arkadaslar sirke gaz yapar mi yada sutumun tadini bozar mi

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
Diyet yapamiyorum cunku emziriyorum sirkenin yag yakimina yardimci oldugunu duydum salatalara koyup sabahlari ilik suyla icmek istiyorum ama gaz yapar diye de korkuyorum kizim zaten gazli bir bebek ya da sutumu bozarmi cevaplarsaniz sevinirim:uhm:

Diyet yapamiyorum cunku emziriyorum sirkenin yag yakimina yardimci oldugunu duydum salatalara koyup sabahlari ilik suyla icmek istiyorum ama gaz yapar diye de korkuyorum kizim zaten gazli bir bebek ya da sutumu bozarmi cevaplarsaniz sevinirim:uhm:

Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum.Zaten ilk iki yıl kilo vermek oldukça güç oluyor.Vücudun kendini toparlaması iki yılı buluyor yani.
Sirkenin gaz yapacağını sanmıyorum.Ben iki sene emzirdim kızımı ve sirkeyi çok severim.Hiç sorun olmamıştı.Kilo içinse doktorumun söylediği,emzirmek en iyi yardımcıdır sözü.
Gaz için önerim ayağınızı üşütmeyin.Onun çok etkisi oluyor.
Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu..:nazar:

bebegim yarin 40 gunluk olucak offf ya emzirsemde kilo vermem cok yavasladi

bebegim yarin 40 gunluk olucak offf ya emzirsemde kilo vermem cok yavasladi

Allah bağışlasın,daha çok küçükmüş:nazar:
Kilo vermeyi zaten düşünmeyin bu zamanda.Öyle eskilerin dediği gibi süt olacak diye ağır tatlı vs türü yiyecekler yemeyin yeter.Sebze meyve ağırlıklı sağlıklı yiyecekler tüketin.
Ve bol bol su için.Su süt üretimini arttırıyor.Bu dönemdede kiloları sorun edip canınızı sıkmayın.yerimsenibenAsıl stresiniz bebeğinizi huzursuz eder.
a.s.

Son düzenleme:
X