olsa elindekini, kolundakini sıyırır verir.
60 yaşında insanlar torunumun eğitimi için diye her ay altın yapmaya çalışıyor.
Bide böylesi var ne sömürürsem kar diye.
Evladın senin o be.
Anacığımı babacığımı başıma taç etmeyimde ne yapayım
Allahım başımdan eksik etmesin canlarım benim:)))
yok canım o olmaz
yarım ağızlada olsa kutlarsın.
Haklıyken haksız duruma düşme. Ayrıca alacak insan alır zaten hediye. Mesele gönül yapmak değil mi?
Eşin konuşsun kp ile mobilya konusunu hatta inadına 12 bin borcunuzuda ödediğinizi söylesin.
Bunlara böyle yapmak lazım.
arkadaslar yanlış anlaşıldı galiba 12 milyarı biz ödemedik .eşim mahkemeyi kazandı 12 milyar kazandı yani onu götürüp annesine verdi anneside altın yapıp koydu bi köşeye sakın kp söyleme dedi bana
arkadaslar yanlış anlaşıldı galiba 12 milyarı biz ödemedik .eşim mahkemeyi kazandı 12 milyar kazandı yani onu götürüp annesine verdi anneside altın yapıp koydu bi köşeye sakın kp söyleme dedi bana
Aaaa..ne alaka peki? Neden annesine veriyor? Sebep neymiş?
bazıları kan parası felan diye kabul etmez böyle paraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?