O sizi aramadan ararsaniz ozlemesime firsat vermemis olursunuz bu mmsjlarda bile dikkat edin surekli erkek arkadasniz sizi aramadan siz onu arayp msj atmissinz keske o gece cevap vermemesnden sonra siz sabah yazmadan dursaydinz da aksama kadar merak etseydi sizi. Etmezse zaten o zaman sıkıntı var ama bence edebilirdi siz firsat vermemissiniz erkekler cocuk gibidir cok ilgide sıkılır az ilgide sevildiklerni hissetmezler ortayi tutturmak lazm biliyorum zordur:) ben iliskimz oturdugu halde cogu zaman ondan beklerim mesela arasin msj atsin dye..benm yazdgim da oluyor tabiki ama bakiyorum üst uste yazmamaya gayret ediyrm bekliyorm baska seylerle ilgileniyorm bu konuda sıkıntı yasadigmda oldu kavga ettikte ama sonra güldük geçtik ne komik sen neden aramadn nerdesinn diye kavga etmek dedik
sunu fark ettm o zaman bana demisti ki beni merak etmissin oncelikle nasilsn dye sormani beklerdim ama sen direk bagirdin kizdin bana demisti. Bende anladm erkekler boyle algılıyor anlayissizlik olarak goruyorlar bende guzelce anlatmaya calistm merak ettigmde hircinlasiyorm diye..iliskiniz cok yeniymis o belki kizlarn hissini anlayamiyor sende erkeklern bence bunu guzelce anlat kendini gelisirmeyeacik bir insansa anlayacaktir