Arkadaslar moralim cok bozuk lutfen yardim??

Blackworld_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
226
50
26
8 aylik bir iliskim var ben 22 o 23 yasinda.Normalde bu yil dugunumuz vardi ocak ayında aile tanismasi ama annem ertrledi cunku babam yok henuz ogrenciyimde.Neyse erkek arkadasim diyorki annem icerlenmis bizi istemeyeni istemeyiz diye. Baska Kiz bakiyormus .Gel annemle konuş diyor.

Eger öyle anlaşmış ve anneniz karar değişmişse hakli erkek arkadaşinız.Annesiyle görüşün ve durumu anlatın.Zaten yaşınız daha küçük ve okulunuzda varmış.

Ezik ve karekteri oturmamış bir sevgilin var
İyiki annesi seni istememiş çünkü annesinin eteği altından çıkıp senin için mücadele vermemiş '' tamam anne demiş'' birde senin onun için mücadele vermeni istiyor,
Aklını başına al,

yazdıklarının hepsi falso:
8 aylık ilişkide ne evliliği... bir de bu yıl düğün var demişsin ortada tanışma yok... bu nasıl oluyor anlamadım...
daha öğrencisin ne evliliği.....
annen haklı...
gidip bir de özür dilerim beni alın diye yalvaracak mısın?
elle tutulur hiç bir yanı yok..
önce okulunu bitir çalışmaya başla, dünya kaç bucakmış anla ondan sonra evlilik düşün bence ..
erkek arkadaşının tavrını hiç beğenmedim..
kendini ezdirip prim verme bu tip insanlara..
seviyorum filan demeler hikaye..... maalesef gerçekler böyle.. daha çok küçük ve tecrübesizsin..

Başka kız bakmak nedir, bu kadar mı değer vermek yok, bugün o olmazsa yarın başkası tavrı çok çirkin.
Erkek arkadaşının henüz kişiliği oturmamış yazık ki.
Senin hiçbir suçun yok, karşı taraf hatalı.
#edit

22 yasındasın ya? Yirmi iki.
Cocukta 23🤦‍♀️bılerek cocuk dedım cunku cocuk.

Annesi kız bakiyor gel Konus diyor, çişini soylemeye baslayan bebek gibi.

Evlenip napacaksın, annesıne sozu gecmeyen bebenin kraliçesi olacagını mı sanıyorsun?
Annesi delirtecek senı haberin yok

Bak, baban yokmus annen seni kimbılır ne zorluklarla okutuyor. Bitir okulunu gir bir ise calıs para kazan. Annenın yukunu hafiflet biraz. Kadının faturalarını ode mesela.
Once kendine sonra annene bir hayrın dokunsun.

Zenginlikten geberip liseden sonra okumayan 'cocukluktan beri hayalim behlulle evlenmektı' dıyen nıhal vizyonsuzlugunu mu layık goruyosun kendine.

Insallah cocugun annesi bozar bu isi, yoksa sen evlenirsin bununla.

Erkek arkadaşın belli ki annesini destekliyor. Aklı başında olsa senin durumunu anlardı. Burdaki yorumları dikkate alir misin bilmem ama bu anlayışsız ve saygısız çocuğa ve anasina yol ver derim

X