Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada ben öleceğim meraktan..
bu bebişlerin cinsiyetini öğrenmeme daha çok var mı?ne dersiniz?
daha çeyreğindeyim hamileliğimin ama ölüyorum meraktan..
ne zaman öğrendiniz cinsiyetlerini meleklerinizin?
ben de özel okuldaydım ve ayrıldım işte canım,dediğin gibi yavrularla beraber başlarız tekrar kısmetse..
ev işleri için birini düzenli olarak almak şart,Rabbim imkan versin herrkesee:Saruboceq:
ayyyyyyyyyyy ikiside ağladı mama diye alişin biberonunun altına battaniye koydum öle yiyor
hymaryy bence kiloları çok iyi ben senin haftandayken 1800 1700 gr daydım ama 33 de doğum yaptın unutma ve bebeklerim iki hafta önden gelişiyordu......
çok iyiler 2000 gr ve üzeri oldumu yırttınız kızlar solunumda problem yoksa küvez yok...hymaryy sen ciğer geliştiricini ol tatlım doktordan iste yada oldunmu bilmiyorum ama bu iğneyi olup ve erken doğan bebeklerde solunum probleömi olmuyor takip ediyorumda
oooooooooooooo ben 18 hafta ve 20 haftada öğrendimmmmm
kızlar akşamdan beri inanılmaz mide ekşimem var... içimden bişey kopuyor sanki... arada krampta giriyor mideme... ne oldu bana ya... reni şurup içtim banamısın demiyor.... offffffffffffffff.....
haklısın canımşimdi doğmalarını bekliyorum.. ben şimdiden ağlıyorum.inan bunu bile yazarken gözüm dolu dolu.. allaha büyük konuşmayacağım ama onlar bana bunu yaşatırlarsa affetmeyeceğim..ve yıllardır erkek özlemiyle yanıp tutuşan bir aile.. ilk erkeleri
kızlarr benn geldimmmm içerde uzaniodumm,,sonra canımız bişiler istedi hemen babamızı arayıp siparişimizi verdikk oda hemen şıp diye geldii bizdee afiyetle yedikkkk zemuszemus
burçincincimmm yoga hiç yapmadım hamilelikten önce bende düzenli olarak spor yapiodumm ama hamileliğim baoyunca daha hiç yapmadım yoga çok faydalı diye duydum o yüsden sordum yapan varmı diye..
burçin benimkiler 11. haftada gösterdi..
reniii bende hiç işe yaramamıştı gavizgon u yada talcid i tavsiye ederim tatlım çok daha faydalılar...
burçincim ben 16+1 de öğrenmiştim cinsiyetlerinii
valla burçincim ben en başından beri dünyanın ilacını kullandım çünkü şikayetlerim hiç bitmedi kabızlık,,kusma,,mide yanması,,üzüntü-stres,,alerji,,kanamalar vs vs o yüsden çok ilaç kullandım...
hymarrycimmm valla takmiom artık dr umuuu maden suyu içiorumm oh beeeeeeeee :lepi: