• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar resimli lütfen bakınnn

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
slmlar arkadaşlar saçlarım kumral geçen gün çıtçıt aldım kuaför de çıtçıtların rengini saçıma uygun yaptı ama renk harika oldu o renkten istiyorum ama resim eklicem yardımcı olurmusunuz öncelikle hizliresimden ekleyemiyorum başka nasıl koyarım resim bana daha iyi yardımcı olursunuz...

siteye girdikten sonra browser tikla
istedigin resimleri koy
upload tikla
copyala buraya yapistir oldu bittiboshayallersmile

hemen hemen bu resim arkadaşlar istediğim çok az koyusu...kendi saçımda kumral aşkı memnudaki bihterin 1 ton açığı..yüzüm çok beyaz olduğu için bu renkler çok yakışıyor çıtçıtı yüzüme tuttum yüzümü ön plana çıkardı ama çıtçıtı ekleyemiyorum hata oluşuyor bunun çok az koyusu..sizce ne renk boyamalıyım...
aynısı tutması için...
kuaföre boyatcaktım 50 ile 100 arası yaparım dedi çok geldi bana....

senin kendi saç rengin resimdekinin biraz koyusu anladıım kadarıyla cıt cıt nerenk

bence koyu karamele boyamalısın alix in 7.3 üyle 8.8 ini karıştır süper olur ve tam ısteıdgın olur

s
buldum arkadaşlar çıtçıtımın rengine inanılmaz yakın
saçımda açık kumrallll

cnm ben anlamadım ne renk istediğini ki :S

sen direk çıtçıtını çeksen koysan resim olarak daha iyi yardımcı oluruz bence

olmuyor arkadaşlar çıtçıtın resmini koyamıyorum hizliresimden yüzlerce denedim hata oluştu diyor..bende anlmadım.bugün habiye gidip sorcam çıtçıtlarıda yanıma alcam ona göre boya alıcam boyucam ...ilk defa boyucam sizce çikolata kahve güzel olur mu bana..
kumralım saçlarımda açık kumral...

olmuyor arkadaşlar çıtçıtın resmini koyamıyorum hizliresimden yüzlerce denedim hata oluştu diyor..bende anlmadım.bugün habiye gidip sorcam çıtçıtlarıda yanıma alcam ona göre boya alıcam boyucam ...ilk defa boyucam sizce çikolata kahve güzel olur mu bana..
kumralım saçlarımda açık kumral...

canım sen hangi kuaföre gidiyon

kendim boyucam orhan kuaför çok istedi kendim de tutturabilirm o rengi inşallah..ama resim koyamıyorum ya

Back