Arkadaşlar nasıl evlenilir fikirlerinizi merak ediyorum

Haklısın bende çok takmam üzülmem böyle şeyler için ama sürekli aynı konu sürekli aynı şeyler bıktım artık. İnsan bir süreden sonra niye Evlenemiyorum arkadaşlarımın hepsi evlendi benimle eksiğim var diye de düşünmüyor değilim bu piskolojiyle bir süre sonra
bu sorular bitmez ki.
evlenmis olsaydiniz cocuk soracaklardi bir tane yapinca aaa kardessiz olmaz ikinciyi yapin diyeceklerdi.
ikinciyi yaparsaniz tamam daha yapma gecik zor diyecekler.
bizim insanimiz her halta burnunu sokmaya bayiliyor.
o yuzden evlenince susacaklar sanip bosa kendini darlama ye ic keyfine gezmene bak

bu sorular bitmez ki.
evlenmis olsaydiniz cocuk soracaklardi bir tane yapinca aaa kardessiz olmaz ikinciyi yapin diyeceklerdi.
ikinciyi yaparsaniz tamam daha yapma gecik zor diyecekler.
bizim insanimiz her halta burnunu sokmaya bayiliyor.
o yuzden evlenince susacaklar sanip bosa kendini darlama ye ic keyfine gezmene bak
Bende öyle karar verdim artık evlilikte hayırlıysa olsun değilse hiç olmasın

Merhaba herkese. Bir kaç zamandır moralimi bozan bir konu var. Ben geçen yıl kendi memleketimden 1000 km uzak bir yere atandım öğretmenim 26 yaşıma yeni girdim. Bu zamana kadar kendimi hep derslerime verdim öyle evlilik vs pek düşünmedim ama her zaman hayırlısı olsun dedim hiçbir zaman kapıyı kapatmadım. Uzun zamandan beri Kimle görüşsem ailemden olsun çevremden olsun arkadaşlarımdan dostlarımdan vs. Yok mu seni isteyen, elini sallasan ellisi, neden evlenmiyorsun, yaşın geçiyor, kesin seni isteyenler vardır sen bir bahane buluyorsun millete kulp takıyorsun evlenmek istemiyorsun gibi şeyler söylüyor ama istisnasız herkes. Geçenlerde Babannem vefat etti başsağlığı dilemek için arayanlar oluyor, millet başın sağolsun, nasılsın ne var ne yok dedikten sonra başlıyorlar ne zaman evleniyorsun evlen aile ol annenin babanın aklı sende. Bende hep hayırlısı olsun diyorum. Ya Allahım delirecem beni soran soruşturan olsa isteyen olsa neden geri çevireyim? Bilmediğim bir şehirde yaşıyorum çevrem geniş değil olanlar da yaşlı kesimi etrafımda bekar kimse yok. Kimle nasıl evleneyim kendimi mi satayım anlamadım ki. Ben de hayırlı ise evlenmek yuva kurmak istiyorum, yalnız yaşamak kolay değil tek başına alış veriş yapmak, tek başına yemek yemek gece korkarak uyumak sanki çok kolay ama ne yapabilirim elim de değil nasıl evlenilir ne yapılır, beni isteyen çokmuş da ben millete kulp takıyormuşum kesin🙄 hani nerde ben niye görmüyorum. Geçen kuzenlerimle görüntülü konuştuk hepsi maşallah evinde çoluk çocuk sesleri geliyor yalnız değiller kapattık o kadar çok ağladım ki. İnsanın elinde olmayan şeyler için niçin ısrar ederler ki? Ya da ben mi bilmiyorum siz söyleyin nasıl evlenilir?
Bitanem zamanı gelir evlenirsin... Geç olsun huzurlu, sağlam, sağlıklı olsun. Sen böyle düşünürsen önüne gelen ilk kişiye evet der hata edersin. Bekle bakalım hele bir....pat diye çıkıyor zaten zamanı gelince. Şuan diyorum neden evlendim ne zorum varmış..... Yalnızken kafam rahattı sadece kendimden sorumluyum fakat evlenince 2 kişilik düşünmeye başladım ama karşımdaki sadece kendini düşünen bi bencil çıkınca ve ben bunu anladığımda kucağımda 1 yaşında bebeğim olunca şoklardan şok beğendim. O gün birçok şeye uyandım asla eski ben olamadım....

