Arkadaşlar rüyamda eski sevgilimi gördüm. Enerjiye inanır mısınız

boşan önce sonradan düşün. Bak kınamıyorum insanız her şey olur. Neyi kınıyorsak başımıza gelıyor. Ama yapma .

Zaten konuya girerken eşinizin sadakatsizliğinden kumar oynaması ve size uyguladığı psikolojik şiddetten bahsetmişsiniz. Bence bu kötü evliliğinizi bitirip ondan sonra düşünün eski sevgilinizi

Yanlış yaptığım hiçbir şey yok merak etmeyin. Öyle biri değilim. Her ayrıntıyı belirttim sadece. Ayrıca arkadaşımla tanısmıyorlar konuşmaları mümkün değil
"Geçen gün mahalleden geçerken gördüm annesi de vefat etmiş öyle duydum dedi. " arkadasin onu taniyor ama?!? Yuzyuze tanismamis olabilirler mi arkadasin onu taniyor, gayet de tekrar gorunce konusmustur iste

Evlilik iyi gitmeyince kafayi ex’e takmissiniz. Ama onunla neden bitti bunu da dusunun derim. Ex’ten next olmaz diyenlerdenim. Madem kocanizdan bosanacaksiniz, tertemiz bir sayfa acin. Ne diye gecmisin yaralanmis, denenmis ama olmamis iliskilerine kafayi takiyorsunuz ki

Kesinlikle haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…