• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Arkadaşlar İzmir'de güzel çıt çıt satan yer...

limo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
1
0
86
İzmir
yakında nişanım war ve çıt çıt almak istıyorum fıyatları ve kalıtesı hakkında bılgısı olan warsa sewınırım:gitme:

Benim cit citim var, cok kaliteli, aldim ama saclarim zaten uzun oldugu icin kullanamadim. Istersen satabilirim. Normalde 300 TL gercek sactan yapilmis cit cit fiyatlari ben 150 ye veririm.

cnm kkuaför serkant dan alabilir yada yaptırabilirsin.. 200-300 arası değişiyo %100 doğal saç =)

hevalincim ben almak isterdim ama öğrenciyim o kadar da para veremem.eğer 50 ye falan bırakırsan ben almnak isterim.şimdiden sağol.bana özelden mesaj atabilrisn cevabını.biliyorum çok ucuza gidecek diyorsun belki.ama benim bütçem bu kadar.sadece sormak istedim.sağol.bide birsey sorcam gerçek saç mı.arkadasım da böyle birinden 60 milyona almıştı gerçek saçda

Benim cit citim var, cok kaliteli, aldim ama saclarim zaten uzun oldugu icin kullanamadim. Istersen satabilirim. Normalde 300 TL gercek sactan yapilmis cit cit fiyatlari ben 150 ye veririm.

ben almak istiyorum ama saçı görme şansım varmı?

kesinlikle uygun fiyat ve kalite alsancak kıbrıs sehitliği caddesi hair boss

Back