Teşekkür ederim.sadece tezgahı biz yaptırdık 8.5 tuttu.Ben de beğendim hatta fikir edinmiş oldum kendi evim için peki ne kadara mal oldu.
Güle güle oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.sadece tezgahı biz yaptırdık 8.5 tuttu.Ben de beğendim hatta fikir edinmiş oldum kendi evim için peki ne kadara mal oldu.
Güle güle oturun
Teşekkür ederim sende gule gule kullan.evet çok pahalı malesef sanırım bu yüzden beklentimde çok çok büyüktü.bilmiyorum hayırlısı olsun düşünmekten hasta olucam desemSanirsam tezgah dolaplardan pahali tezgaha bayildim. Bende cok istemistim cok pahaliydi o yuzden vazgectim. Bende 20gun oldu mutfak yaptirali malesef biseyler cikiyo dort dortluk olmuyo istedigimiz gibi sorun cikiyo hic dert etme gayet ferah olmus. En cok begendigim tezgah oldu supurgelik yeri olmamis bi tek bence sadece orayi duzelletir yeter gule gule otur
isallah
Dolaplar mutahit isi de ondan olabilir. Malesef hep en ucuzu...Bence tezgah iyide dolaplari pek beğenmedim.
Peki bi fotoğraf atabilirmisin çok çok rica etsemBana asla kötu gelmedi benımkıde oyle tezgahım krem dolaplarım beyaz.. İstedgm tezgahta en axık o renktı bırebır tutmaması bana kötu gelmedı acıkcası sızınkıde gayet ıyı duruo
Ya eve gidip bakıyorum yada evde surekli telden fotosuna bakıyorum çok yoruldumSiz demeseydiniz sanırom farkı görmeyecektik büyüm çoğunluğumz. Siz biliyorsunuzda ondan gözünüzde büyütüyorsunuz bence takmayınnn...
Boşşveer soran olursa moda bu moda de ben seçtim de . :) alışacaktır zamanla göz zevkinYa eve gidip bakıyorum yada evde surekli telden fotosuna bakıyorum çok yoruldum
Memnunıyetle . Fakat evdedegılım yarın özelden renklerını atacagım . Genl durusunada bakarsınız. Masam storum vs gelince hıc gozume batmadı benım sıyahlı grılı dolap demişşiniz onlarda cok kullanışsz duz rengın kalite goruntusude yk siliyorsunuz yıne ız varPeki bi fotoğraf atabilirmisin çok çok rica etsem
Bu kapaklar boyanmiylrmus değişmesi gerekiyormuş esimde bana sinirlendi metresi 400 olan bi malzemeden siparis verdi rengine falan gittik baktik begendim ama benim içime değiştirmekte sinmiyor degistirmemekte.bizim Suan dolap malzememizin metresi 200 lira bundan yaptiralim diyorum 1.5 e esim yok diyor illa kizginligindan...benimki de böyle tuhaf.yarın siparis onaylanacak istersek fakat ben o kadar para verip ya daha kötü olursa diyorumSadece kapakları değiştirmek o kadar maliyetli olmasa gerek... En azından dolap kapaklarının rengini değiştirebilirsiniz. Fakat çok kötü durmuyor bence
Dolap kapaklarının siparişini verdik fakat yarın onaylayip parasını vericez Fakat ben çok kararsızım bu gece karar vermem lazim bu kısmı acil:))Gayet hoş duruyor.
Ama bunun nesi acil?
Zaten bide yorum yapma fırsatı verirsen ooo hiç bitmez bu konu doğduğuna pisman ederler adamı:))Boşşveer soran olursa moda bu moda de ben seçtim de . :) alışacaktır zamanla göz zevkin
Yok akrilik değil lake.seçtiğimiz dolaplar akrilik şimdi bide alt dolapla üst dolaplar arasinda da malzeme farkı olacak mesela.He bide dolaplar akrilik degil galiba dolaplarida ole secersen eger guzel olur benim dolaplar akrilik gayet memnunum cok hos duruyo bence tezgaha takilma sen dolaplar tezgahin yaninda sonmus tezgah cok harika cunku esinin dedigi mantikli bence egerki goruntu icine sinmiyosa akrilik kapak secin cok hos olur
Evet canım aynen öyle.o yüzden şimdiden gardını al olumsuz eleştiri istemiyorsanZaten bide yorum yapma fırsatı verirsen ooo hiç bitmez bu konu doğduğuna pisman ederler adamı:))