Arkadaşlar sizce gebe miyim bakar mısınız

İnşallh bakalm nasip salı günü progesteron testi yaptrcam adetm düzensiz ben cok beklerim
Canım benim de son zamanlarda çok düzenli sayılmazdı taşınma filan baya bi şaşmıştı hatta biz yumurtlama gününü değerlendirdik 2 ay önce tutmamıştı bu ay yumurtlama günümden 3 gün önce 3 gün sonra ve 3 er gün arayla anca 4-5 defa denemişizdir rabbim ol deyince olur umudunu kaybetme burda ben de her ay gebelik belirtilerini okurdum ama gördüm ki herkeste çok farklı seyrediyor erken döllenme geç döllenme olabilir rabbim duanı kabul etsin inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun içini ferah tut

Gozunuz aydin saglik ocagina bir de kan testi yaptirin onlar sonuca göre sizi yönlendirecekler.

İnşallh nasip tabikide

Arkadaşlar kan tahlili verdim 317.4 çıktı hcg doktorumu aradım haftaya perşembe gel keseyi görelim dedi çok şükür rabbime allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun. Şimdi kendine iyi bir doktor seç sağlıklı bir gebelik takibi için kendisi yol arkadaşınız olacak. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama hamileyken yapılan tamamlayıcı bir sigorta var tavsiyem onu yaptır. Çok ekonomik oluyor. Kendine bebeğine dikkat et. Tavsiyelerim benim bu kadar

Çok teşekkür ederim canım şuan mersindeyim ama eşimin görevinden dolayı bitlisteyiz normalde orda bir doktor bulmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…