- Konu Sahibi siyah papatya
-
benim oğlum17 aylık oldu baba dede mama allah bu(su) bak gel kuş çiş hav abov bay bay gol koy cümle kurduğu tek şey baba mama diyor anne net söylemiyor ame diyor adını söyle dediğimizde mee (mert) demeye çalışıyor ben zorlaadıkça o söylemiyor canı istediğinde söylüyor ama bilmediği hiç bişi yok bütün nesneleri gösteriyor çok ilgileniyorum hergün heryeri geziyor herşeyikonuşuyorum parklara gezmelere.... ama hala net konuşmuyor ve cümle kuramıyor bende endişeleniyorum ama çok fazla ilgiye rağmen inatla konuşmuyor acaba çokmu üstüne gidiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen çok endişeleniyorum..11 aylı yürüdü ilgisi hep fiziğini geliştirme yolunda takla atıyım bacak açıyım koşuyum tamir ediyim kapı kapatıp açayım çok endişeliyimmmmmmmm
arkadaşım bence gereksiz yere endişeleniyosun.17 aylık bi bebek için çok iyi konuşuyo bence.yani benimkine bakarsak.benim oğlum 2 yaşında seninkisi kadar bile konuşamıyo.dr göz teması kurup söylenilenleri anlıyosa bi sorun olmaz dedi.çok şükür herşeyi anlıyo işaretle anlatıyo.bence oğlun çok normal endişelenme.
canım teşekkür ederim ama yine de çok endişeleniyorum. anlamadığı bilmediği hiçbir nesne yok herşeyi gösterir ama bildiklerini söylemiyor çıldırıyorum çok üsüne düştüğümü o da biliyor inadına konuşmuyor
ben 3 yasima kadar konusmamisimLaz inadi varmisti bende
ama bak simdi bülbül gibi sakiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?