Arkadaslar lütfen bakarmisiz

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Selam arkadaslar benim doktorum baska bir sehirde ozel hastane de Bana dusuk sonrasi pihtilasma testestleri verdi cok test adi var 15 tane falan bu testleri University hastanesinde genetik bolumunde yaptir dedi size sormak istedigim nasil olcak genetik bolumunde bir doktora randevu alip bu testleri yapmasini istedigimi mi soyleycem yapiyolar mi oyle aranizda yaptiran varmi yaptiran lar detayli bi şekilde anlatirsaniz cok sevinirim

Üniversitelerin genetik bölümü oluyor genelde boş oluyor canım, orda sende düşük yaptıran genetik birşey var mı diye bakılacak galiba.

Ben yaptirdim unide. Genetik bolumune gittim istenen testleri soyledim kac dusuk yaptigimi vs kisaca gecmis hikayemi dinlediler. Testin birini istersek ist gonderebileceklerini ek ucreti oldugunu soylediler oyle tercih ettik. Eger gondermeseydikte 1 ayi bulan randevu verecektiler genetik analiz testi icin

Cevabiniz icin tesekkur hangi sehirde siniz bu gun bende randevu aldim esimle gelmemi onada yapilmasi gerek tigini soylediler ek ucret nekadar istediler

Yaptirdiginiz testlerin adlarini yazabilir misiniz acaba? Testi yaptirmaniz ve sonucları almaniz ne kadar sürdü?
Sistemden bulabilirsem yazarim buraya. Doktorum romotolojiyede yonlendirmisti beni ordaki 1 test 15 gunde cikti genetikler 20 gunde digerleri yapildigi gun cikmisti. Hematoloji romotoloji ve genetik bolumlerine gitmistim

Sistemden bulabilirsem yazarim buraya. Doktorum romotolojiyede yonlendirmisti beni ordaki 1 test 15 gunde cikti genetikler 20 gunde digerleri yapildigi gun cikmisti. Hematoloji romotoloji ve genetik bolumlerine gitmistim
Teşekkür ederim. Bulabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…