Ya var ya eşim de bir doktor olarak ben de,kendisini çok seviyoruz,bi başka doktor hiç düşünmedik,doğumda da o olacak nşallah ama bu gibi şeyler biraz kafamı karıştırıyor.Eşimin yorumu bu konularda şu oluyor,"yani siz ay aman ay dikkat ay o ağrı bu demek,bu ağrı bu demek,ay hemen çık gel görelim deseler daha mı memnun olacaksınız,her an panik,her an bir tehlike endişesi zerk eden bir doktor olsa,testlere,tahlillere boğulsanız daha iyi demekki".Ha bir telefonumu ikinci kez çaldırmaz,hemen cevaplar,muayenehaneden ayrılırken,bir durum olursa çık gel der ama..
Meşur olsun canım,biz de mşur birinin hastaları olalım o ayrı,ama sonuçta biz de hastalarıyız demi,yani sonuçta sen hastaneye ben muayenehaneye gidip onda deam ediyoruz.Ben bu rahim boyu olaını söyledim bir muayenede.Biz siz her gelişinizde ve her muayenede bunu ölçeriz zaten ama bir sıkıntı yoksa sana dile getirmem dedi,Ben de de o hafta için 4.5 cm civarında demişti yanlış hatırlamıyorsam gayet iyi demişti.Yine içm rahatlamıştı.AMA ben dayanamayıp şu aşı olayını bi telefonla sorucam yine..
evet benimkini üstten ölçtü evet,üf yetti alttan baktıkları doğuma kadar daha istemiyorum badecim yaaa.
Sonra şimdi sen doktora gidiyorsun mesela,doktorun rahim boyundan bahsetmiyor,sen doktor bir de alttan rahim boyumu ölçermisiniz mi diyorsun?Ya da ne bileyim adam üstten ölçmüş,şimdi yok olmadı bi de alttan ölçermisiniz mi diycem:roflol:
benim gittiğim merkezde hep alttan olçüyorlar çünkü sağlıklı olçüm buymuş her iki drda oyle dedi sonuçta zaten zırt pırt olçülmüyoki sık olçümler son aylarda olacak bana 16 haftada bakıldı birtek ve uzun taşıyabilirsin dediler çok sevindim tabi tek kriter rahim değil allah bebeklerimize sağlık versin once bakalım bizim 10 gün kaldı detaylı incelemeye inşallah bunuda sorunsuzca atlatırız benim pıtırcıklarım beni hiiiiç uzmediler çok şükür şimdiye kadar inşallahta hep boyle gideropuyorumnanaktan
ay bi kaçamak yaptım yine geldim ama gitcem.. hymarryy canım tetonoz için ve sarılık için belirli bi haftaya gelmek lazım sanırım. onu öğrenirim ben senin için yarın sağlık ocağına uğrayacağım..
ya bişey soracağım beni hala randevu için aramadılar ense kalınlığı için bi kez aradım ordaki kız biz size dönücez takibimizde dedi ama 12 +1 oldum dönen yok hala( uff tekrar arasam mı ne dersin..
ayyyy serdar beyin orda bi kız var hep ters düşüyoruz onunla. diğer kızlarla hiç böyle bi sorun yaşamıyorum. hemen tepki halinde bişey söylüyorsun tepkiyle karşılaşıyorsun. şimdiye kadar hep hakan bey dediler şimdi serkan bey diyolar. ama hakan bey demiştiniz diyorum hayır hakan bey değil hatanız var diyor. len ben herşeyi not alan biriyim şimdiye kadar serkanı hep hakan mı not aldım neyse inatlaşmak istemedim. fiyat değişebilirmiş haber vercekler bakalım ne zaman arayacaklar..
sözüm meclisten dışarı,herkes biryerlerde çalışıyor sonuçta ama bu suratsız kişiler beni delirtiyor.Valla kimse kusura bakması,şimdi devlet hastanelerinde bile hasta hakları diye birşey var,biz orda burda paramızla rezil oluyoruz,bağır çağır.BVen böyle bir durumda sakin kalıp bana isim soyisim söylermisiniz diyorum,ya da bakıyorum yaka kartına,çıkar çıkmaz doooğru halkla ilişkilere,isim,tavır hepsini ifade ediorum.Kendilerine gelsinler biraz.
işte bir noktada doktorlarına bırakıyor insan sonuçta,fazlasını da sorup müdahil olmak istemiyorum.Allah sağlık versin dediğin gibi canım.Benim yavrularım da bugüne kadr hhiiç üzmediler beni gerçekten.Milllet nasıl ikiz hamilelik bu diyor çok şükür bu günüme.Bu yüzden doktorum da serbest bırakıyor vel hasılı.İnşallah hep böyle olur,doğumlarımızı da paylaşırız.Bu arada senin ayrıuntılı usg için 18.haftayımı söylediler?Ne bakacaklar ayrıntılı da?Bu iç orfganlar ve dobbler mi?
Canım henüz erken.O sancılardan çok farklı hareketler.Ben 20 ye girerken tam hissetmeye başladım,yeni yeni yani.Sen dfe öncfe gaz gibi sanıp hareket olduğunu ancak 20-21-22 de farkedersin bence.Bir sorun olduğunu düşünmüyorum,canım merak etmea.s.
renkli usg ile bakılıyor tum iç organlara bakılıyor rutin zaten bunlar tek bebeklerede bakılıyor hayır canım 19 haftayı onerdiler zaten benimkiler 8 gün onden gidiyor gelişim olarak 20 haftalık olacaklar kısmetse inşallah sorunsuz geçer
yani ense kalınlıı ölçümünden farklı bu öyle mi?Bana da 22-24 arasında tavsiye ettiler. Sanırım aynıdır.Benim de daha iki hafta var işte ortalamaopuyorumnanaktan.
İnşallah sorunsuz geçer maşallah önce gidiyorlar demek.benimkiler bilakis yavaşladılar iyifce,ama normal diyor doktorum.Daha ilerleyen zamanda büyuümeye yerleri kalmayacağı içiin daha da yavaşlayacakmış.Aman olsun,erken doğmasınlar da,sağlıklı olsunlar da,önemli değil başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?