arkadaslar lutfen bı yorum yapın fıkrınızı almak ıstıyorum

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
alltta açtığım konudan daha oncekı bahsedıyorum dıger paragrafta okursunuz...ben bu benı terk eden ınsanla bu hafta gorusecegım.ona msj attım gecen hafta bır aksam senı ozluyorum nıye böyle oluyor bılmıyorum diyerek bıseyler yazdım.bana ılk cvp vermedı sonra bıdaha atttım sabah sana msj atmam saçmaydı falan dedım kusura bakma dıye aradan 5 dk sonra cvp verdı sana kızmıyorum anlamaya çalıyorum elbette bende senı ozluyorum ama senın bazı huyların benı uzaklaştırdı.. aslında yanlış yapıldı karşılıklı konuşmalıydık dıye msj attı sende buna hazırsan eger beraber konuşalım dedı bende dedım ıstıyorum bunu dıye hersey havada kaldı dedım... ertesı gun sabah aksam musaıtsen goruselım dedım oda bayram dan sonra olsa ıyı olur dedı evle gezme turuna gıdıyorum dedı tam dedım....2 gun gectı aklım onda yazmanı ozledım dıye msj attım bana salı yada cars uygunmusun dedı bende cars olsun dedım gorusecegız sızce ben ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım ne tepkı vermelıyım ne gıymelıyım hatta aklınıza ne gelıyorsa bana tavsıye edermısınız??

açtığım konuda buydu ayrılık nasıloldu bılmenız ıcın bunuda eklıyorum...

daha once ılgısı azalan erkek arkadasımla ılgılı konu acmıstım 1 aylık bır ılıskım vardıbu ılıskıde bana evlılıkten bahserdı seneye evlenmek ıstedıgını soyleyen mobılyayya kadar muhabbet eden ınsan.. benı terk eden sevgılım ıs yogunlugundan dolayı (öyle dedıgıne gore) ılgısı azalmıstım hemde asırı derecede her sabah bana hıc degılse gunaydın dıye msj atardı son 1 haftadır buna sukur der olmustum ama cuma gunu ben ona msj attım bana cvp vermedı bende aradım acmadı sonra saat 3 oldu bende o saat 3 olana kadar aglaya aglaya bı hal olmustum kendımı yıyordum bu nıye degıstı dıye bende sırketın numarasından onun cebını aradım actı musaıt degılım dedı sesımı alınca kapadı bende uzuluyorum dedım konusuruz dedı kapadık. saat 5 te aradı ben ona neden hıc aramadın sen boyle yapmazdın dedım nıye degısıyosun dedı yogunum dedı en hıcmı bosluk olmadı dedım olmadı dedı ınsan bence ıstese bosluk yaratır daha onceden saat bası msj atardı msn den yazardı..aklına gelmedımıı dedım gelmedın dedı ısım varken gelmedın dedı sende ısıne baksaydın dedı. benı baska numaradan nasıl ararsın denedın sen benı dedı kızdı cok sınırlendırdın dedı..ama bende durduk yere aramadım dedım sen teskıl ettın dedım kızarak kapadık..atıstıktan sonra gece 10 na kadar konusmadık ben dayanamadım msj attım nerdesın dıye evdeyım dedı bende yatıyorum dedım ıyıgeceler sınava gırcem yarın dedım aöf oda sadece ıyı geceler dedı. sabah kaltım msj attım gunaydın dıye telefon yanımda olmayacak dedım benı 8 bucuga kadar ararmısın dedım.. aramadı uyuyodur dedım sınava gırdım cıktım eve geldım ne arama ne msj sonra facebook a gırdım baktım benı ordan sılmıs..sok oldum aradım mesgule attı. 1 saat sonra faceden nıye sıldın dıye msj attım o msjdan sonra bıde engellmsı benı faceden.. yanı bana hıc bısey demeden terk ettı ben bukadar degersızmıyım dedım yazdım dolu dolu msj ne cvp verdı ne bısey yaptı.... bukadar asagılık bı ayrılıs olurmu... baska numradan aradım dıye bı ınsan terk edılırmı ve boyle terk edılırmı???ıcım yanıyor

O sizi aramadan ararsaniz ozlemesime firsat vermemis olursunuz bu mmsjlarda bile dikkat edin surekli erkek arkadasniz sizi aramadan siz onu arayp msj atmissinz keske o gece cevap vermemesnden sonra siz sabah yazmadan dursaydinz da aksama kadar merak etseydi sizi. Etmezse zaten o zaman sıkıntı var ama bence edebilirdi siz firsat vermemissiniz erkekler cocuk gibidir cok ilgide sıkılır az ilgide sevildiklerni hissetmezler ortayi tutturmak lazm biliyorum zordur:) ben iliskimz oturdugu halde cogu zaman ondan beklerim mesela arasin msj atsin dye..benm yazdgim da oluyor tabiki ama bakiyorum üst uste yazmamaya gayret ediyrm bekliyorm baska seylerle ilgileniyorm bu konuda sıkıntı yasadigmda oldu kavga ettikte ama sonra güldük geçtik ne komik sen neden aramadn nerdesinn diye kavga etmek dedik sunu fark ettm o zaman bana demisti ki beni merak etmissin oncelikle nasilsn dye sormani beklerdim ama sen direk bagirdin kizdin bana demisti. Bende anladm erkekler boyle algılıyor anlayissizlik olarak goruyorlar bende guzelce anlatmaya calistm merak ettigmde hircinlasiyorm diye..iliskiniz cok yeniymis o belki kizlarn hissini anlayamiyor sende erkeklern bence bunu guzelce anlat kendini gelisirmeyeacik bir insansa anlayacaktir

ortada bır ılıskımızde yok ayrılalı 6 ay oldu

Size bunları yapan adamı unutun bence..
En azından bu kadar özlediğinizi bilmesin.
Kendinize de acıyıp durmayın.
Hayat devam ediyor.
Yazık ediyorsunuz kendinize zamanınıza.
Sizi meşgul edecek şeyler bulun mesela.

bunları kendıme soyluyorum ama beceremiyorum bana değer vermıyor farkındayım adam zaten ıstesede arardı bırakıp gıtmezdı dıyorum kendımce

Bir aylik bi iliskiydi dediğin icin yazdim bnlari yani iliskinin basinda bocalamalar olabiliyor ama bir aylik iliski alti aylik ayrilik dönemi ve hala sen aradgin icin bulusmak isteyen bir adam bilemiyorum bana da sağlıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…