Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bencebenimki kırmızı ama morda çok hoşuma gidiyo
eviniz hayırlı olsun. üst beyaz olacak derken, sadece alt dolaplar mı mor olacak...
hepinize merhaba ev aldık mutfak dolapları mor olsun istiyorum,daha doğrusu üstü beyaz altı mor..ama modası geçer diye kararsız kaldım bi fikir verin banaEki Görüntüle 690023
Bence böyle şirin bir rengin modası geçmez. .
Benim çok hoşuma gitti:))
bende düsünüyorum:26::26::26::26:
ama tam karar veremiyorumm :44::44::44::44::44:
guzelliğe geldimi çok guzel fazlasıyla
denılenlerde dogru hersey eskıyor
sonucta selının dedıgı masa ve perde olayıda harika olurdu benı oturma odam mor o bıraz kafamı karıstıryor heryer mor nasıl olcak gıbı.
bu doalplar nerden mebran kapakmı oluyor bırı parlak lake demıs ama aynı seymı mebranla
mutfağın böyle buyukse ve aynı şekilde bol mıktarda beyaz kullanırsan hem renklı hem ferah görunur
moda konusunu düşünme istıyorsan yaptır gıtsın zaten moda hergun değişiyor yetişemeyızki
hobi olarak düzenli aralıklarla mobilyaları yenileyen bir insan değilsen o mutdak bi onbeş sene sende kalacak...Yani 15 seneye nesil değişiyo moda mı değişmeyecek :)
ne yaparsan yap elbet bi süre sonra "eski moda" olacak,o yüzden seçimini en içine sinenden yana yapmalısın bence ^^
canım mor çok güzel bi renk ama ben renkten çabu sıkılırım sen diosanki ben sıkılmam severek kullanırım arkadaşın dediğine katılıorum naparsan yap bi süre sonra modası geçicek elinde diil bu senin belki siyah beyaz yada gri yaptırsan biraz daha uzun süre giderbilir ama onunda modası geçicek:)))
bu mutfak bence çok hoş buna uygun
http://www.modakadin.info/wp-content/uploads/zarif-mor-lila-desenli-mutfak-k%25C3%25B6%25C5%259Fe-masa-sandalye-tak%25C4%25B1m%25C4%25B1.jpg için Google Görsel Sonuçları yada
mor masa takımı - Google'da Ara
böyle bi masa takımı ve mor çiçekli bi perde alırsın cillop gibi olur hatta sandalyelerin döşemesiyle perdenin fonunu aynı döşemeden ,
yaptırırsın çok güzl olur
Dayımın kızının mutfağı mor .
Aynı böyle parlak lake olanlardan
Altı mor üstü beyaz çok ama çok şık duruyor .Halıyı da parlak shaggy lerden aldı mor ve beyaz süper oldu.
Bence asla geçmez modası neden geçsin ki yeşil yada pembe değil ya![]()