Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorulmuşum yawwww oturunca anladımmmm
Merhaba kıslar bende bugun ogrendım transferımın 8.gunu degerım 111 cıktı doktorum ıkız gebelık olabılır dedİ
ıkız gebelık zormu nasıl gecıyor
selam kızlar,,,uykudan 1 de kalkılırmı,uyuya uyuya şiştim yahuu....
acaba bu kadar uyumamın baska nedeni olabilirmi yaaa,,,
şüphelenmeye başladım...
ooo hadi hayırlı olsun canım,en yeni gebemiz olursun kesinleşirse hayırlısıylaopuyorumnanaktan
canım ikiz gebeliğin tabi zorlukları oluyor,ama çok dagüzel ne biliyimopuyorumnanaktan
saol canımmm ıhsallahhhh
kıslar benım daha cok yenı hiç iştahım yok bu haftalarda normalmi
uyudukça büyüme hormonu salgılıyor vücut canım,o büyüme hormonu da bebeklerin ne kadar ihtiyacı varsa o kadar salgılanıyor,
yani ne kadar büyüme ihtiyacı o kadar hormon,
ne kadar hormon,o kadar uyku,böyle bir döngü sürer giderkaydirigubbakcemile3
Dırımkızı vallahi çok hamaratsın ya,günlük temponu her okuduğumda tembel bir ev hanımı olarak hayran kalıyorum sanaopuyorumnanaktan
dırımkızı canım yine işleri döktürmüşsün,maşallah sana,
hamileyken de bunları yapmaya çalışıp oranı buranı kanatmadın sen dimi,itiraf et bakiyimCADIARZU
kız kardeşim sabah bana geldi,evimi süpürdü sildi sağolsun,ben yapamıyorum artık vallasonra bir arkadaşım tel açtı sana kahvaltıya geliyim,ya aşkolsun yaa,valla kimse düşünmüyor bu kız milletin elinden tutup kalkıyor diye,gelme diyemedim,geldi,hazrıladım,yedi içti gitti,çok sverim ama hiç halim yok kiii
dırımkızı doktorumdan çok memnundum,ama başka şeyler düşünmek zorunda kalıcaz gibi mecbur,
sağol canımmopuyorumnanaktan
nevracım biz bu zamana kadar dokttorumuzun verdiği söz son randevumuzda biraz ekti bizi yani,gerek yönetim,gerek para politikası konusunda işlerin konuştuğumz gibi olamayacağını söyleytince ne yapayım..
Merhaba kıslar bende bugun ogrendım transferımın 8.gunu degerım 111 cıktı doktorum ıkız gebelık olabılır dedİ
ıkız gebelık zormu nasıl gecıyor
selam kızlar,,,uykudan 1 de kalkılırmı,uyuya uyuya şiştim yahuu....
acaba bu kadar uyumamın baska nedeni olabilirmi yaaa,,,
şüphelenmeye başladım...