• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar saçlarınızı tararken çok dökülmemesi için neler yapıyorsunuz?

Victrola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
372
169
33
27
Tararken dökülmesin diye saçlarımı taramıyordum fakat bu şekilde de oldukça bakımsız görünüyor. Çok saçım yok, tararken nasıl bir tarak ve krem-sprey önerirsiniz? Dökülmesini istemiyorum. Okuyanlara teşekkürler

Tararken dökülmesin diye saçlarımı taramıyordum fakat bu şekilde de oldukça bakımsız görünüyor. Çok saçım yok, tararken nasıl bir tarak ve krem-sprey önerirsiniz? Dökülmesini istemiyorum. Okuyanlara teşekkürler
Venimde saçlarım kıvırcıga yakın dalgalı sadece banyoda bakım kremi sürerken tarayabiliyorum ama ne yaparsanız yapın dökülmesine engel olamıyorsunuz malesef. Magnezyum yada çinko değerlerinize baktırın

gliss-yeni-formul.jpg

Gliss'in sıvı saç bakım kremlerini kullanıyorum ben. Kolay tarama sağladığı için yolunmuyor :KK45:

Çalıştığım yerde denememiz için bebek saç spreyi göndermişlerdi, Johnson's Baby'nin. O bende baya iyi etki etmişti, anneme de kullandım o kıvırcıktır ve saç taramayı sevmez, onda da gayet iyi açtı. Açınca da tarak zorlamadığı için dökmedi.

Ben banyoda krem sürüp öyle de tarıyorum duştayken. Krem saçımdayken yani. Zaten kayganlık verdiği için daha az takılıyor ve daha az dökülüyor. Islak saçı taramak zarar veriyor sanırım ama saçlarım çok kuru olduğu için kupkuru saçı taramak x2 zarar veriyordur diye düşünüyorum, kâr zarar dengesi :)

Çalıştığım yerde denememiz için bebek saç spreyi göndermişlerdi, Johnson's Baby'nin. O bende baya iyi etki etmişti, anneme de kullandım o kıvırcıktır ve saç taramayı sevmez, onda da gayet iyi açtı. Açınca da tarak zorlamadığı için dökmedi.

Ben banyoda krem sürüp öyle de tarıyorum duştayken. Krem saçımdayken yani. Zaten kayganlık verdiği için daha az takılıyor ve daha az dökülüyor. Islak saçı taramak zarar veriyor sanırım ama saçlarım çok kuru olduğu için kupkuru saçı taramak x2 zarar veriyordur diye düşünüyorum, kâr zarar dengesi :)
Kesinlikle kuru saç asla taranmamalı, taransa bile düzgün bir tarak ile olmalı diye düşünüyorum. :)

Bioblas saç spreyi aldım geçenlerde,çok beğendim.Bir de taraginız çok önemli,bazı taraklar çok yoluyor saçı.

ben de önceden saçlarımı taramaya korkardım arkadaşım tavsiyesiyle keratin bakım dökülme önleyici setini kullanmaya başladım saçlarımın dökülmesini durdurdu

Dökülecek saç her türlü dökülür ,siz önce bir tahlil yaptırın dökülmenin önüne geçmek için çözüm arayın derim.

akacak kan damarda durmaz düşecek saç kafada durmaz anam bacım.
not : ince telli saçlı bir kız

en pahalı şampuanlar, en sağlam besleyici yağlar, b12ler folik asitler, demirler vitaminler bana mısın demiyor dökülen dökülüyor bacım.
vitaminler daha az dökülmesine etki ediyor evet ama hiç dökülmüyor demek mümkün değil.

akacak kan damarda durmaz düşecek saç kafada durmaz anam bacım.
not : ince telli saçlı bir kız

en pahalı şampuanlar, en sağlam besleyici yağlar, b12ler folik asitler, demirler vitaminler bana mısın demiyor dökülen dökülüyor bacım.
vitaminler daha az dökülmesine etki ediyor evet ama hiç dökülmüyor demek mümkün değil.
Aynen artık genetik ve irsi olduğunu kabullendim yapacak bir şey yok çünkü baba tarafımda herkeste var bayan olarak

Back