annenizin takacagi iki tane 20 gram bilezik eder mi 110 bin civari... bir emekli maaşını 13 bin hesaplasak neredeyse kadının bir yıllık maaşı. ne yapıp edip iki bilezik hususundan vazgeciririm annemi. ne demek eve peynir almayacağız da bana bilezik alacağız? mümkün değil bunu kabul etmem. benim ailem erkek tarafına ne takarsaniz takın sizin dediği ve karışmadığı için bizde hiç sorun olmadı bu konu. bir de bizde herseyi eşim yaptığı için zaten ben yeterince makul davrandım. altının bu kadar göğe çıkmadığı dönem olmasına rağmen ille tuttrmadim 20 gram olsun diye. bence makul olun. elinizi bu kadar taşın altına koymaya eli paramparça etmeye gerek yok ki siz resmen kendinizi paralamissiniz çeyiz için. ne münasebet herseyim olavak diye eve peynir girmeyecek. bakin antrikot, pastırma, kars kaşarı vs demiyorum peynir ya peynir... ve ne demek çeyizim için yol param kalmayacak cebimde....inanın değmiyor bu kadar yipranmaniza...eşinizin ailesi de dul bir kadincagizin yaptığını goz ardı edip verdiği sözleri tutmuyorsa onların sorunu. Ya oğlanın gırtlağını sıkıp yaptıracak ya yol verip hayatınıza bakacaksınız. bunlari sizin içinizde bulunduğunuz durum nedeniyle yazıyorum. Ben olsam al iki sahte bilezik geç der hayatıma bakardım....takmadım bu kadar. ha o bilezikleri de anneme takma derdim.