• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar mor renk mutfak istiyorum ama modası geçermi karasızım..bi bakın

arrrr

tekrar hamile kalırmıyım?
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.307
7
46
Konya
hepinize merhaba ev aldık mutfak dolapları mor olsun istiyorum,daha doğrusu üstü beyaz altı mor..ama modası geçer diye kararsız kaldım bi fikir verin bana $mutfak-dolapları-3.webp

eviniz hayırlı olsun. üst beyaz olacak derken, sadece alt dolaplar mı mor olacak...

çok güzel bence:40: benimki kırmızı ama morda çok hoşuma gidiyo

anında cevap vermen çok hoşuma gitti:16::16::16:ben bayılıyorum bu renge mutfağımda buna benzer oluyor lavabo camın önünde ankastre ama işte renkte biraz karasız kaldım:31::31:herkes çok güzel ama modası çabuk geçer diyor ne yapsam ki yaa ssz

hobi olarak düzenli aralıklarla mobilyaları yenileyen bir insan değilsen o mutdak bi onbeş sene sende kalacak...Yani 15 seneye nesil değişiyo moda mı değişmeyecek :)
ne yaparsan yap elbet bi süre sonra "eski moda" olacak,o yüzden seçimini en içine sinenden yana yapmalısın bence ^^

canım mor çok güzel bi renk ama ben renkten çabu sıkılırım sen diosanki ben sıkılmam severek kullanırım arkadaşın dediğine katılıorum naparsan yap bi süre sonra modası geçicek elinde diil bu senin belki siyah beyaz yada gri yaptırsan biraz daha uzun süre giderbilir ama onunda modası geçicek:)))

bu mutfak bence çok hoş buna uygun
http://www.modakadin.info/wp-content/uploads/zarif-mor-lila-desenli-mutfak-k%25C3%25B6%25C5%259Fe-masa-sandalye-tak%25C4%25B1m%25C4%25B1.jpg için Google Görsel Sonuçları yada
mor masa takımı - Google'da Ara
böyle bi masa takımı ve mor çiçekli bi perde alırsın cillop gibi olur hatta sandalyelerin döşemesiyle perdenin fonunu aynı döşemeden ,
yaptırırsın çok güzl olur

Dayımın kızının mutfağı mor .
Aynı böyle parlak lake olanlardan :31:
Altı mor üstü beyaz çok ama çok şık duruyor .Halıyı da parlak shaggy lerden aldı mor ve beyaz süper oldu.
Bence asla geçmez modası neden geçsin ki yeşil yada pembe değil ya :31:

Benim hayalimdeki mutfaktı mor ve beyaz :ssz:, yapılması için sipariş vermiştik, sonradan dolapçı aradı mor renkten bu malzemede çok şikayet var, çizilmeden dolayı vs, o yüzden fabrika artık üretmiyormuş dedi.. :14: 600 tl farkla farklı bir malzemeden yine mor olmasını ister misiniz diye sordu, nişanlım yaptıralım mı diye sordu, ben de biraz oturup evi satacağımız için boşver ileride alacağımız evimize yaptırırız dedim ama içimde kaldı açıkçası :43: mor renk mutfak halım bile hazır şuan, ama kısmet işte.. bak yine geldi aklıma :5:

Dert yanmaktan yorum yapmayı unutmuşum :1: öncelikle eviniz hayırlı olsun, mor ile beyaz çoooook güzel olur (beyazı sedefli seçersen daha güzel görünür), sıkılacağını da düşünmem, umarım öyle yaptırırsın :16:

Son düzenleme:
mutfağın böyle buyukse ve aynı şekilde bol mıktarda beyaz kullanırsan hem renklı hem ferah görunur

moda konusunu düşünme istıyorsan yaptır gıtsın zaten moda hergun değişiyor yetişemeyızki

bende düsünüyorum:26::26::26::26:

ama tam karar veremiyorumm :44::44::44::44::44:

guzelliğe geldimi çok guzel fazlasıyla

denılenlerde dogru hersey eskıyor

sonucta selının dedıgı masa ve perde olayıda harika olurdu benı oturma odam mor o bıraz kafamı karıstıryor heryer mor nasıl olcak gıbı.

