arkadaşlar herkese slm bn rizeye yeni atandım rizeyi bilen gören kişilerden yardım istiyorum nsl biryer kısaca bahsedermisiniz şimdiden teşekkürler :))))
öncelikle hayırlı olsun ben trabzonluyum rizeye 1 kez gittim nerden oraya gideceğine bağlı biraz sevip sevmeme durumun..küçük bi şehir çok fazla imkan yok ama harika bi doğa sıcacık insanlar ve güvenli bi yer nihayetinde umarım alışırsın hemen
arkadaşlar herkese slm bn rizeye yeni atandım rizeyi bilen gören kişilerden yardım istiyorum nsl biryer kısaca bahsedermisiniz şimdiden teşekkürler :))))
tatlım ben rizedeyim bence çok güzel bi yer..eşim buralı gelin geldimmm...herşeyiyle güzel bence alışveriş açısındanda zorluk çekmezsin hayırlı olsun....
tatlım ben rizedeyim bence çok güzel bi yer..eşim buralı gelin geldimmm...herşeyiyle güzel bence alışveriş açısındanda zorluk çekmezsin hayırlı olsun....
canım sn madem rizelisin bana yardımcı ol lütfen biz rizeyi ilk başta çok istemiştik hemde ilk tercihim oraydı ve geldide bn hemşireyim nişanlım polis doğu hizmetine girdiği için orayı yazdık bn kazandıktan sonra internetten rizeyi araştırdım ama çok sevmedim şehir çok küçük gibi geldi sosyal olanak az gibi geldi ayrıca kiraların çok pahalı olduğunu duydum daha sonrada oralı olan bir arkadaşımla kısa bi sohbet ettik burası çok küçük kiralar çok pahalı falan dedi ama arada sırada trabzona gidersin orası yakın dedi sende bana uzun uzun rizeden bahsedersen sevinirim.... :)
öncelikle hayırlı olsun ben trabzonluyum rizeye 1 kez gittim nerden oraya gideceğine bağlı biraz sevip sevmeme durumun..küçük bi şehir çok fazla imkan yok ama harika bi doğa sıcacık insanlar ve güvenli bi yer nihayetinde umarım alışırsın hemen
canım öncelikle teşekkür ederim bn antalyadan gidicem rizeye ama öğrenciliğim vanda geçti yeni mezun oldum son 4 senem vanda geçti yani şimdide hemen rizeye atandım