Sen hep hayırlısını dile. Boşver millet konuşsun, aklını bulandırmalarına asla izin verme. Ve uyanık olup burda açılan konuları ciddiye al...ders çıkararak davran

Bitanem zamanı gelir evlenirsin... Geç olsun huzurlu, sağlam, sağlıklı olsun. Sen böyle düşünürsen önüne gelen ilk kişiye evet der hata edersin. Bekle bakalım hele bir....pat diye çıkıyor zaten zamanı gelince. Şuan diyorum neden evlendim ne zorum varmış..... Yalnızken kafam rahattı sadece kendimden sorumluyum fakat evlenince 2 kişilik düşünmeye başladım ama karşımdaki sadece kendini düşünen bi bencil çıkınca ve ben bunu anladığımda kucağımda 1 yaşında bebeğim olunca şoklardan şok beğendim. O gün birçok şeye uyandım asla eski ben olamadım....

Sen hep hayırlısını dile. Boşver millet konuşsun, aklını bulandırmalarına asla izin verme. Ve uyanık olup burda açılan konuları ciddiye al...ders çıkararak davran
Canım çok haklısın ben de farkındayım sırf evlenmek için evlenilmez ne insanlar var görüyoruz. Rabbim en hayırlı insanı nasip etsin herkese anlayan, kıymet, değer bilen... insan bir kere daha gelmeyecek bu hayata neden hayatımız bir manyağın elinde şekillensin ki. Rabbim bebeğinle seni güldürsün inşallah

Kendinizi etiketle insanlara tanitirsaniz 1 etiket eksikliginde boyle yıkılmaniz normal.
Akademisyenkiz nedir 🤷🏼‍♀️
Sonraki evli ve akademisyen kadin mi olacak

Hııhh söylüyorum kalem kağıt aldım mı eline... şimdik etrafında 5 kere 60 derece olacak şekilde dönüyorsun her döndüğünde fıkkıdı erkek fıkkıdı erkek diye 3 kere söyledikten sonra olduğun yerden 1 metre öteye zıplayıp dinimiz amin diyorsun... bu duayı hergün aksam ezanından önce yaparsan 7 vakte kadar nur topu gibi tositik bir kocacın olur.... güzel haberlerini bekliyorym

Merhaba herkese. Bir kaç zamandır moralimi bozan bir konu var. Ben geçen yıl kendi memleketimden 1000 km uzak bir yere atandım öğretmenim 26 yaşıma yeni girdim. Bu zamana kadar kendimi hep derslerime verdim öyle evlilik vs pek düşünmedim ama her zaman hayırlısı olsun dedim hiçbir zaman kapıyı kapatmadım. Uzun zamandan beri Kimle görüşsem ailemden olsun çevremden olsun arkadaşlarımdan dostlarımdan vs. Yok mu seni isteyen, elini sallasan ellisi, neden evlenmiyorsun, yaşın geçiyor, kesin seni isteyenler vardır sen bir bahane buluyorsun millete kulp takıyorsun evlenmek istemiyorsun gibi şeyler söylüyor ama istisnasız herkes. Geçenlerde Babannem vefat etti başsağlığı dilemek için arayanlar oluyor, millet başın sağolsun, nasılsın ne var ne yok dedikten sonra başlıyorlar ne zaman evleniyorsun evlen aile ol annenin babanın aklı sende. Bende hep hayırlısı olsun diyorum. Ya Allahım delirecem beni soran soruşturan olsa isteyen olsa neden geri çevireyim? Bilmediğim bir şehirde yaşıyorum çevrem geniş değil olanlar da yaşlı kesimi etrafımda bekar kimse yok. Kimle nasıl evleneyim kendimi mi satayım anlamadım ki. Ben de hayırlı ise evlenmek yuva kurmak istiyorum, yalnız yaşamak kolay değil tek başına alış veriş yapmak, tek başına yemek yemek gece korkarak uyumak sanki çok kolay ama ne yapabilirim elim de değil nasıl evlenilir ne yapılır, beni isteyen çokmuş da ben millete kulp takıyormuşum kesin🙄 hani nerde ben niye görmüyorum. Geçen kuzenlerimle görüntülü konuştuk hepsi maşallah evinde çoluk çocuk sesleri geliyor yalnız değiller kapattık o kadar çok ağladım ki. İnsanın elinde olmayan şeyler için niçin ısrar ederler ki? Ya da ben mi bilmiyorum siz söyleyin nasıl evlenilir?
Bu kafa ile bir dangalağa denk gelmezsiniz umarım. Aman dikkat edin onunuze çıkan ilk kisiyle evlenmeyin millet istiyor diye.
Evlenince de çocuk ne zaman diyecekler sorular bitmeyecek onemli olan sizin dusunceleriniz. Milleti bu kadar takmak yormuyor mu sizi

