Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte burda tezgah alni kahverengi tasli olduğu icin siritmiyor bence
Ya inan seninki daha guzel komple acik olmasi sen siyah gri katinca rezalet olucak pisman olucaksin bembeyaz dursaydi niye yaptirdim diye, luten kiyma bu mutfagaİşte burda tezgah alni kahverengi tasli olduğu icin siritmiyor bence
Bana da kötü gelmedi ya da ben çok mu dikkatsizim bilemedim.
Ben bir fark göremedim :)
Tezgah malzemesi nedir tezgah değişse kaca maloluyor
Bence cok hos olmus gule gule kullanin firin davlumbaz gelince aksesuarlar o ton fark ortadan kalkar merak etmeyin gri cok basitlestirir bence.
Corrianmi o bu arada ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim.
Bencede kotu durmus diyemem ama yinede icine sinmiyorsa yapiskanli kagitlardan al bir suru desen secenegi var cok hos duruyor onlar da hayirli olsun eviniz gule gule oturun
Gayet güzel, dolapların alt kısmı; süpürgelik gibi olan yerler de tezgahla aynı renk. Çok kötü durmuyor bence. Kendi evinmiş zaten. Üstüne eşya yere halı gelecek renklenecek, iyice gizlenir o fark. 1-2 sene kullan baktın çok gözüne batıyor o zaman bakarsın çaresine. Hiç yapma o masrafı.
Gayet hos ve ferah bence
Arada tabi ki ton farkı var ama göze batmıyor bence.
Tezgah ve arkasının aynı ton olması durumu kurtarıyor bence.
Dertsiz başınıza dert aramayın bence çok şık ve ferah olmuş. Boşa masrafa girmeyin derim.
Aynı renk olması mı gerekiyor da, yoooo..
Gayet güzel şık, güle güle kullanın, masrafa gerek yok, içiniz rahat olsun bence
Zaten bu ustalara(hepsi degildir tabi bize mi oyle denkgeldi bilmem) anlatamiyorsun derdini. Bence gerek yok bi daha o kadar masrafa gayet şık. Tezgahı süt beyaz mi istemistiniz? Hepsi bembeyaz daha tuhaf olurdu bence. Alt dolapları fıstık yeşili ya da gri folyoyla kaplayabilirsjniz. Güle güle oturun. Stres yapacak kadar abes değil.
Gerçekten bence raflarin falan kırık beyaz olması güzel bir boyut kazandırmış; hepsi bembeyaz olsaydi ne nerede başlıyor, nerede bitiyor belli olmazdı ve göz yorardi. Şansa daha güzel olmuş bu :)
Tabi, bir de o ihtimal var o zaman. Seen şimdi değiştirme işine hiç girme. O parayla başka güzel şeyler yaparsın evine. Dediğim gibi . Gir bi yerleş bi de öyle bak.
Ben de beğendim hatta fikir edinmiş oldum kendi evim için peki ne kadara mal oldu.
Güle güle oturun
Hiç kötü değil.
Bence de güzel..
Hem simdi farkettim yerdeki parkeyle uyumlu olmus gayet güzel
Uzulme arkadasim inanki abarticak bisey yok benimde uykularim kacti tezgah arasi fayansimi neler dusundum neler ama gel gorki en son nasil yapildi. İlk 10gun uykularim kacti sonra alistim simdi hicc aklima gelmiyo valla. Gayet iyi olmus takma artik kafana herseyin caresi var senden onemli degil ya biraz kullan baktin hala alisamadin degistirirsin olur biter ben tezgah arasi fayansi degistiricem mesela
Evet canım aynen öyle.o yüzden şimdiden gardını al olumsuz eleştiri istemiyorsan
Aaa evet ya o zaman olmaz iste isin rengi degisiyo egerki usttude alttida akrilik olucaksa korkmayin cok hos olur akrilikler harika duruyo. Lake artik geride kaldi akriligin yaninda ama alt ust ayni olursa cok hos durur alt ayri ust ayri cok tuhaf durabilir
Bence böyle kalsın. Tezgah malzemesi kalitesi ile gayet hoş duruyor.
Biraz toparlanınca, dolap kapaklarını mutlaka değiştirin. Tezgah ile kalite farkı fotoğraftan bile belli oluyor.
