Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar....
hiç kimse tarafından hatırlanmamak ve merak edilmemek üzsede beni, iyi olduğumu haber vermek istedim.... neyse duygusallığım had safhada bu aralar... kusuruma bakmayın... mafoldumben
wavy cim bende seni çok öpüyorum canım....
selam arkadaşlar....
hiç kimse tarafından hatırlanmamak ve merak edilmemek üzsede beni, iyi olduğumu haber vermek istedim.... neyse duygusallığım had safhada bu aralar... kusuruma bakmayın... mafoldumben
canım bak bişeyin kalmadı maşallahh,kızlar günaydın....... doktordan şimdi geldim.eşimin bürosundan yazıyorum. hemen size haber verip kapatacağım.rahim ağzımdaki sorun kalmamış... doktor kendini çok yormuşsun ondan olmuş dedi.... izin verdiysek abartma dedi.. mağnezyum ve fitil verdi. kısacası iyiymişim.bebişlerde iyiler maşallah..340 gr olmuşlar. kendinize iyi bakın...
adına çok sevindim canııımmŞeniz,,merhaba arkadaşlar bu konuya yeni katılıyorum çünkü dün kese görmeye gittiğimizde 2 tane kese gördük ve çok mutlu olduk. benim ilk tüp bebek denememdi ve çok şükür tuttu.şuan 5 hft 4 günlükler. kalp atışları için 10 gün sonra dedi....
bundan sonra bende sizinleyim Allahım nasip ederse ....
geçmiş olsun canım yaaa,kızlar hastaneden evime dönebildim şükür.sertleşme olmuştu prepar takıldı şükür iyiyim biraz...ne zormuş bu ikiz hamilelik.yani üçüzleri ve fazlasını allah yardm etsin.çok problemli bir hamilelk dönemi geçiriyorum.hepimiz birbirimize dua edelm ...allah tamamına erdirsin...amiiiiiiiiin...
canım egeli giderken bize yazdı,artık kayınvalidemde kalıcam diye,nitekim benim doğumda biz kendisiyle mesajlaştık,tebrik etti beni sağolsun,o da iyiymiş o zaman,bir daha da konuşmadık,kızlar bişey sormak istiyorum..çok rica ediyorum fikri olan cevap yazsın lütfen..
"egeli" den haberi olan var mı?29 ağustosta en son bir mesajı var bir daha gelip bişey yazmamış..haberti olan var mı??o da 33. haftayı tamamladı sanıyorum..
canım aramıza hoşgeldin sen de,,slm kızlar bende 12 haftalık hamileyim ve bulantım ve de ara ara kusmalarım var ve hiç bişey yiyemiyorum ama olsun yinede bebeklerimin canı sağ olsun günlük süt içmeme gerekiyor vede yogurt yemem gerekiyormuş benim ilk tiksindiğim şey yogurt oldu
kuşum benim ben de bikaç zamandır giremiyorum zaten inan,selam arkadaşlar....
özledik seni ve kuşlarını canımm,kızlar geçmişi alıntı yapmıştım ama almamış...:kedi:herkes kendine çok dikkat etsin..beni merak etmeyin netten dolayo giremişyorum ama kalbişm sizlerleç..öpüyorum sizleri ve yavrularııı
selam kızlarrrrr..benim net yeni açıldıı.annemlerde doğalgaz çalışması var...netlerde gitti..bende gece açayım dedim baktım açılmış...ama sabah ne olur bilemem..geçmişi okudum. herkes kendine iyi baksın..doğumlar yaklaştı..
kızlar bana gelince annemlerdeyimm..babam beni şubata kadar bırakmayacak.boşuna git ge masraf diyor.. hakılı adam.sergen iyi allah şükür..bakalım tekrar götüreceğim..çok üzülüyorum ..bir an önce bitsin istiyorum..zaten sünnet olacaklardı oda aradan çıkmış olur..kendime tek tesellim..bu arad abir kaç gündür tayin istemeyi düşünüyorum..ist.gelmek hiç istemiyorum..eşimle kavgalıyız..o gelemem diyor..bende çocuklarınmı ist. diye sordum gelemem dedim ne seni bağlıyor oaraya oda 30 yıldır buradayım bırakama dişyor..neyse bende boşanalım dedim.çok kararlıydım benim için çocuklarım önemli.akşam geldiğimde yanımfda olmalarını istiyorum..eşimle hiç konuşmuyordum bugün aradı konuştuk bakalım pzt konuşacak genel müdürlükle ne olacak..dua edin kılzra bana bir çözümm..
