• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şöyle söyleyeyim. Imprly ve teatrio içeriği az ve belli ürünler var. Antioksidan ve hasar karşısında etkili. Promen k da kullandı eşim. Onda da antioksidan var ama sperm değerlerini olumlu yönde etkileyecek vitamin mineraller daha fazla. Sizin değerler gayet iyi. O yüzden promen k bence kullanmayın. 3 ay imprly takviyesi kullanıp sonra hasar testi mantıklı. Hasar düşükse ve oluşmuyorsa aşılama tedavisine geçmeyi düşünebilirsiniz.
Öneri için çok teşekkürler bana iyi fikir oldu 🥰
Sebepsiz de aşılama düşünür müyüm yoksa tüp bebek mi inanın henüz bilmiyorum, 7. Ayda femara ve çatlatma iğnesi oldum 2 gün içinde sonuç belli olacak. 5 yumurta oluştu denk ve iyi boyutta bakalım hayırlısı 🙏🏻

Hatta şunu da diyeyim gebeliğim öncesi son testte morfoloji 2, sayı 20 ml civarındaydı. İleri hız iyiydi ama değerler çok iyi olmamasına rağmen gebelik oluştu. Hasar testimiz de düşük geldiğinde zaten pozitifi görmüştüm.
Sonunda gebe kalabildiniz çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Herkese merhaba arkadaslar..
Ben 14 aylik evliyim ve evlendigimiz gunden beri hic korunmadik ama bir turlu gebe kalamadim. Ben hormon testi ve alttan muayene oldum her sey temiz gorunuyordu.
Esimin kan ve ultrasonu temiz cikti fakat sperm sonuclari icin doktor degerler düşük sınırın altinda tup bebek ya da asilama dedi. Baska da bisry demedi elimize sonuclari da vermediler en azindan degerleri bilseydim bir sekilde yolumu cizerim demistim ama elimde sadece doktorun sozleri var.
Kizlar sizce ne yapmamiz gerekiyor ne olur bize bir yol gosterin kafamiz cok karisti esim ozelde sperm testi yapalim diyor
Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye. 🤷🏻‍♀️🥺

Ne tur bir kahve bildigimiz turk kahvesinin faydasi var diye biliyorum ama digerlerini bilmiyorum
Suprano kahve yazıp araştırıp bana dönüş yapar mısınız? Amacım size ürün satmak değil ama bir araştırın aklıniza yatarsa öyle dönüş yapın. 🤗

Suprano kahve yazıp araştırıp bana dönüş yapar mısınız? Amacım size ürün satmak değil ama bir araştırın aklıniza yatarsa öyle dönüş yapın. 🤗
Az once arastirdim da yorumlar hep iyi yönde düşünülebilir

Back