bu doalplar nerden mebran kapakmı oluyor bırı parlak lake demıs ama aynı seymı mebranla

bende düsünüyorum:26::26::26::26:

ama tam karar veremiyorumm :44::44::44::44::44:

guzelliğe geldimi çok guzel fazlasıyla

denılenlerde dogru hersey eskıyor

sonucta selının dedıgı masa ve perde olayıda harika olurdu benı oturma odam mor o bıraz kafamı karıstıryor heryer mor nasıl olcak gıbı.

bu doalplar nerden mebran kapakmı oluyor bırı parlak lake demıs ama aynı seymı mebranla

biz mebran seçtik canım ama sanırım aynı şey ikisi:16::16:bende banyo fayansının mor beyazını gördüm aklım kaldı ama dediğn gibi her yerde mor olmasın diye siyah beyaz seçtim:31:

mutfağın böyle buyukse ve aynı şekilde bol mıktarda beyaz kullanırsan hem renklı hem ferah görunur

moda konusunu düşünme istıyorsan yaptır gıtsın zaten moda hergun değişiyor yetişemeyızki

aşırı büyük değil ama aynen böyle çift duvar tezgah cam önünde lavabo yani ferah olur.sağolun kızlar ya içim rahatladı

hobi olarak düzenli aralıklarla mobilyaları yenileyen bir insan değilsen o mutdak bi onbeş sene sende kalacak...Yani 15 seneye nesil değişiyo moda mı değişmeyecek :)
ne yaparsan yap elbet bi süre sonra "eski moda" olacak,o yüzden seçimini en içine sinenden yana yapmalısın bence ^^

yok canım ya daha yeni evim oluyor zaten uzun yıllarda değiştirmeyz gibi görünüyor:1:bende beni vaz geçimeye çalışanlara öyle diyorum çünkü yaptırmassamda içimde kalacak yaaa:31:

canım mor çok güzel bi renk ama ben renkten çabu sıkılırım sen diosanki ben sıkılmam severek kullanırım arkadaşın dediğine katılıorum naparsan yap bi süre sonra modası geçicek elinde diil bu senin belki siyah beyaz yada gri yaptırsan biraz daha uzun süre giderbilir ama onunda modası geçicek:)))

bu mutfak bence çok hoş buna uygun
http://www.modakadin.info/wp-content/uploads/zarif-mor-lila-desenli-mutfak-k%25C3%25B6%25C5%259Fe-masa-sandalye-tak%25C4%25B1m%25C4%25B1.jpg için Google Görsel Sonuçları yada
mor masa takımı - Google'da Ara
böyle bi masa takımı ve mor çiçekli bi perde alırsın cillop gibi olur hatta sandalyelerin döşemesiyle perdenin fonunu aynı döşemeden ,
yaptırırsın çok güzl olur

sağol canım yaaaa çok teşekkürler yorumun için:16::16:yalnız masam sandalyem var köşe almıyacağızda sandalyelerin derilerini değiştirecez bu renkleri kullanabilirm ona..perdeyide zebra düşünüyorum daha seçmedim

Dayımın kızının mutfağı mor .
Aynı böyle parlak lake olanlardan :31:
Altı mor üstü beyaz çok ama çok şık duruyor .Halıyı da parlak shaggy lerden aldı mor ve beyaz süper oldu.
Bence asla geçmez modası neden geçsin ki yeşil yada pembe değil ya :31:

halı bende daha seçmedimde shaggy kullanışlı olurmu mutfakta acaba bilmiyorum ki:26:

çok güzel bir seçim olmuş.bence bundan vazgeçmeyin.bir de bence de beyaz kısım hafif simli olmalı ama simler gümüş rengi olursa süper olur.:46:

Back
X