Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Venimde saçlarım kıvırcıga yakın dalgalı sadece banyoda bakım kremi sürerken tarayabiliyorum ama ne yaparsanız yapın dökülmesine engel olamıyorsunuz malesef. Magnezyum yada çinko değerlerinize baktırınTararken dökülmesin diye saçlarımı taramıyordum fakat bu şekilde de oldukça bakımsız görünüyor. Çok saçım yok, tararken nasıl bir tarak ve krem-sprey önerirsiniz? Dökülmesini istemiyorum. Okuyanlara teşekkürler
Teşekkür ederim :)
Gliss'in sıvı saç bakım kremlerini kullanıyorum ben. Kolay tarama sağladığı için yolunmuyor
Kesinlikle kuru saç asla taranmamalı, taransa bile düzgün bir tarak ile olmalı diye düşünüyorum. :)Çalıştığım yerde denememiz için bebek saç spreyi göndermişlerdi, Johnson's Baby'nin. O bende baya iyi etki etmişti, anneme de kullandım o kıvırcıktır ve saç taramayı sevmez, onda da gayet iyi açtı. Açınca da tarak zorlamadığı için dökmedi.
Ben banyoda krem sürüp öyle de tarıyorum duştayken. Krem saçımdayken yani. Zaten kayganlık verdiği için daha az takılıyor ve daha az dökülüyor. Islak saçı taramak zarar veriyor sanırım ama saçlarım çok kuru olduğu için kupkuru saçı taramak x2 zarar veriyordur diye düşünüyorum, kâr zarar dengesi :)
ben de önceden saçlarımı taramaya korkardım arkadaşım tavsiyesiyle keratin bakım dökülme önleyici setini kullanmaya başladım saçlarımın dökülmesini durdurduTararken dökülmesin diye saçlarımı taramıyordum fakat bu şekilde de oldukça bakımsız görünüyor. Çok saçım yok, tararken nasıl bir tarak ve krem-sprey önerirsiniz? Dökülmesini istemiyorum. Okuyanlara teşekkürler
Dökülecek saç her türlü dökülür ,siz önce bir tahlil yaptırın dökülmenin önüne geçmek için çözüm arayın derim.Tararken dökülmesin diye saçlarımı taramıyordum fakat bu şekilde de oldukça bakımsız görünüyor. Çok saçım yok, tararken nasıl bir tarak ve krem-sprey önerirsiniz? Dökülmesini istemiyorum. Okuyanlara teşekkürler
Aynen artık genetik ve irsi olduğunu kabullendim yapacak bir şey yok çünkü baba tarafımda herkeste var bayan olarakakacak kan damarda durmaz düşecek saç kafada durmaz anam bacım.
not : ince telli saçlı bir kız
en pahalı şampuanlar, en sağlam besleyici yağlar, b12ler folik asitler, demirler vitaminler bana mısın demiyor dökülen dökülüyor bacım.
vitaminler daha az dökülmesine etki ediyor evet ama hiç dökülmüyor demek mümkün değil.