- 13 Nisan 2020
- 2.391
- 4.408
- 83
- Konu Sahibi Senemisback
-
Gözün aydın cnm hamilesinAdetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğunaelim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim
Çok şükür rabbimeGözün aydın cnm hamilesin
Amiiin amiiiinnn cümlemizin inşallah canımmaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok şükür yaaaa peki bakmalıyım suan doktora hemen gitmeli miyimmmmMis gibi hamilesin tebrikler
Çok şükür yaaaa peki bakmalıyım suan doktora hemen gitmeli miyimmmm
Tamamdır hemen gidiyorumhayirli olsun :) once doktora ya da saglik ocagina gidip kandan degerine baktir.degere gore seni yonlendirirler 1 hafta sonra gel vs gibi.
Gidiyorum bakalım insallah iyi sonuçlarBi kan testi yaptirmaktan baslayabilirsin. Sonra zaten yonlendirirler
Gözün aydın olsun cnm, miss gibi gebişsin.. Rabbim tamamına erdirsin inşallahAdetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğunaelim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim
Aminnn aminnn canım insallahhhGözün aydın olsun cnm, miss gibi gebişsin.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah☺
Aa ne kadar da güzel bir çift çizgi maşallahAdetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğunaelim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim
Amin canım benim rabbim isteyen herkese versinAa ne kadar da güzel bir çift çizgi maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Aminn hayırlı olsun Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar kan tahlili verdim 317.4 çıktı hcg doktorumu aradım haftaya perşembe gel keseyi görelim dedi çok şükür rabbime allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok dikkat et sakın stres yapma ben stres yaptım sonucu kötü olduArkadaşlar kan tahlili verdim 317.4 çıktı hcg doktorumu aradım haftaya perşembe gel keseyi görelim dedi çok şükür rabbime allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?