• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Arkadaslar sizce alyans taslı mı olmalı yoksa duzmu kararsız kaldım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
Bazı arkadaslar taslı alyansların taşlarının sonradan dustugu kötu bı göruntu aldıgını söluolar ne yapmalıyım benımde onların göruntusu cok hosuma gıdıor

bence de taşlı almalısın,çok daha hoş görünüyor onlar. eğer düşme falan olursa gidersin bi şekilde tamir ederler nasılsa derim :27:

ya bence alyans eşinle aynı olmalı sade ve şık yani zevk meselesi de..beyazlı ssarılı taşsız modelelr daha kullanışlı ben tek taş kullanamyrm takılıyo heryere parmağımı bile zedeliy.sade alyansım çok rahat memnunum yani rahatlığına ve şıklığına bak derim..yinede tercih senn..

evet taslı daha sık duruo cnm dun sorduk fıyatlaını 850 900 cıvarı dıolar ama ıste duserse tasları butn anlamı bozulur duzde tektas da guzel duruo bılmıom artık bakarız

bence taşsız olmalı taşları düştükçe hem üzülürüm hem de düzgün yapamayabilirler habire onunla mı uğraşacağım. ayrıca eşimle aynı alyansı takmak güzel bir duygu. ben 2 yıldır kullanıyorum taşsız olduğu için hiçbir sorun yaşamadım

benim alyansım taşlı.masaya elimi vurmuştum o arada 2 si düştü ama sonra yaptırdım.güzel duruyor bence ben çok seviyorum alyansımı:)

benim de alyansım sıra taşlı 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbişey olmadı.aldığım yerle de konuşmuştum eğer düşerse getir sorun değil demişlerdi.taşlı almalısın bence :34:

bende sadeliği seven biri olmama rağmen taşlı olmasından yanayım canım :34:

bizim de alyanslarımız bunlar..ikimizin de aynı olmasını çok istemiştm o yüzen taşlı modellere hiç bakmadım..şekil itibariyle de 1 metre ileriden bakılınca full taş gibi görünüo bu kareler..ben çok seviorm alyansımı bu gün teslm alıcaz:69:
$bb (2).jpg $bb (3).jpg

bizim de alyanslarımız bunlar..ikimizin de aynı olmasını çok istemiştm o yüzen taşlı modellere hiç bakmadım..şekil itibariyle de 1 metre ileriden bakılınca full taş gibi görünüo bu kareler..ben çok seviorm alyansımı bu gün teslm alıcaz:69:
Eki Görüntüle 449655 Eki Görüntüle 449656

:3: çok güzel alyanslarınız tebrikler bende taşlı modeli sevmedğimden klask altın alyans aldık nişanlımla aynı alyansları takmak çok güzel bir duygu ayrıca kuyumcuda en kullanışlı bu alyanslar demişti taşlıya onaran ben evde ev işi yaparken tek taşımlar beraber çıkarıorum ama normalde devamlı takarım o yüzden çok güzel aynı alyansı takmak bende düşer eder taşları hep kuyumcuyamı gitcem düşüncesiyle ve klasik alyansları sevdiğimden böle aldım çok ta seviyorum alyansımıııı:46: tabi tercihe göre değiişir herkesin ama kuyumcumuzda bu alyansı önerdi bize daha kullanışlı diğerlerinden diye

taşlı ürün satanlar genelde ilk yıl için garanti veriyorlar ilk yıl dökülmediyse zaten bir daha dökülmez sanırım :)
özel tasarlanmış ürünler var taşlar zaten çakılarak yapılıyor üzerine de düşmemesini sağlayacak şekilde şerit geçiyorlar ya da yanlardan destekleyen ayaklar oluyor satıcı sizi yönlendirir yani..
ben ince bir alyans istiyorum yarım tur taş ve aynı kalınlıkta da düz ya da işlemeli bir kısım yani 4 mm lik falan 2 sıralı bir yüzük. klasik ortasından taş sırası geçen kalın yüzükleri pek sevmiyorum parmakları çok şişiriyor kalın olduğu için :s

Back