- 13 Nisan 2020
- 2.391
- 4.408
- 83
- Konu Sahibi Senemisback
-
Aminnn aminnnAminn hayırlı olsun Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
etmeye çalışıyorum öğrendiğimden beri allahım kimseye kötü şeyler yaşatmasın canım insallah daha sağlıklı sıhhatli bir şekilde olurçok dikkat et sakın stres yapma ben stres yaptım sonucu kötü oldu
Cok sevndm belirtilerin nelerdiArkadaşlar kan tahlili verdim 317.4 çıktı hcg doktorumu aradım haftaya perşembe gel keseyi görelim dedi çok şükür rabbime allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım göğüslerimde filan bişe yoktu benim sadece sabahları uyandığımda acayip midem kazınıyordu ve son bi kaç gündür hafif bulantı hissim vardı başka bişe olmadı bende canımCok sevndm belirtilerin nelerdi
Aminnn insallahAminnn aminnn
etmeye çalışıyorum öğrendiğimden beri allahım kimseye kötü şeyler yaşatmasın canım insallah daha sağlıklı sıhhatli bir şekilde olur
Kacıncı gününde başladı bndede o belirti varCanım göğüslerimde filan bişe yoktu benim sadece sabahları uyandığımda acayip midem kazınıyordu ve son bi kaç gündür hafif bulantı hissim vardı başka bişe olmadı bende canım
Adetimin 18.günü erken belirti olmaz dahaKacıncı gününde başladı bndede o belirti var
Adetmn 18.günü erken belirti olmaz galibaCanım göğüslerimde filan bişe yoktu benim sadece sabahları uyandığımda acayip midem kazınıyordu ve son bi kaç gündür hafif bulantı hissim vardı başka bişe olmadı bende canım
Adet günüme bi kaç gün kala başlamıştı canım sonra 4 gün geçince şüphelendim insallah senin de pozitif olur canım benimKacıncı gününde başladı bndede o belirti var
İnşallh bakalm nasip salı günü progesteron testi yaptrcam adetm düzensiz ben cok beklerimAdet günüme bi kaç gün kala başlamıştı canım sonra 4 gün geçince şüphelendim insallah senin de pozitif olur canım benim
Pkoyum ne zaman olurum adet bilmiyorum bilinmezlkle savaşıyorm resmenAdet günüme bi kaç gün kala başlamıştı canım sonra 4 gün geçince şüphelendim insallah senin de pozitif olur canım benim
Canım benim de son zamanlarda çok düzenli sayılmazdı taşınma filan baya bi şaşmıştı hatta biz yumurtlama gününü değerlendirdik 2 ay önce tutmamıştı bu ay yumurtlama günümden 3 gün önce 3 gün sonra ve 3 er gün arayla anca 4-5 defa denemişizdir rabbim ol deyince olur umudunu kaybetme burda ben de her ay gebelik belirtilerini okurdum ama gördüm ki herkeste çok farklı seyrediyor erken döllenme geç döllenme olabilir rabbim duanı kabul etsin inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun içini ferah tutİnşallh bakalm nasip salı günü progesteron testi yaptrcam adetm düzensiz ben cok beklerim
Gozunuz aydinAdetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğunaelim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim
Yaptırdım canım çok şükür 5. Haftadayım perşembe günü kadın doğumda randevum var keseyi görelim dedi kısmetse heyecanla bekliyorumGozunuz aydinsaglik ocagina bir de kan testi yaptirin onlar sonuca göre sizi yönlendirecekler.
Ayyy cok heyecanli Allah anali babali büyütsün mutluluklar sizlereYaptırdım canım çok şükür 5. Haftadayım perşembe günü kadın doğumda randevum var keseyi görelim dedi kısmetse heyecanla bekliyorum
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese insallahAyyy cok heyecanli Allah anali babali büyütsün mutluluklar sizlere
İnşallh nasip tabikideCanım benim de son zamanlarda çok düzenli sayılmazdı taşınma filan baya bi şaşmıştı hatta biz yumurtlama gününü değerlendirdik 2 ay önce tutmamıştı bu ay yumurtlama günümden 3 gün önce 3 gün sonra ve 3 er gün arayla anca 4-5 defa denemişizdir rabbim ol deyince olur umudunu kaybetme burda ben de her ay gebelik belirtilerini okurdum ama gördüm ki herkeste çok farklı seyrediyor erken döllenme geç döllenme olabilir rabbim duanı kabul etsin inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun içini ferah tut
Hayırlı olsun. Şimdi kendine iyi bir doktor seç sağlıklı bir gebelik takibi için kendisi yol arkadaşınız olacak. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama hamileyken yapılan tamamlayıcı bir sigorta var tavsiyem onu yaptır. Çok ekonomik oluyor. Kendine bebeğine dikkat et.Arkadaşlar kan tahlili verdim 317.4 çıktı hcg doktorumu aradım haftaya perşembe gel keseyi görelim dedi çok şükür rabbime allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim canım şuan mersindeyim ama eşimin görevinden dolayı bitlisteyiz normalde orda bir doktor bulmam gerekHayırlı olsun. Şimdi kendine iyi bir doktor seç sağlıklı bir gebelik takibi için kendisi yol arkadaşınız olacak. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama hamileyken yapılan tamamlayıcı bir sigorta var tavsiyem onu yaptır. Çok ekonomik oluyor. Kendine bebeğine dikkat et.Tavsiyelerim benim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?