Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynak, Postiş, Çıtçıt, PerukArkadaşlar İzmir'de güzel çıt çıt satan yer...
Benim cit citim var, cok kaliteli, aldim ama saclarim zaten uzun oldugu icin kullanamadim. Istersen satabilirim. Normalde 300 TL gercek sactan yapilmis cit cit fiyatlari ben 150 ye veririm.
hevalincim ben almak isterdim ama öğrenciyim o kadar da para veremem.eğer 50 ye falan bırakırsan ben almnak isterim.şimdiden sağol.bana özelden mesaj atabilrisn cevabını.biliyorum çok ucuza gidecek diyorsun belki.ama benim bütçem bu kadar.sadece sormak istedim.sağol.bide birsey sorcam gerçek saç mı.arkadasım da böyle birinden 60 milyona almıştı gerçek saçda
Benim cit citim var, cok kaliteli, aldim ama saclarim zaten uzun oldugu icin kullanamadim. Istersen satabilirim. Normalde 300 TL gercek sactan yapilmis cit cit fiyatlari ben 150 ye veririm.