Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Arkadaslar, Sizce Hangi Saç Modelim?

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Bu uzun saçlı halim

Ben saçlarımı ilk defa kısa kestirdim, aslında bu halini de yakıştırdılar. Saçlarım cabuk uzuyor benim, ama uzun saçıda özledim. Ne yapsam bilemedim. Birde saçlarımı da boyatmak istiyorum sizce hangi renk olur, düşüncelerinizi alabilirmiyim.?

canım kısa sac havalı durmus gercekten kavak yellerındekı sarısın kızın sac rengınden boyat havandan yanına yaklasılmaz haaa

Uzun saç çok yakışmış sana ayrıca kahkül de.. Kendi saç rengin güzel ama illa boyatmak istiyorsan göz rengini söyle ona göre bir şeyler bulalım sana, ben seçemedim de göz rengini fotoğraftan... :82:

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize..
Simdi saçlarım kısa ben biraz kilolu olduğum için kısa saç daha topladı sanki beni Ama normalde uzun saçı cok seviyorum.
Gözlerim de kahverengi, karamel tonları olur heralde.

ilk resmi beğendim. koyu ve kahkullu.. seni daha havalı yapmış, saçının rengini açtırma derim :)

Son düzenleme:
birinci resim bence saç modellerinin en güzeli=D sana da çok gitmiş=D

bence çok açık kumrallardan yap sarıya çalan kumral bir renk dore renginin daha açığı falan

kesinlikle 1. resim çok modern ve hoş durmuş. 2. resimde ise kusura bakma ama bakımsız görünüyor ve hiç modern değil görünüşünü basitleştirmiş. birde diğer arkadaşın dediği gibi bob modelde yakışır sana.

yuzun yuvarlak ve tenin beyaz ilk resimde kahkul ve uzun sac yuzunu biraz daha ince gostermis ve cok daha guzellestiris seni tenin beyaz oldugu icin acik renkler solgun gosterir eger cok makyaj yaparan biriysen belki bu durumu kapatabilir ama bana sorarsan koyu ton her zaman acik tenli bir bayana daha cok yakisir ten rengimiz ayni seninle ozellikle ilk resimdeki modeli bir ara bende yaptirdim esim o modelde sari istedi bende kuafore gittim kesinlikle tavsiye etmem sana ve bu mmodele gidicek tek secenek ya koyu kahve yada siyahi dedi ama bana sorarsan kahverengi boyat cunku siyah kolay kolay sacdan cikan bir renk dil dedi bende kuaforden sonra cesaretimi topladim gittim marketten siyah aldim hemde komur siyahi hafif laciverte donuk tu saclkarimi boyadim ve fon cektim birde hafif pembe tonu makyak uzerime kirmizi bir elbise esim taniyamadi ben bile taniyamadim kendimi suan hala o gunu unutmamistir....bence sende siyahi denebilirsin inan pisman olmazsin o kadar cekici duruyorki gidip gelip ayanaya bakardim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…