hoşgeldin rose, hayırlı olsun bebişlerin..olsun biz de ilk 4 ay hiçbişey yiyemedik,, bebeklerin gelişemeyecek diye korkma sakın, senin depolarından hantır hantır yiyolar merak etme...slm kızlar bende 12 haftalık hamileyim ve bulantım ve de ara ara kusmalarım var ve hiç bişey yiyemiyorum ama olsun yinede bebeklerimin canı sağ olsun günlük süt içmeme gerekiyor vede yogurt yemem gerekiyormuş benim ilk tiksindiğim şey yogurt oldu
hepinizde bi doğum heyecanı ayy ne tatlısınız yaazemuszemus yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyo hatırlıyorum eski günlerimi,ama ben çok hareketliydim çok şükür şişkinlik halsizlik filan hiç yaşamadım çok şükür.hatta kayınvalidem keçi diyodu bana keçi gibi atlıyomuşum yolda yürürkenkaydirigubbakcemile2allah hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin her girdiğimde yazmasam da yazılanları okuyorum allah kolaylık versin canlarıma.s.
Hepinizi özledim canlarım...Ne güzel sohbetler, ne günler geçirdik.. hepiniz hamilelik günlerimin en değerli paylaşımlarısınız Duadan unutmayın beni..Az kaldı artık inş...Hep aklımdasınız ama iyice ağırlaştım artık,her yerim kocaman oldu..Kalkmak zor,yatmak zor,nefes almak zor...Bütün bunlara rağmen yavrularımın her hareketinde, bu güzelliklerin karnımda son günleri olduğunu düşünerek hamileliğimi çok özleyeceğimi düşünüyorum.Daha güzel başlangıçlar yaşatsın Rabbim hepimize...Tek tek isim yazmak istemedim,birinizi unutursam diye...Hepinizi kucaklarım,..
bebişim üzme kendini ama, herşey yoluna girecek biraz daha sabır..:asigim:selam kızlarrrrr..benim net yeni açıldıı.annemlerde doğalgaz çalışması var...netlerde gitti..bende gece açayım dedim baktım açılmış...ama sabah ne olur bilemem..geçmişi okudum. herkes kendine iyi baksın..doğumlar yaklaştı..
kızlar bana gelince annemlerdeyimm..babam beni şubata kadar bırakmayacak.boşuna git ge masraf diyor.. hakılı adam.sergen iyi allah şükür..bakalım tekrar götüreceğim..çok üzülüyorum ..bir an önce bitsin istiyorum..zaten sünnet olacaklardı oda aradan çıkmış olur..kendime tek tesellim..bu arad abir kaç gündür tayin istemeyi düşünüyorum..ist.gelmek hiç istemiyorum..eşimle kavgalıyız..o gelemem diyor..bende çocuklarınmı ist. diye sordum gelemem dedim ne seni bağlıyor oaraya oda 30 yıldır buradayım bırakama dişyor..neyse bende boşanalım dedim.çok kararlıydım benim için çocuklarım önemli.akşam geldiğimde yanımfda olmalarını istiyorum..eşimle hiç konuşmuyordum bugün aradı konuştuk bakalım pzt konuşacak genel müdürlükle ne olacak..dua edin kılzra bana bir çözümm..
hymary nasılsın...........nasıl gıdıyoooooooooooo...............yenıden gelıcek bebışler az kaldı...............hymay ısım yerıne bak canım sana yazmıştım
Hee canım giriyorum kaçıyorum vallahaa..hymarryim, canım süt sağma makinası gerekiyor dimi? bşr de sterilizatör? hemen kaçarsın diye hızlıca sordum, öptümm
aaaa canım ne güzell,senin karnını büyüdüğünü hiç tahmin edemiyorum nedense,hymary ıyıyım ama karnım acaıb oldu...............catlaklar yanlarımda baslıyooooooo tamam ınş bu hafta koyayım koca gobuşumu.................ıkızlere ısımler kısmında ısım konusundakı fıkrıne cevaop yazdım ................ınş bende atlatırım zorlanoyorum artık yaaaaaaaaaa