pamuksekercim slm.Sen de benim gibi normal doğumculardanmısın:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bize pek sağlıklı gözüyle bakmıyorlar:roflol:
senin bebeklerin cinsiyetleri belli mi canım?
herkese selam
ay çıldırcam kızlar tüm aksilikler benimi buluyor. sizde böyle asabimisiniz benim gibi.. ssk ile ilgili sorun var gidiyorum geliyorum başka bişey çıkıyor. sağlıktan yararlanamıyorum bir türlü( onuda geçtim hastanedekilerle tartıştım yine. ense kalınlığı için hala randevu veremediler. ha bugün ha yarın diyolar ama sonuç yok. başka yere mi gitsem napsam ya.. kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu test bilen var mı. sanırım ben sınıra geldim ne dersiniz..
Hymarry canım serdar bey nedense baştan beri bana normali unut diyor. sen istesende ben yapmam bu ikiz gebelik diyor. biraz sohbet ettik anladığım kadarıyla sezeryanı savunan doktorlardan( hayırlısı olsun ne diyelim. sağlıklı olsunda bebişler..
bu arada buhar makinesine gelince benim evde var soğuk buhar makinesi ama sanki pek faydası yokmuş gibi geliyor bana.. işin kötüsü benim ev yerden ısıtma istesemde kalorifere bişey takamamm(
oo kaynatmışsınız kızlar:dance: hmaryy evet canım ben gidemedim ama gorsen her an gitme eğilimindeyim diğer yandanda az kaldı sabret diyorum ama panik atak şeklindeyim hani her an gidicem diye kalkışıyorum gorsen kaydirigubbakcemile3 zaten kaç gündür gidicem hep bir engel çıktı kısmet işte ayrıca şu detaylı usg beni çok heycanlandırıyor biraz tırsıyorum bir aksilik çıkıcak diyeinşallah bunuda atlatırıralkisalkisalkis
ayyy bu benim yavrular daha hareketlenmedi ayol cıldırcam acaba hep bişeymi oldu modundayım kızlarrrr
ayyy bu benim yavrular daha hareketlenmedi ayol cıldırcam acaba hep bişeymi oldu modundayım kızlarrrr
bade canım inan bende senin gibiyim bazen eşim dalga geçiyor benimle eve ultrason mu alsak napsak sana kalsa hergün görmek istiyon diyor.. bazen onlar bize göre daha az etkileniyor gibi geliyor. ama sanırım göstermiyolar. çünkü geçen gün eşimi ultrason resimlerine bakarken yakaladım agucuk bugucuk yapıyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saolun kızlar aman ne bilim panik atak oldum vesveseli oldum hamile kaldıgımdan beri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?