Erkek İnfertilitesi Arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 geç ya etkiliyor 3 ideal olan biz bı defasında 1.5 gün birinde de 5 gün perhizle test vermiştik doktor baya sıkıntılı bulmuştu
Sizce tekrar tip fakultesine mi gidelim yoksa ozelde mi sansimizi deniyelim eşim ozele gidelim dedi tip fakultesinden 2.kez sperm testi istediler

Merhaba, morfoloji, sayı ve hız değerlerinin hepsi ortalamanın üstünde olmalı daha kısa zamanda gebelik için. Sonraki süreçte DNA hasar testi tabii ki. Değerler yüksekken bile hasar olabiliyor. Hasar testi yaptırın ve tedbiren de eşiniz takviye kullanırsa eş kaynaklı bir sorun kalmaz aklınızda ilk etap için.
6 ay uzun bir süre değil ama. Yani bazen herşey harikaysa bile olmayabiliyor. Siz hasara baktırın. Sizlik testleri hormon, rahim filmi halledin. Sonrası takviyelerle devam. Bence değerlerinizde iyiyse 6 ay daha devam edip olma aşılama yaptırabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Denedim hatta hastaneyi falan da aradim sperm testi sistemde gozukmez denildi bulamadim
Ordan hangi doktora gittiyseniz sekreterden sonuç isteyin çıktı versin. Sizin yerinizde olsam 3 günlük perhiz ile özelde verirdim test sonra ikisinin karşılaşmasını yapardım

Bemim ve eşimin ileri testleri yapıldı.
Ben hsg çektirdim 3 ay düzenli doktor kontrolünde takip yaptırdım. Pıhtılaşma baktırdım genetik test baktırdık.
Bir gel DNA hasarı kaldı bunda şüphem eşimin testleri standart değerlerin üstünde ama varikosel var birinci derece bu yüzden aklımda bu test var.
Takviye olarak öneriniz nedir?

Ordan hangi doktora gittiyseniz sekreterden sonuç isteyin çıktı versin. Sizin yerinizde olsam 3 günlük perhiz ile özelde verirdim test sonra ikisinin karşılaşmasını yapardım
Tesekkur ederim peki bende ayni hastanenin kadin dogumuna gittim adetinin 2 3 4 gunu esinin sonuclariyla gel dedi esim gitme bikac ay daha deniyelim dedi sadece benm icin ozele gidelim ayni mi diye bakalim dedi sizce gitmeli miyim kadin doguma

Tamam herşey yapıldıysa hasar kalmış geriye. Kaan hocanın fiks takviyeleri imprly ve teatrio belki biliyorsunuzdur. Bunları da 3 ay kullanıp öyle de test yapabilirsiniz.

Eşim imprly kullanmıştı. Faydası olduğuna inanıyorum. Çünkü artık gebelik için engel yok dedikleri zaman imprly kullanmaya başladık.

Tesekkur ederim peki bende ayni hastanenin kadin dogumuna gittim adetinin 2 3 4 gunu esinin sonuclariyla gel dedi esim gitme bikac ay daha deniyelim dedi sadece benm icin ozele gidelim ayni mi diye bakalim dedi sizce gitmeli miyim kadin doguma
Sende adetin 2.gunu gidip kan verebilirsin hormonlarina bakar bakıldı mi ? Eğer sıkıntı yoksa sende tedavi için falan öyle demiş olabilir

Sende adetin 2.gunu gidip kan verebilirsin hormonlarina bakar bakıldı mi ? Eğer sıkıntı yoksa sende tedavi için falan öyle demiş olabilir
Bana daha once hormona bakilmisti temiz cikmisti bu doktor tekrar istedi alttan muayene de yapildi o da temiz çıktı

Hatta şunu da diyeyim gebeliğim öncesi son testte morfoloji 2, sayı 20 ml civarındaydı. İleri hız iyiydi ama değerler çok iyi olmamasına rağmen gebelik oluştu. Hasar testimiz de düşük geldiğinde zaten pozitifi görmüştüm.

Bana daha once hormona bakilmisti temiz cikmisti bu doktor tekrar istedi alttan muayene de yapildi o da temiz çıktı
O zaman eşin test versin eğer eşinin sonucuna göre ilerlersiniz belki 0 sperm falan varsa o zaman tüp bebek demis olabilir daha iyise eşin takviye kullanır bir kaç ay o şekilde denerdiniz

O zaman eşin test versin eğer eşinin sonucuna göre ilerlersiniz belki 0 sperm falan varsa o zaman tüp bebek demis olabilir daha iyise eşin takviye kullanır bir kaç ay o şekilde denerdiniz
Tesekkur ederim bizde oyoe dusunduk keciboynuzu falan deniyelim sperme iyi gelen baska takviyeler bulalim

Tesekkur ederim bizde oyoe dusunduk keciboynuzu falan deniyelim sperme iyi gelen baska takviyeler bulalim
Şimdi keçi boynuzu pekmezi ve proxeed plus kullandı eşim birde doktor profert m diye bı takviye vermişti biz onları duzenli kullandık artış iyidi hatta milyonu 180 sen 400 e çıkmıştı ben bunları öneriyorum

Proxeed plus dediginizi kendimizde alabiliyor muyuz? Doktor onerisi disinda kullansak sikinti olur mu

Proxeed plus dediginizi kendimizde alabiliyor muyuz? Doktor onerisi disinda kullansak sikinti olur mu
Sıkıntı olmaz diğerini de sorun oda takviye ilaç yazıyor onunda problem olacağını zannetmiyorum burda bir çok kişi kullanmıştır proxeed plus u

BiZim sperm değerlerimiz bu şekilde.
Ben de her ay sağ ve soldan doğal iki yumurta oluşturuyorum.
Çatlama vs problem yok amh 3.17
Gel gelelim bir şey var ama henüz bulamadık, DNA hasarında takıldım kaldım.

Eklentiler

• B13874D6-7A9C-438E-A1AA-276951166B3E.png
    332,7 KB · Görüntüleme: 56
Takviyeler arasında gidip geliyordum açıkçası pro-men mi olsa diye imprly önerdiğinizi anlıyorum bu hafta ondan sipariş edeyim öyleyse

Takviyeler arasında gidip geliyordum açıkçası pro-men mi olsa diye imprly önerdiğinizi anlıyorum bu hafta ondan sipariş edeyim öyleyse
Şöyle söyleyeyim. Imprly ve teatrio içeriği az ve belli ürünler var. Antioksidan ve hasar karşısında etkili. Promen k da kullandı eşim. Onda da antioksidan var ama sperm değerlerini olumlu yönde etkileyecek vitamin mineraller daha fazla. Sizin değerler gayet iyi. O yüzden promen k bence kullanmayın. 3 ay imprly takviyesi kullanıp sonra hasar testi mantıklı. Hasar düşükse ve oluşmuyorsa aşılama tedavisine geçmeyi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…