kızlar ya anlamadım gitti medicaldeki dr renkli usg dedi benim tüp bebek dr yok diyo 28 haftada bakılıyor dedi bu istedikleri usg nasıl yaa 2 düzeymi diyolar renklimi diyolar
badecim hava temizleyici demişsin,onu da biraz araştırdım.Ben o işi de teknolojik değil,yine ilkel yönden uygulamak niyetindeyim(Islak mendiller yerine pamuk kullanma gibi).Şimdi bebeklerimiz muhtemelen sonbahar da havalar soğuyana doğru doğacaklar,inşallahh.Kalorifer üzerine metal bir kapla su içine lavanta damltarak odayı siküle etmeyi düşünüyorum.Şimdi İbrahim Saracoğlunun falan tavsiye ttiği birşey bu.Lavanta,çocuğun yastığına bir iki damla damlatılması bebeğin uyksunu getiren,sakinleşitren,su içine damlatılarak evde buharlaştırılması havayı temizleyen ve yine sakinleşitren bir özelliğe sahipmiş.Bebekler ayaklanana kadar kalorifer üzerine koymanın bir sakıncası da olmaz diye düşünüyorum canım.
canım özellikle metal olsun ki o plastik aparatlar kimyasal bir madde salgılamasın diyorlar.Lavanta yağı da işte tüm bu özellikler dolayısıyla tavsiye ediliyor.Ama tabi ihtayaç duyulursa tabi ki o makinelerden bakılabilir.Fakat ben şimdilik böyle yaklaşıyorum.
Canım doktor randevun ne zaman şimdi?
ikisi aynı şey zaten renkli usg demek 2. duzey usg demek fark yok 18-24 hafta arasında sakatlık taraması yapılıyor detaylı inceleniyor bebek ve plesantası ama 28. haftada oyle benzeri bir işlem yok kesinlikle sanırım drla aranızda bir yanlış anlama olmuş bazı drlar sadece 12. haftada ense kalınlıklarına bakıyor ve 2. duzeye gerek gormuyor ama bu yanlış kesinlikle bakılması gerekiyor ense kalınlığı tek başına bişey ifade etmiyor yoksa benimkininde birinin ensese 1.3 birisinin 1 cm yani gayet güzel ama yinede inceleme olacak tedbir amaçlı
bişi sorucam ense kalınlığı 1,30 ve 1 cm ölçülmüş çok güzel.
bu kaç hafta kaç günlükken ölçüldü.
bende bi 12 hafta birde 14. hafta ölçümü var
insan özlüyor dimi hareket ederlerken görüncede insanın içi rahatlıyor. bende özledim şimdi ama geçen ay rahatsızlığımdan dolayı çok dirdim ultrasona bu ay inşallah bişey olmazsa bir ay bekliycem dedim kendi kendime bebeklerimi rahatsız etmeyimd edim hemde ultrason ışınları zarar verecek diye korkuyorumhaftaya cuma bizim detaylı ama bugün gidip gorucem çocuklarımıbukadar hasret yeter 14 gün oldudelikafadulden artık dayanamıycam sabah eşime dedim özledim gidelim gorelim dedim tamam dedi oda ozlemiş belli
günaydın kızlar nasılsınız.çok sıkıntı bir hava var. bunaldım yaa.
günaydın kızlar nasılsınız.çok sıkıntı bir hava var. bunaldım yaa.
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamılelik bende kaç gündür geceleri çok zor uyuyorum gündüzleri ise gayet rahatım sizinde böyle oldugu oluyor mu?
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamılelik bende kaç gündür geceleri çok zor uyuyorum gündüzleri ise gayet rahatım sizinde böyle oldugu oluyor mu?
pamukşekercim sen de şu takvimini hamileliğine göre ayarlasana yaww:CüvCüv:
ay tülaycım şaka gibi gerçekten ben de her sabah hiç şaşmadan 05.40 ta uyanıyorum daha tık uyku yok.Gece sıksık tuvalete kalkıyorum 1.5 saatte bir tekrar uyumam ölüm.Bi yerde okudum.Bu uykusuzluk bizi bebekli dönemlerimize alıştırıyormuş.Allahın taktiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?