- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
cnm benim halam var yanımda çocukları doktora götürdüm öptüm seni geçmişe baktım sadece
canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan paşalar iyidir umarım ŞenizŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim halam var yanımda çocukları doktora götürdüm öptüm seni geçmişe baktım sadece
canım arkadaşım iyiyim allah şükür. nst için randevu ayarlamayla geçti günüm. randevu ayarladım bu sefer kociş mızmızlık etti. öğleden sonraymış o gelemezmiş doktor erkekmiş. devlette içeriye zaten almıyolarmış.. ooooo yeter yawwwkaydirigubbakcemilewavym naber canım,hamileliğimi bana hatırlatan canım arkadaşımm?
grip alısı yaptırmıyormuşsun,daha da Davosa gelmem gibi bi tavır çizmişin kız :roflol:
geranişmo canım dediğim yere sadece şu kısmı yapıştır kaydet canım.. http://lbdf.lilypie.com/g0Kwp3.png
canım arkadaşım iyiyim allah şükür. nst için randevu ayarlamayla geçti günüm. randevu ayarladım bu sefer kociş mızmızlık etti. öğleden sonraymış o gelemezmiş doktor erkekmiş. devlette içeriye zaten almıyolarmış.. ooooo yeter yawwwkaydirigubbakcemile
one minute :roflol::roflol::roflol:
oldu çok mutlu olduuum:teytey:
ayyy hayırlı olsuuunn canım,çok duygulandım,kendi takvimim aklıma geldi,,
zaman nasıl da geçiyorr
listeye de ekledim seni,sağlıkla tamamlarsın inşallahh..
kevser canım vallahi sabahtan beri eeeee... mama ayyyyyyyyyyyyy
sorma ya ben odunun tekiydim ağlamak ne bırak ağlayanlarla dalga geçerdim şimdi kendim ve bebeklerimle ilgili olması gerekmiyo karşımda birinin gözleri dolsun ben böğğğ salıyorum direk yaşları hiç böle olucağğmı tahmin etmezdim
kızlar, ben çok ağlak oldum yaaa.. değildim böyle
kızlarımın hareketlerinden elini ayağını tahmin etmekten hemen duygulanıyorum...
:roflol: tabi yaa,devlette öyle işte,ama randevu mandevu başarabiliyosun ne alaa,
eeee nasıl olcak şimdi peki?
canımm annem mama hazırlıyordu yardım ediyim dedim elimi çabuk tıttum ama yinede kaçırdım seni:gitme:
akşam konuşcaz ya medikalde yaptırcaz yada cuma annemle gitcez. banane yaa düşünmüyommm artıkkklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar, ben çok ağlak oldum yaaa.. değildim böyle
kızlarımın hareketlerinden elini ayağını tahmin etmekten hemen duygulanıyorum...
hahay valla ben öyle saçma şeylerden ağladım ki anlatama. etimi kıstırsan sesim çıkmaz oysa. ağlamayı zayıflık görenlerdendim. ama pek bi zayıfmışım o ortaya çıktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sorma ya ben odunun tekiydim ağlamak ne bırak ağlayanlarla dalga geçerdim şimdi kendim ve bebeklerimle ilgili olması gerekmiyo karşımda birinin gözleri dolsun ben böğğğ salıyorum direk yaşları hiç böle olucağğmı tahmin etmezdim
doğum sonrası da ayrı bir duygusallık çöküyor,
yani bu dönem bi ağlak olucaz artık kaydirigubbakcemile3