- 24 Şubat 2014
- 2.330
- 2.761
Herkese selam öncelikle. Sevgilimle yaklaşık 2.5 senedir beraberiz. Ben 25 o 26 yaşında. Uzak mesafe bir ilişkimiz var idare etmeye çalışıyoruz biraz da benim çabalarımla bu zamana kadar geldik. Zaman zaman ilişkimizde tökezlemeler oldu ara verdik iki kez, bu ara vermeler de hep onun isteği ile oldu. Neyse iyi kötü bu zamana kadar geldik ama. Bayadır ikimizinde facebook u kapalıydı ikimizin ortak kararı ile. Bir sebepten dolayı o açmıştı ben de bugün tekrar açtım. Baktığım zaman ilişki durumunu kaldırdığını gördüm. Nedenini sordum, annesinin facebookunda ekli olduğunu çok darladığını muhabbetini ettiğini ve bu durumu sevmediğini söyledi. Annesi ilişkimizi biliyordu normalde ben de bunu sordum annen biliyordu zaten ilişkimizin olduğunu sen ilişki durumunu kaldırarak annene ayrıldık görüntüsü mü vermeye çalıştın dedim. O da hiç bir görüntü vermediğini söyledi. Bunun karşısında cevap vermedim ve daha sonra baktığımda facebookunu tekrar kapattığını gördüm. Benim derdim ilişki durumunu kaldırması da değil sadece annesi zaten ilişkimizi biliyordu onu sıkıştırıyorsa erkek gibi ilişkimizin arkasında durmasını beklerdim. Öyle evlenme meraklısı bir insanda değilim ama karşındakinin sana değer vermesini istiyorsun. O da aksine arkasında duracağına ilişkimizi yok saymayı tercih etmiş ayrılmış görüntüsü vererek. Etrafımdaki çiftlere baktığımda bu şekilde uzun süreli ilişkisi olanların hep geleceğe dair planları oluyor ama bizim aramızda hiç bu tarz konuşmalar geçmiyor. Bilmiyorum bir kız olarak bunları dile getirmek istemiyorum kendini baskı altında hissetmesin diye ama ondan da bir adım geleceği yok aksine ilişkimizi yok saymaya çalışıyor. Bana karşı davranışları da normal seviyede ne çok iyi ne de kötü anlam veremiyorum bu duruma yardım edin lütfen ben mi abartıyorum bu durumu ?