Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese selam
ay çıldırcam kızlar tüm aksilikler benimi buluyor. sizde böyle asabimisiniz benim gibi.. ssk ile ilgili sorun var gidiyorum geliyorum başka bişey çıkıyor. sağlıktan yararlanamıyorum bir türlü( onuda geçtim hastanedekilerle tartıştım yine. ense kalınlığı için hala randevu veremediler. ha bugün ha yarın diyolar ama sonuç yok. başka yere mi gitsem napsam ya.. kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu test bilen var mı. sanırım ben sınıra geldim ne dersiniz..

Hymarry canım serdar bey nedense baştan beri bana normali unut diyor. sen istesende ben yapmam bu ikiz gebelik diyor. biraz sohbet ettik anladığım kadarıyla sezeryanı savunan doktorlardan( hayırlısı olsun ne diyelim. sağlıklı olsunda bebişler..
bu arada buhar makinesine gelince benim evde var soğuk buhar makinesi ama sanki pek faydası yokmuş gibi geliyor bana.. işin kötüsü benim ev yerden ısıtma istesemde kalorifere bişey takamamm(

pamuksekercim slm.Sen de benim gibi normal doğumculardanmısın:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bize pek sağlıklı gözüyle bakmıyorlar:roflol:
senin bebeklerin cinsiyetleri belli mi canım?

slm canım. normal doğumu okadar kötü anlatmalarına karşılık hala normal doğum istiyorum ne yalan söyleyim. cahil cesareti derler buna herhalde :) bebekler açısındanda normal doğum iyi oluyormuş ama tabiki gidişata göre değişicek durumlar. sadece istemeyle olmuyor ama isteyince belki dualarımız kabul olur kim bilir. Allah ayrdımcımız olsun. sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda hayırlısıyla.

valla şanslıymışsın ne güzel inşallah hep böyle sorunsuz hamilelik geçirirsin Annen gibide kolayca doğuruverirsin. evet ya eskiler ikizi üçüzü hep normal doğuruyolarmış hatta ikiz olduğunu bilmeden geçiyormuş hamilelikleri. annem anlatıyorda bi tanıdık evde doğum yapacakmış eve getirmişler ebeyi annemde yanındaymış ebe birincisini doğurtmuş bakmışlar karnı inmemiş bi daha var heralde demiş arkadanda 2. si gelmiş hemde tosun gibilerdi maşallah diyor annem. onlardan cesaret alıyorum belkide bende.

aslında nasıl düşünürsen öyle olur derlerya hep güzel düşünmeye çalışalım dimi huzur içinde bekleyelim bebişlerimizi.

bizim cinsiyetlerimize gelince canım kesin değil tam. dr miz geçen hafta usg de birisinde bişey göremedi kız olabilir dedi ama emin edeğilim belkide testisleri sonradan iner aşağı 21. haftada kesin emin olabiliriz dedi. diğer bebeğim göstermedi oda gösterseydi emin olacaktık cinsiyetleri hakkında. bizimki tek yumurta ikizi ikiside aynı cinsiyet olucak inşallah. hayırlısı inşallah hep erkek gibi hissetmiştim herkeste erkek hissetmişti ama hislerim birden döndü. erkek dedikleri kız çıkabiliyor ama sanki kız tahmin edildiğinde erkek çıkmıyor hiç :)

oo kaynatmışsınız kızlar:dance: hmaryy evet canım ben gidemedim ama gorsen her an gitme eğilimindeyim diğer yandanda az kaldı sabret diyorum ama panik atak şeklindeyim hani her an gidicem diye kalkışıyorum gorsen kaydirigubbakcemile3 zaten kaç gündür gidicem hep bir engel çıktı kısmet işte ayrıca şu detaylı usg beni çok heycanlandırıyor biraz tırsıyorum bir aksilik çıkıcak diye inşallah bunuda atlatırıralkisalkisalkis

Canım benim bir kere kendini rahat tut.Bu test 11-14. haftalar arasında yapılabiliyor.Ama bence Serdar Beyle bir konuş,Beşiktaş Fulyada bir doktor var,ona yönlendirmişti.Kendisinden çok memnun kalmıştık.Ben bu zamana kadar hastaneyle hiç bir işe girmedim opu-transfer konusunda bile bizden önce her ayrıntıyı Serdar Bey konuşmuş ve halletmiş oluyordu,gidip yatıyordum sadece.O yüzden hastaneyi boşver,takma kafana.Ama bu sıkıntılarınıı doktoruna ve hastane yönetimine ilet,bunu daha önce de savunmuştum,hala aynı kanıdayım canım..
Srdar Bey tüp bebekli olduğumuz için normal doğuma yanaşmıyor,bunu da gayet net açıklıyor.Sonuçta açıklamaları çok basit.Herkes normal doğurabilirsiniz dese o zaman ben de Serdar Bey eniye böyle derim ama diyorum ya,herkes bu işten çekiniyor.Dediğin gibi sağlık olsun yeter...

