bakın size ne anlatıcam,dinleyin de kimlerle akrabayım görün,
benim büyük görümcem var,anam yaşında,iyidir aslında,yani hepsinin içinde en iyisi,yani kötünün iyisi işte..
onun bir kızı var Diyarbakıra evli,çooookk iyi bir kızio da benimle yaşıt,
erken evlenmiş bir kızı olmuş,7 yaşında,arkasaından ikiz hamile kalmış 2 oğlu olmuş,doğal yolla ve normal doğumla..
biz bununla iki erkeğin iki kız olduğu haberinden sonra hiç konuşmadık,benden duymamıştı yani
bugün telefonla konuştuk,eşim dayısı olur,önce onunla bayramlaştılar,sonra beni telefona işstedi,
biraz havadan sudan konuştuk,ama normal değil,dedi cinsiyetleri ne şimdi,dedim o iş değişti senden sonra konuşamadıkkk,iki kız diyorlar,,
birden sesi düştü dedi ben duydum,böyle ağıt yakar gibi inanırmısınız "bir üzüldüüümmm,bir üzüldüüüüümmm,neydi suçunn neydi günüüüüünnn,olsaydı sana bir düüüğüüüüünn"..... bilmem ne, telin ucunda ağıt yakıyor yarı ağalamklı...
tabi ben şok:1shok:,
eşim yanımda hoparlör açık,dedim huuuu bi dursana sen,sen nedenbahsediyorsun,neye üzülüyorsun,ne düğününden bahesiyorsun,,
tabi duymuyor beni,sayıyor sayıyorrr,
susturdum bağır çağır,dedim kızım sizin derdiniz ne,ben çocuklarımı alıcamkucağıma,daha ne istiyim,sizin de başka beklentileriniz varsa kendinize saklayın,beni de bu konuda bir daha rahatsız etmeyin dedim,pat kapattım telefonu,
arkasından arıyor yine eşime dayı yengem üzüldü mü,sen üzülmedin mi,biz burda kahroldukkk,
eşim de bi temiz fırça sizin derdiniz ne diye...........................
Hymarrye evlenmeden önce anltsalardı bu hikayeleri Hmaryy g...le gülmezmiydi bunlara da,bugün nasıl başıma geliyor şaşıyorum.......
bu hikaye böyle uzar gider..........
oğulları olanlar sahip çıkın oğullarınıza çok kıymetliler hee ona göre......