Çocuk Hastalıkları Arkadaşlar lütfen bakın :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mutluluk_dukkani

Mutlu et mutlu ol :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
715
293
358
Bebeğimi yatırırken ve kaldırırken sanki boynu acıyomuş gibi irkiliyo ve ağlamaya başlıyo:14:
Çok canım acıyo acaba boynu acıyo olabilir mi? bilmiyorum incinmiş olabilir mi:2:
Benim gibi bi durum yaşamış olan var mı :5: ne yapmalıyım ....
bebeğim 4 aylık... başını tutuşu güzel doktor söylemişti...Bu arada bebeğimi suyun içinde yıkarken babası başı suya girmesin diye başından yani boynunun altından tutuyo ondan olabilir mi yardım edin:5:

Son düzenleme:
Bebeğimi yatırırken ve kaldırırken sanki boynu acıyomuş gibi irkiliyo ve ağlamaya başlıyo:14:
Çok canım acıyo acaba boynu acıyo olabilir mi? bilmiyorum incinmiş olabilir mi:2:
Benim gibi bi durum yaşamış olan var mı :5: ne yapmalıyım ....
bebeğim 4 aylık... başını tutuşu güzel doktor söylemişti...Bu arada bebeğimi suyun içinde yıkarken babası başı suya girmesin diye başından yani boynunun altından tutuyo ondan olabilir mi yardım edin:5:

iyi akşamlar bebeğinizin banyosunu yaparken boynunu incitmiş olabilirsiniz daha çok küçük ve hassas bence biraz daha takip edip düzelmezse bir doktora gösterirsiniz ama bana göre bira panik yapıyorsunuz ilk çocuk sanırım.

Evet ilk çocuğum. Acaba arabada kucağımda yatırdığım için de olabilir mi :5: araba çukurdan fln geçince obilmiyorum :5:i:43:
Doktora götürsek röntgen çekilebilir mi nasıl bakılır nasıl anlaşılır ki :25:

eğer sıkıntının ciddi olduğunu düşünüyorsanız sürekli ağlama hallerinden bahsediyorum, yatırırken kaldırırken bebekte sıkıntı varsa mutlaka doktora götürmelisiniz doktor durumuna öncelikle elle muayene ederek bakacaktır gerek görülürse film istenebilir ama içinizde hep bir şüphe kalacağına konuyu bu şekilde noktalamak en iyisidir. bende ilk çocuğumda çok dikkat ederdim tepkilerine sürekli hastanelerdeydik biraz ağlasa acaba yanlışlıkla bişey mi yaptık endişesi beni de böyle yapardı ama ikinci çocukta daha da tecrübeli oluyor insan daha bilinçli bakıyor bebeğine ve dahası ikinci çocuğunu kucağına aldığı zaman insan daha çok anne olduğunu hissediyor.

siz bebeğinizin boynu ile ilgili bir şüphe taşıdığınız için dikkatinizi ona yoğunlaştırmış olabilirsiniz.
belki de bebeğiniz başka bir şeyden sıkıntı duyuyordur yada belki sıkıntısı bile yoktur.
ben de bazen içime sinmeyen bir durum olduğunda aşırı titizlenirdim ama birçoğu kendime eziyet etmekten başka işe yaramadı... eğer gözlemlediğiniz durum değişmiyor ve sizin de içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza götürün... en nihayetinde bebeğinizin iyi olduğundan emin olmak istiyorsunuz, bu da sizin en doğal hakkınız...

Back