- 1 Eylül 2023
- 2.437
- 617
- 43
- 26
- Konu Sahibi CerkesMaria
Hayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBende yarın kan verıp netlestırıcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBende yarın kan verıp netlestırıcem
Ikı kaybım var var ıse cok mutlu eder benıHayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kimi etmez kii rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahIkı kaybım var var ıse cok mutlu eder benı
Çokça amin kuzumKimi etmez kii rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaderi dua değiştirir dua edicez sizde dua edin olur muÇokça amin kuzum
Her zaman edıyorum tabbım bos cevırmesın ınsallahKaderi dua değiştirir dua edicez sizde dua edin olur mu
Çizgi var bence hamilesiniz umarım vardır hepimiz hayırlısıyla kavusuruz bebislerimize inşallahKızlar adetım henuz gecıkmedı yarın olmam lazım test yaptım bu sekılde cıktı kan versem mı bılemedım doktor kan sulandırıcıya baslayacak eger gebeysem.. Eki Görüntüle 3533729
Insallah kuzum 12/8 calısıyorum suan sabah olmaz bana heyecandanÇizgi var bence hamilesiniz umarım vardır hepimiz hayırlısıyla kavusuruz bebislerimize inşallah
Merhaba :) mesajlasmistik hatırladinmi beni :) kan verdin mi sonuc nedirInsallah kuzum 12/8 calısıyorum suan sabah olmaz bana heyecandan
Merhaba canım naptın kan verdin mi son durumun nedir? :)Insallah kuzum 12/8 calısıyorum suan sabah olmaz bana heyecandan
Saglık ocakları grevdeymıs kan veremedım eve geldım eczaneden erken gebelık testı aldım negatıf gelen gıden adet yok artık nasıp bakalım notmalde hıc gecıkme yasamam 2 aydır boyle seyler yasıyorumCerkesMaria günaydın naptın:)
Saglık ocakları grevdeymıs kan veremedım eve geldım eczaneden erken gebelık testı aldım negatıf gelen gıden adet yok artık nasıp bakalım normalde hıc gecıkme yasamam 2 aydır boyle seyler yasıyorumMerhaba canım naptın kan verdin mi son durumun nedir? :)
Düşükten sonra böyle bozulmalar olabiliyormuş. Dünkü test pozitifti oysa kiSaglık ocakları grevdeymıs kan veremedım eve geldım eczaneden erken gebelık testı aldım negatıf gelen gıden adet yok artık nasıp bakalım notmalde hıc gecıkme yasamam 2 aydır boyle seyler yasıyorum
Saglık ocakları grevdeymıs kan veremedım eve geldım eczaneden erken gebelık testı aldım negatıf gelen gıden adet yok artık nasıp bakalım normalde hıc gecıkme yasamam 2 aydır boyle seyler yasıyorumnaptınızzzz :) pozitif gibi
Gecen ay da pozıtıf gordum hasta oldum neye guveneyım benDüşükten sonra böyle bozulmalar olabiliyormuş. Dünkü test pozitifti oysa ki
Saglık ocakları grevdeymıs kan veremedım eve geldım eczaneden erken gebelık testı aldım negatıf gelen gıden adet yok artık nasıp bakalım normalde hıc gecıkme yasamam 2 aydır boyle seyler yasıyorumMerhaba :) mesajlasmistik hatırladinmi beni :) kan verdin mi sonuc nedir