Sorcha Bir arkadaşa bakıp çıkıcam. Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 8.682 3.214 448 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorcha #1 Kızlar selam:) İzmir'de çıt çıt alabileceğim yer var mı_? Bilenlerden mutlaka yardım bekliyorum lütfen Ve de, nasıl almalıyım , bu yarım ay filan yani kaç tane,kaç gram,boyu ne kadar olmalı? Saçlarım gür.Bilgi verebilir misiniz?
Kızlar selam:) İzmir'de çıt çıt alabileceğim yer var mı_? Bilenlerden mutlaka yardım bekliyorum lütfen Ve de, nasıl almalıyım , bu yarım ay filan yani kaç tane,kaç gram,boyu ne kadar olmalı? Saçlarım gür.Bilgi verebilir misiniz?
S Surpris3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2010 59 0 46 İzmir 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorcha #2 Saçların ne renk..
O ossge35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2009 118 0 96 İzmir 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorcha #3 sakın sakın izmirden alıcaksan izmir peruk centerdan almaaa saçıda paranıda çöpe atmış olursun ben ikisinide attımda ordan biliyorummmm
sakın sakın izmirden alıcaksan izmir peruk centerdan almaaa saçıda paranıda çöpe atmış olursun ben ikisinide attımda ordan biliyorummmm
oZdEnIzEr idealist anne Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 633 45 118 23 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorcha #4 katılıyorum bende izmir peruk centerda kaynak yaptırdım. saçlar öyle kötü ki anlatamam aşırı yıpranmış keçe gibi... kaynaklarda birbirine girdi zaten. söktürücem artık. gg den bakıyorum yenisini alıcam
katılıyorum bende izmir peruk centerda kaynak yaptırdım. saçlar öyle kötü ki anlatamam aşırı yıpranmış keçe gibi... kaynaklarda birbirine girdi zaten. söktürücem artık. gg den bakıyorum yenisini alıcam