Haklısın bende çok takmam üzülmem böyle şeyler için ama sürekli aynı konu sürekli aynı şeyler bıktım artık. İnsan bir süreden sonra niye Evlenemiyorum arkadaşlarımın hepsi evlendi benimle eksiğim var diye de düşünmüyor değilim bu piskolojiyle bir süre sonra
Evlilik öyle özenilecek uğruna ağlanacak bir muessese degil. Girin bdv ye okuyun ne evlilikler var zehir zemberek. Disardan herkes toz pembe gosteriyor evini esini lakin hepsi dogru degil. Bu kadar şartlanmayin evliliğe dert bitmez bunu da dert etmeyin kendinize

Orası tabiki öyle sırf evlilik olsun diye evlenseydik çoktan evlenmiştik. Geç olacak belki ama dilerim gönlümüze göre hayırlı kişilerle mutlu,huzurlu yuvalar kurarız 🤗🤲
Kızlar kısmetler once 30 yaşına kadar sonra 35.ondan sonra düşüşe geçiyor
İsyerimde çok güzel ve aynı meslekte olduğum 2 kız var.bu kızlar, universite mezunu polis sevgilileriyle nişanlandılar.3. Bir kızımizda var..onun gözü baya yüksektedir dış ticaret sirketi olan bir gencle sevgili olup nişanlandı.

Bu onumüzdeki 3. 4 yılda karşınıza çikacak erkekler karşınıza çikabilecek en iyi erkekler bence.

hatta bu bizim kızlardan birinin sivil polismis nisanlisi bir resimlerini gördüm cok begendim cok hoş bir cift olmuslar 💕💕
Yani ne bileyim su an siz secersiniz..
Haa ben 42.5 yaşında evlendim.salsa kursuna gittim 4.5 yıl salsa kursu..odtülü erkek arkadaslar mufettis bir kız cevrem degisti.haftada 1 dans gecesi kaliteli arkadaşlar edindim.40 yaşında doğaya vurdum kendimi 😂😂😂 doğa yüruyüsleri ...valla doga yuruyüsunde koca ararken esimle evlendim.
Evlenince bu erkeklerin bazı eksik anlatmaları ortaya çıkiyor o nedenle bilemedim hayatımdaki tek beyaz atlı prensim 2.5 yaşını 2 ay gecen oğlummuş meğer o kadar yakışıklı ve sevgi dolu ki 💕💕
Yani ne bileyim bu 3 4 yılda karşınıza çıkanlar daha iyi olabilir bence hersey gönlünuzce olsun.
Sizi alintiladim ama 3 genc kız aynı dusundugunuzden hepinize yazdim

Evlenip hayatını yaşayan da çok. Evlilik hayatı yaşamaya engel değil ki. Önemli olan doğrı kişiyle yapılacak bir evlilik. Dilerim isteyen herkese nasip olur🤲🏻
Off off evlilik hakkında bu kadar iyi niyetli olmanızi gençliginize veriyorum.
Bu erkekler evde hicbir ise karısmaz bunu meslek sahibi ogretmen psikolog cok evli kadın arkadaşimdan duydum.ama siz kadın olup bastan taviz vermezseniz yaptiran yaptırıyor. yeni nesil 32 yaslarinda esimin kuzeni var bir o yaptiriyor.o da adam patlamazsa ileri ki yıllarda 😂😂
Cocuk bakmak harikadir ama tabi zordur da bunu da bilip evliligin saçı süpurge ettigini baştan kabul etmenizi dilerim.
Bekarken 7 yil haftada 3 4 gun fitnessa da gidiyordum.tabi bunlar 40 dan sonra sıkıyor orasi net.
Su anki 4 kisilik odamizda 27 yaşında bir arkadasımiz kiz var, aşka inanmıyor.valla biz yaşca buyük 2 evli oda arkadaşı olarak, aşkin olmadiğını tecrubeyle anladık.askla evlenenlerden karisini baskadi icin terk edenornekler vs..yine bekar erkek psikoloğumuzda aşka inaniyor bize yuh diyor.
27 yaşindaki kiz agabeyisinden tanıyor erkekleri.benim erkek kardesim olmadiğindan bunlara inaniyordum ama yurdum insanı unv. Mezunu agabeylerinizi görun kocanız malesef o çapta olacak 🙈🙉🙊

Evlilik güzel . Yalnız olmak istememek, yalnızlıktan rahatsız olmak normal, insani .. genel geçer kalıplara sokmuş bazı hanımlar herşeyi..

