merhaba öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inş.
Dolapların sabit kapakların değiştirilebildiği seçeneklerde var,mor renk ayrıca güzel seçim olmuş,yaptıracağınız yerle konuşun bence,sıkıldığınızda sadece kapakların rengini değiştirin..
mor değilde mürdüm beyaz dolaplarım
3-4 ay oldu yenı evımıze tasınalı
ne halı bulabılıyorum murdum rengınde nede masamın uzerıne runner kumas bulamıyorumb unları dusunmemıstım yaptırırken pısmanda degılımde ıste :)
buarada sırf mor sıkar ustu mutlaka beyaz olmalı dıye dusunuyorum
canım benimkide çok koyu mor yani mürdüm de diyebilirzsenin evinde hayırlı olsun nasıl halı bulamadın ki canım ben çok görüyorum morlu beyazlı mürdümlü benim üstü beyaz altı mor zaten canım ha bide sana bişey sorayım sen tezgahla dolap arasındaki duvara mozaik fayans mı yaptırdın?ne renk kullandın??biz bulamadık istediğimz gibi daha doğrusu çok güzelini bulduk beyaz mor gümüş renkte çok harika ama çok pahalı oluyorrr sen mümkünse resim koyabilimisn:26:
teşkkr ederim inş.yemeklerim bol bereketli olurüstü beyaz altı mor olacak aksesuarıda sadece beyaz ve metalik renkte kullancam o yüzden hoş olur diye düşünüyorum bi kez bu renge takınca sade beyazda çok çok sade olur gibi geliyor azcık renk olsun istiyorum evimde..zaten banyo lavabo siyah beyaz....yeşili aksesuardamı yoksa dolaptamı tavsiye ediyosunuz anlamadım:26:
mutfagın halıne bakma o zaman :) bu resmı bulabıldım gecmısten
ıstedıgın renk bumu tabı bılmıyorumda cnaım
canım ben bir arkadaşımın evinde gördüm mesela banyo lavabosu yeşildi,banyo dolabı mordu :) Çok hoşuma gitmişti açıkçası,ben yeşil derken mesela masa örtüsünde yeşil detaylar ,perdede,halıda, ya da hiç biri olmazsa yeşil kavanozlarla falan o rengi katabilirsin diye söylemiştim. Tabi cesur olmak gerekli canım bir de sonuçta herşeyini değiştiremiyor insan ha deyince.Sil baştan mutfak kuranlar için olabilir benim dediğim şey.Bereketli olurr yemeğini yaparken ettehiyatüyü oku canm valla ben ne zaman okusam bereketli oluyor çok:))) Bir de sevgini kat ohh miss:)
mor değilde mürdüm beyaz dolaplarım
3-4 ay oldu yenı evımıze tasınalı
ne halı bulabılıyorum murdum rengınde nede masamın uzerıne runner kumas bulamıyorumb unları dusunmemıstım yaptırırken pısmanda degılımde ıste :)
buarada sırf mor sıkar ustu mutlaka beyaz olmalı dıye dusunuyorum
canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. modası geçer mi diye düşünme çünkü moda dediğimiz şey o kadr çabuk değişiyor ki hiç bişeyin modası geçmiyo..
benim mutfağım da altı mürdüm üstü beyaz.. muhtemelen dolap malzemen highglos olacak.. ben mutfağımı çok seviyorum ama alt koyu renk olduğu için kiri lekeyi çok çabuk belli ediyo.. ama silmesi çok kolay..eğer silmekten kaçmam sorun değil dersen altları koyu üstleri beyaz yaptırabilirin ama silmek zoruma gider dersen bence mor rengi aralara detay olarak kullan.. mesela boy kileri üstlerden bir iki dolabı mor yaptırabilirin..
resimlerim olsaydı koyacaktım ama maalesef bulamadım.. kolay gelsin sana..
canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. modası geçer mi diye düşünme çünkü moda dediğimiz şey o kadr çabuk değişiyor ki hiç bişeyin modası geçmiyo..
benim mutfağım da altı mürdüm üstü beyaz.. muhtemelen dolap malzemen highglos olacak.. ben mutfağımı çok seviyorum ama alt koyu renk olduğu için kiri lekeyi çok çabuk belli ediyo.. ama silmesi çok kolay..eğer silmekten kaçmam sorun değil dersen altları koyu üstleri beyaz yaptırabilirin ama silmek zoruma gider dersen bence mor rengi aralara detay olarak kullan.. mesela boy kileri üstlerden bir iki dolabı mor yaptırabilirin..
resimlerim olsaydı koyacaktım ama maalesef bulamadım.. kolay gelsin sana..
bence mor sakın almayın, ara renkler toprak tonları her zaman daha iyidir. uyum sorunu yaşamazsınız. hep aynı renkten bir yerde kesin canınız sıkılır, odayı daha karanlık gösterebilir, artı mor agresif bir renktir, evimde nerdeyse hiç yok galiba :44:
[video=youtube;waf1Wz7cS7s]http://www.youtube.com/watch?v=waf1Wz7cS7s[/video]
canım mor çok güzel bir renk gerçekten çok severim bende :)
hatta bir dönem mutfağımın bir duvarını komple mor yapmıştım çok severek kullandım ve tabiki sonra çok koyu geldiği için sıkıldım ve kırık beyaza dönüştürdüm :) ama bu duvardı ve değiştirmesi kolay oldu :)
ancak mutfak dolapları için açık renk seçim yapsan bence daha iyi olur ama yine de çok istiyorsan yaptır içinde kalmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?