- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kevsercim medicalpark göztepede. akşam allah izin bverirse eşim geldikten sonra ziyaretine gideceğiz..ayy sabırsızlanıyom. ama goıcık kocam yalnız minübüslerle gidemezsin ben götürürüm dedi.. lmaz:akşama kadar beklemek zorundayım:sinifsinif:
hosgeldın.....nasılsın.......wavy
bu arada bende artık yalnızımm..annem bugün mecburiyetten memlekete döndüü..ben 1 hafta bebişlerime bakacağımm..allahım ban güç verrrr..
aman canım çıkma tabi yalnız.. akşama gidersiniz işte, kıs hatta foto da çekin de akşama ekleyin merak ediyos hepimiz :sm_cool:
hehe oleyyy... kızlar bugün ben kendimi çok ii hissediyommaşallah.. mutfakta kek yaptım, acaip özlemişim mutfağı ya.. tansiyonum da 9-5 e yükselmiş gezebiliom evde artık :) nasıl ii geldi kek kokusu bile :)) gelin yiyelim hep beraber .. oktay ustayı izleye izleye kurudum be.
vhehe oleyyy... kızlar bugün ben kendimi çok ii hissediyommaşallah.. mutfakta kek yaptım, acaip özlemişim mutfağı ya.. tansiyonum da 9-5 e yükselmiş gezebiliom evde artık :) nasıl ii geldi kek kokusu bile :)) gelin yiyelim hep beraber .. oktay ustayı izleye izleye kurudum be.
sağol medine iyiyiz sen nasılsın bakem nasıl gidiyor tazemiz bizim:))
pişt kızlar şimdi doktor dan geldim cinsiyetleri öğrendim.:)biri erkek %100 dedi diğerine % 80 kız dedi