nerelerdesin badecim yawa.s.
git git,ben de bir fırsat bulsam kaçmaya bakıyorum ama eşim rahatsız etme çocukları diyor.Diyorum ki ne kadar sabırsızsın,ilgisizsin bazen.O böyle birşeyi şiddetle reddeip ne alakası var diyor ama anne gibi olmuyorlar mı ne:sm_confused:.
Ben ense kalılıklarından sonra hiç endişeye düşmedim inan.İçimde biraz olsun bir şüphe yok,olsa da onlar benim herşeyim arıtk.Kurban olsunlar onlara ouuuyyyopuyorumnanaktan
Sen de içini rahat tut canım

hymarry canım fulyadaki doktorun adını hatırlıyormusun. yazarsan bi internetten bakıyım numarasını falan bulayım canım.. pazar muayene ediyorsa ancak pazar gidebiliriz malum anadoılu yakasında oturuyoruz ve iş güç izin almak zor yani(

bade canım inan bende senin gibiyim bazen eşim dalga geçiyor benimle eve ultrason mu alsak napsak sana kalsa hergün görmek istiyon diyor.. bazen onlar bize göre daha az etkileniyor gibi geliyor. ama sanırım göstermiyolar. çünkü geçen gün eşimi ultrason resimlerine bakarken yakaladım agucuk bugucuk yapıyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım ben sana özelden yazayım,adını sanını.Ama sen yine Serdar Beyle bir konuş,Hümeyra yı Mehmet Beye göndermişsiniz diye..Çünkü o yönlendirirse sadecemuayene parası alıyor.Normalde yine yüksektir sanırım fiyatları.Ama senin Medikal Parkta 360 a gelecek.Bence hastanedeki ilgisiz durumu Serdar Beye hatta hemşieyi bile söyleklava:..Paramızla rezil olmak beni uyuz ediyor..

wavy cim evdemisin bugün canım sen?

yok canım işteyim. ama rahat bi günümdeyim. geçen hafta fazla izin yapmıştım onun acısı çıktı bu hafta( saat 3 ten sonra yine yoğunlaşırım sanırsam((

beni deli edende paranla rezil olmak inan. yani şimdiye kadar ne serdar beyden ne de yanındakilerden bi şikayetim olmadı bi kişi dışında gıcık kız ya aklıma geşlince delleniyorum yine( serdar beyle bi konuşayım bakayım o ne diyecek..

Anladım.Ben de okulda grebiliyorum,eşim evde çok bilgisayarda kalmama kızıyorkaydirigubbakcemile3
Canım özelden yazdım.Benim adımla Serdar Beye söylersen hatırlar.Ama o doktor bizimle belki 1 saat ilgilenmişti.Çok güzel konuşan ve anlatan biri,ilgili,güleryüzlü.Ne uğraşıyorsun milletle.Seni ararlarsa da bir gün hallettim ben dersin tlefondakilere,sizden gelecek hayır Allahtan gelsin dersin.Onlara da kapak olur:dilcikar:.

ayyy bu benim yavrular daha hareketlenmedi ayol cıldırcam acaba hep bişeymi oldu modundayım kızlarrrr

Daha erken hayatım,daha erkeeeen.Sakin kal.Daha var.Hevesleniyorsun onu anlıyorum ama endişelenecek birşey yok kkiiikaydirigubbakcemile3

ayyy bu benim yavrular daha hareketlenmedi ayol cıldırcam acaba hep bişeymi oldu modundayım kızlarrrr

canım normalmiş ilk doğumlarda 20. haftalarda hissedilmeye başlanırmış hareketler. bende telaş ediyordum sağolsun Hymarry arkadaşımız da normal diyince içim rahat etti. dur bi hareketlensinler o zmanda hiç durdurmayacaklar bizi yerimizde hayırlısıyla. stres yasak bize şimdi sakin sakin bekliycez hareketlenmelerini inşallah..

oyy demek aguu bugu yapıyordu haa nasıl gülüsmedim anlatamam sevgisi nasılda düşüyor insana dimi hayatımız oldular resmen ya süper bişey :)

angel canım sakin ol daha çok erken hareketlenmesi için. tek gebeliklerde bile 20. haftada hafif hafif hissediliyor. e bizimkiler ikiz daha minikler anneleri. o yüzden endişe etme canım benim. ah senin az kalmış yine benim daha çoook var. allahım bebişlkerimizi korusun inşallaha.

Hymarry canım aradım fulyayı 150 tl alırız dediler. ama pazar çalışmıyolarmış. bakalım napıcaz...

wavycim canım sen her telefonunda ikiz gebelik olduğunu hatırlat,konu ne olursa olsun:lepi:,bir de doktoru araya sok,ilgi ve alaka farklı olur,ben bu doktorlar arası muhabbetleri eşimden sonra daha iyi anladım.Mesela ben gidiyordum Serdar Bey hemen aradı,bi hastam geliyor diye.Çıkıyordum ama çıkmayayım oz aman bekliyorum demişti ve Mehmet Beye de öyle gitmiştik.Sen Serdar Beyle memnuniyetsizliklerini konuş.Selamımı söyleyerimseniben

Pamukşekercim benim eşim pek belli etmiyor,çok utangaç.Geçende karnıma elini koydurdum kıprdıyorlar diye,dehşete düştü,sani korku filmlerindeki gibi içinde canavar var gibi hissettim diyor,kızayım mıı,güleyim miiiiCADIARZU

saolun kızlar aman ne bilim panik atak oldum vesveseli oldum hamile kaldıgımdan beri yaaa

Sakin ol canım benim,onlar her halukarda seninle,her geçen gün büyüorlar.Ben hafta hafta hamilelik gelimini takip ediyorum,bir de kitabım var okuduğum,ne bileyim,hep içimde oldukarlını biliyorum.Kendimi maksimum güvenli olması gerekn bir binek aracı gibi hissediyorum meselakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…