Size tavsiyem o teyzelere çıtlatın. Gönlüme göre biri olursa neden olmasın diye. Bir arkadaş demiş aynen öyle , atanmış öğretmen kovalayan teyze timleri var bu memlekette.
Bu konuda psikolojinizin çok bozuk olmasının başlıca sebebi de bu pandemi süreci. Evde insan tek başına.. bir o duvarla konuş bir bu duvarla.. bu süreç geçsin bu kadar takmıyor olacaksınız. Umarım gönlünüze göre olur

Yalnız alışveriş yapmak, yalnız zaman geçirmek, oturup Bi film izlemek, kitap okumak,Canınız istediğinde yemek yiyip canınız istediğinde uyumak,kendiniz dışında başka kimseden sorumlu olmamak gibi şuan şikayet ettiğiniz her şeyi evlenince deli gibi özlüyorsunuz. Söyliceklerim bu kadar.

Aileden farklı yerde kendi paranı kendin kazanıyorsun bu güzel. Ben de ailemden uzakta çalıştım. Yeni arkadaşlar edindim. Farklı yöre insanı vs tanıdım bana çok şey kattı. Illa ki evlilik olsun diye düşünmedim. Kiz arakdaslaeimla gezmek oturmak birlikte bir şeyler yapmak güzeldi. Siz de biraz bekar olmanın paranızi kendinize harcamanın keyfini çıkarın.
Evlenince para harcamainizi bile kısıtlamaniz gerekecek belki. Karşıniza illa ki biri çıkar. Zten ohretmen kızlara talep fazla😄

Başlığa cevabım konu çünkü çok saçma :KK66:

Eklentiler

• images.jpeg.jpg
    images.jpeg.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
Konu sahibi,herkes herseyi cok iyi biliyor. Uygulamaya gelince bakiyorsun çoğu insan kendi hayatından şikayetçi.
26 yaşındasın öncelikle insanlara ağzının payını vermeyi bilmelisin. Burdaki insanlar için demiyorum,klavyede delikanlılık boş. Sana evlen diye baskı yapanları iyi niyetli/kötü niyetli insanların haddini bildir ne olursa olsun, sustur. Dusunmuyorum de gerekirse mesafe koy arana konuşma görüşme. Mis gibi atanmışsın gez toz paranı çatır çatir harca hesabı yalnız kendine ver. Bundan daha güzel bi özgürlük olabilir mi? Hemde bu zamanda.. Evlilik doğru insanla yapıldığında şahane bir sey ama o doğru insanı bulmak kolay olmuyor bunu bir sorun gibi görme. Bu sitede bile iş sahibi donanımlı/severek evlenmiş ne hanımlar evliliklerinde mutsuz olduğu için çare arıyorlar. Hayatta herşey olabilir yani tamamen nasip işi, bu durumu insanların baskısına değil zamana bırak.
ben 1 senelik evliyim bana da cocuk ne zaman diye soruyorlar ama her sorana istemiyorum diyorum susuyorlar :) insanoglu iste ustune vazife olmayan herseyi merak eder maydanoz olur.
Sırf bu manasız baskıdan bunaldığın icin sakın evlenmeyi düşünme, aman ha!!
Evlilik nasipte varsa olacak birseydir ısmarlama olmaz sonra hanımlar avukat önerisi diye başlık açarsın. :) hakkında hayırlısı olsun diliyorum.

Ben de 26 yaşıma girmek üzereyim. Aynı durumdayım benden küçük akrabalarım da bile evlenenler var. Kendimi kötü hissediyor muyum evet. Çünkü bu zamana kadar bırakın ciddi bir ilişkiyi flörtüm dahi olmadı. Ama ben de şu an herkese önceliğimin evlilik olmadığını söyleyip geçiştiriyorum. Annemin de bu halim işine geliyor orası ayrı 😅 ama kim istemez sevmek, sevilmek, mutlu, huzurlu bir yuva kurmak. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah 🥰

X