detaylı usgde herşeye bakılıyo 40-45 dk kadar sürüyo parmaklar,omurga uzunluğu,burun kemıgı uuznlugu,bası,ayakları,genıtal bölge a dan zye heryerine bakılıyo 21 inde baktırmıştım bende kıme giidceksiniz detaylı usg için
haydaaaaa ya hergün bi yaşıma giriyorum burda.Ne aşısı yaaa:1shok:
angel sen cidden titiz takılıyorsun maşallah.Bana bir sorun yok diye doktorum 2 hafta öncfe 6 hafta sonrasına randevu verdi.Ben öylesine hamilelik mi geçiriyorum yaw.Yani bu aşı yapılacaksa herkes için gerekli olmaz mı?
canım sana bu randevuyu veren riskli gebelikler drumu peki tek drmu gidiyorsun bak bu durumda iki dr gidiceksin biri rutin takip edicek seni 15 te bir gidiceksin bebişleri gorucesin diğeri ise riskli gebelikler oda gerekli donemlerde çağırıcak seni bu iş boyle yuruyor yoksa 6 hafta beklenirmi hiç:1shok: ay merak ettim kaç haftadır gitmedin sen ne sabır ya benim 10 gün oldu 10 gün daha dayanamıycam bugün yarın arada gider birine baktırırım
badecim kendi doktoum dışında kimseyle kafa karıştırmak istemiyorum.Bu zamana kadar da sadece ense kalınlıkları ölçümü için ayrıntılı usg ye girmiştim,o da yine kendi doktorumun tavsiyesiyle oldu.Bu son görüşmem yaklaşık 2 hafta önce bazı istediği tahlil ve tetkiklerle gittim,2 hafta sonra tekrar ayrıntılı usg için bir tavsiye doktora gideceğim,ondan iki hafta sonra da bana gelirsin tekrar demişti doktorum.Bu zamana kadar sorunlu bir hamilelik geçirmedim.Tetkiklerimiz sonucunda verilmesi gerekn ilaçlarımı alırım,şikayetlerimi dile getiririm,o kadar.Doktorum sakindir,tavsiye edilmesi gerekn noktalarda kesinlikle ona güvendim sadece,güveniyorum da.Ne bileyim badecim,bir başka doktor hiç düşünmedim,sık sık çocukları da usg ile rahatsız etmemek baştan beri düsturum..
hareketlerini hissetmeye başladınızmı kızlar siz. ben hareketmidir değilmidir çözemedim bazen batma oluyor karnımda kramp tarzı bişeyler oluyor onlarda hareket değildir sanırım. 18 haftalık olduk bu haftalarda hareketlerini hissetmemeiz lazım sanırım. ama dediğim gibi batmalar ağrı girip çıkması gibi bişeyler oluyor onun haricinde hareket yok gibi sanki ?
kızlar ilerleyen haftalarda bebek hareketlerini saydıracaklarmış AÇELYA ozellikle senin bilgin olabilir bu konuda günde kaç kez oynuyor bebekleriniz sayıyormusunuz
canım hangi sigota senin benimki acıbadem sigorta mesela ve doğunca çocularıda sigorta yaptırırısan küvezlerinide karşılıyor istersen bi sigorta şirketinle konuş bu konuyu
wavy cim badenin söylediğine bi bak bakalım,ne diyecek.Madem sigırta ödüyrosunuz,herşeyi düşünmüş olmalılar.Medikal Park konusunda sırf Serdar Bey açısından taraftarım.Onun dışında bir bilgim yok hastane ile ilgili açıkçası..
ben sağlık ocağıma kaydımı yaptırmıştım. tavsiye ederim takip ediyolar böyle durumları. tetonaz bizler için şart. çünkü sezeryan riskimiz fazlahaydaaaaa ya hergün bi yaşıma giriyorum burda.Ne aşısı yaaa:1shok:
angel sen cidden titiz takılıyorsun maşallah.Bana bir sorun yok diye doktorum 2 hafta öncfe 6 hafta sonrasına randevu verdi.Ben öylesine hamilelik mi geçiriyorum yaw.Yani bu aşı yapılacaksa herkes için gerekli olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?