Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bunlar iyi günlerim be kayracım yapabilir durumdayken yapim sonra çooook boşvericem sizin minnoşların mertebesine erişince benim minnoşlar bol bol boşvericem

yani bu günlerimi değerlendiriyorum ya ben senelerdir evde oturmuş insan değilim okul sonra iş vs evde oturmak bide hiç bişi yapamadan çok ağrıma gitti yani biraz daha zorlarsam şimdiden bi depresyon olayı başgösterebilir o yüzden yapamıcak günlere gelene kadar hafif hafif bi aktivite içerisindeyim hergün

sorma canım yaaa o banada zor geliyor.uzun zamandır çalışmıyorum ama evde oturan biride değildim..şimdide netten hiç kalkmıyorum...

ya ben uzun süre pc başında oturamıyorum kürek kemiğimi incitmişim sanırım çok ağrıyokaydirigubbakcemile3 ama benim teyzemler annem filan çok yakın ya onlara gidiyorum ya onlar gelio arada bebişlere bişiler bakmaya gidiyoruz ya evde iş yapıo ya da kitap okuyorum tv le filan da işim yok tek benim avantajım bizikilerle çok yakın olmam yoksa kesin sıyırırdım

herkese selamlar.........nasılsınız kızlar.....benim bugün midem çok kötü sabahtan beri ne yediysem çıkardım....

artvinlim olucak bunlar hepimiz geçirdik.... hoş sen tecrübesiz değilsn ...annelerin ayakları altındaki cennetin yolu bunlar.... dün kevserede demiştim.... boşuna değilki cennet anaların ayağı altında...

elam kızlar nasılsınız. ben bugün pek ii değilim işe geldim ama hiç halim yok sanki elim yüzüm davul olmuş gibi geliyor bana:KK43:

merhaba eylülcüm hoşgeldin canım

saol canım ne güzel senin bebeklerin büyümüşler maşallah:nazar: hissediyosundur sen. ben daha hiç bişey hissetmiyorum midem bile bulanmıyo pek hatta doktor acaba yanlış mı baktı diye düşünüyodumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkesin hamileliği aynı geçmezki güzelim.... bazılarının midesi bulanmaz....bazıları 4 ay bazıları 9 ay çeker bu sıkıntıyı

herkesin hamileliği aynı geçmezki güzelim.... bazılarının midesi bulanmaz....bazıları 4 ay bazıları 9 ay çeker bu sıkıntıyı

Allahım inşallah sıkıntısız hamilelikler versin inşallah senin ikinci hamileliğin mi canım başka çocuğun var mıydı

oyyyş yerim onların köpükler süzülen kukuşlarını bennn opuyorumnanaktan

heheh ye teyzeleri yeeopuyorumnanaktan az kaldı kıss bakalım yiyebilcenmi o karmaşada seninkilerin kukularınıkaydirigubbakcemile3
hadi yaaaaaa orda olmayı ne çok isterdim.ben çok severim banyo yaptırmayı...sonra elleri buruşur yaaa.... çok şirin olurlar sudan çıkınca koklamaya bayılırım..... benim yerimede kokla annesi....

ay kısss gel bu görevden kurtar beniiiii..
wavy sanırım pek koklicak fırsat bulamıyo kızçeler antibanyocular sanırımkaydirigubbakcemile3 merabayın kızlarr

ay sorma canım taam bir kaos banyo olayı. yueren mızmızlanıyor ama sonradan uslu uslu duruyoır maşallah. ama cereeen ayy elimde kazlcak sanıyom katılıyorr:KK43:(

Allahım inşallah sıkıntısız hamilelikler versin inşallah senin ikinci hamileliğin mi canım başka çocuğun var mıydı

amin canım cümlemizeee.. evet bir kızım var 6 yaşında.

wavy cim aynı şehirde otursaydık atlar taksiye gelir yıkardım inan.....

X