Ama alt/üst dolapları komple değiştirin, uyuşmazlıkları artırırsınız sonra.
Ama siyah/gri karışımı, komple bir değişimde bile sanki iyi bir seçim olmayacak gibi.
Bence de hoş görünüyor hem duvar kkağıdı durumu kurtarmış takım gibi olmuş evi doseyince daha da güzel olur Güle güle oturun evinizde ☺
Yorumlari okudumda lakeymis kapaklar lakenin zamanla rengi degisiyor tezgahla ayni olucak zaten uzulmeyin :)
Misssss gibiiiiiii:)))) kesinlikle takilma.
Bence boşuna masrafa girmeyin gözünüzü alıştırın. Neredeyse tezgahın yarısı mutfak araç gereçleriyle dolacak. Perde, masa, halı vs. dikkati oraya çekerseniz gözünüze çok batmaz. Belki birkaç sene sonra başka bir şeye heves edersiniz o zaman değiştirirsiniz.
Eki Görüntüle 1794356
Ben pembeyi sevmem ama örnek olsun diye yükledim. Beyaza pastel tonları daha çok yakışır, diğerleri çok çiğ kalabilir. Yoksa ben maviciyim :)
Üst kapaklar beyaz kaldığı müddetçe bence orda yine gözünüze takılır gibi geliyor. Çünkü üç renk olacak. Ya tamamen tezgaha göre ayarlanacak ki bu ihtimal oldukça masraflı gibi yada bu şekilde kullanın sade ve temiz duruyor en azından
Ay gaaaayet hoş gereksız masraf yapmayın bence
Ben de çok beğendim güle güle kullan sıkma canını gayet hoş duruyor bence.
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bence cok güzel duruo siritmio gulegule kullanın
Cok harika olmus gule gule kullanin...usta dogru yapmis, oyle oluyor benim gorduklerimde oyle beyaza krem...tapetenlede harika uymus allah herkese boyle evler nasip etsin insllah
Arkadaslar güzel ve fikir verici yorumlarinizdan sonra değiştirmekten gaz geçtim.iptal ettik siparisimizi.peki ne renk hali perde ve aksesuarlar bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var :)))))
Çok teşekkür ederim.mavi perde güzel olabilir asklinda duvar kagidindada mavi detaylar varEki Görüntüle 1794439
Bence tabi :)
Ornek olsun diye, her renk olur zatn, ama duvar kagidi agir ona ve zevkinize gore daha klasik hali secebilirsiniz:)
Vaz geçtim valla cesaret edemedim:))))Ya inan seninki daha guzel komple acik olmasi sen siyah gri katinca rezalet olucak pisman olucaksin bembeyaz dursaydi niye yaptirdim diye, luten kiyma bu mutfaga
Evet hemen hemen herşeyi sıfırdan alicam inşallah allahım canıma sindirir tüm isteyenlere de istediği gibi mutfaklar nasip eder pastel tonları dusunuyorum ama iyi olur umarimHerseyi sifirdanmi alicaksin canim:)
Istedigin her renk harika olacak bu haliyle hayal gucunu sinirsiz kullanabilirsin:)
İki kucuk bebegim var ama yinede acik renkler dusunuyorum :))bendeki büyük cesaret özellikle kırmızıyı hiç sevmem beyazlara çığ durur zaten pastel tonlar iyi yineByle bı mutfaga her renk guzel olur ama bence krmızı sıyah yapmayın suan butun mutfaklar ya kırmızı.sıyah.beyaz kombnlı yada pembe bence degısık ve hos bır renk yapın cocuk yksa turkuaz guzel olabılır :)
O tepsi gibi olanlar tezgahin üstüne konuyor suyu falan lavabonun içine siyiramazsin silmek gerekir diye kullanışsız olur diye düşündüm ama bilemiyorum belkide iyi olurdu kismetBen olsam evyeyi buyuk yaptirirdim sadece yan tarafi tepsi gibi oluyor ya
Kendi giderleri oluyor onlarin:)O tepsi gibi olanlar tezgahin üstüne konuyor suyu falan lavabonun içine siyiramazsin silmek gerekir diye kullanışsız olur diye düşündüm ama bilemiyorum belkide iyi olurdu kismet
Evet benim hayalimdeki tezgah süt beyazdı ama böyle olduTezgah bembeyaz mi olacak ti