Proxeed diye bi takviye var. Onu alın. Ayrıca keçiboynuzu , muz , fımdık , bitter çikolata , ceviz arrtırıcı gıdalar arasındaBaşına böyle birşey gelen veya çevresin de yaşayanlar var mı neler yapmışlar lütfen dönüşlerinizi bekliyorum
Proxeed kullanıyor 1 hafta oldu başlayalı keçi boynuzu da aldım sabah akşam veriyorum yiyorProxeed diye bi takviye var. Onu alın. Ayrıca keçiboynuzu , muz , fımdık , bitter çikolata , ceviz arrtırıcı gıdalar arasında
İnşallah.Bu aydan umudum yokta bat 10 ekim bi daha ki aya inşallah çünkü bir hafta oldu kullanmaya başlayalıİnş faydasını görrsnz
Ne kadar süredir kullanıyor eşiniznyks_42 katılıyorum. Bende eşime kullandiriyorum hamile kalana kadar hem hiz hem artmasi icin.
daha yeni bu ay adet olunca başlattım 25 gün kadar oldu. Ama test yaptırmadık ben yine de yediriyorumNe kadar süredir kullanıyor eşiniz
bnm eşim 1 ay kullandı ve faydası var kullanınNe kadar süredir kullanıyor eşiniz
Bizde bu ay sonu gidicez tekrar test yapılcak hayırlısı bakalımdaha yeni bu ay adet olunca başlattım 25 gün kadar oldu. Ama test yaptırmadık ben yine de yediriyorum
Hadi inşallah bi daha ki aya müjdeli haberler alırızbnm eşim 1 ay kullandı ve faydası var kullanın
Hayır varokisel çok düşğk %1 sanırım internetten araştırmıştım. Doktor öyle birşey söylemedi sadece sayı çok düşük bu şekilde zaten çocuğunuz olmaz dediVarikosel mi azosperm mi ?
Doktor yönlendirme yapmadı mı ?
Hayır varokisel çok düşğk %1 sanırım internetten araştırmıştım. Doktor öyle birşey söylemedi sadece sayı çok düşük bu şekilde zaten çocuğunuz olmaz dedi
Eşimle konuştuk biraz önce de oda aynısını dedi ama 3 ay kullansın ilacı bence doktor 6 ay kullanın omdan sonra tüp benek deneyin dediTüp Bebek denersin canım
Yasımız da çok küçük genciz daha hemen tüp bebek denemek istemedim ya bi tedavi süreci olsun omdan sonra denemek daha mantıklı geliyorTüp Bebek denersin canım
Eşimle konuştuk biraz önce de oda aynısını dedi ama 3 ay kullansın ilacı bence doktor 6 ay kullanın omdan sonra tüp benek deneyin dedi
Yasımız da çok küçük genciz daha hemen tüp bebek denemek istemedim ya bi tedavi süreci olsun omdan sonra denemek daha mantıklı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?