Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naz canım bu haftalarda normal..ben ve birçok arkadaşım 20. haftadan sonra açıldıııı ..şimdide kapanmak bilmeyen bir iştahım var.. korkmaa
hymarry canım benim allakinin poposu aşağıda kafa yukarıda diğeride tam tersi..
ayrıca sinirlerimde çok bozukk.. kızlar bebişlere kim bakacakkk
ayyyyyy nasıl yani yaaa,memelket neresi pardonn?benim durumlar değiştii. benim annem bakacak memlekete götürecek. ben mart gibi iş başı yapacağımm
kesinlikle inanıyorum,Allah kolaylığını vermese o iki meleği de vermez,ben buna gönülden inanıyorum,evet görüyorum zor oluyor ama muhakkak başetme sabrını veriyor rabbimmçalışmayanlarrr evde kendi bakabilir inanın yanlız bakacak bakıcı tutamayacak insanlara rabbim veriyor sabrını bakınız ben bakıcı tutamam ve yanlız bakıyorum annem uzağımda .....oluyor kızlar oluyor 38 günlüklerdi bakmaya başladıüımda
ayyyyyyyyyyyyyyy alinin maması bitti kıyameti kopardı ömerinkini ona verdiiiimmmm şimdi ömere mama yapacm
kızlar sizinle ne paylaşıcam...
benim tedavilerim opyuy ve transferim medikal park bahçelievlerde oldu,fakat doktorum göztepenin doktoruydu,geldi gitti bu işlemler için sağolsun.Bu hamilelik sürecinde de ben hep kendisiin muayenehanesinde devam ettim.Bize hamilelik başında Bahçelievlerde doğum yaptırabilceğini söylemişti.Benim evim hemen hastanenin arkasında diyebilirim.Buna binaen bizde doktorumuza çoook güvendiğpimiz için başkasını düşünmedik ve kednisiyle devam ettik.
Doktorumuz son randevumuzda doğumu ancak Göztepede yaptırabilceğini,sistemin ve yönetimin buna izin vermediğini,benim yanımda olmasının hastanede doğurtup görevli olduğu hastanesine kaçmasından çok daha iyi olacağını söyledi
fakat kızlar biz iki z gebeyiz,
ha deyince doğuramayabiliriz.Oldu da suyum geldi,kanamam oldu yada sancım başladı,saat kaç olur,köprü trafiği nasıl olur,ben 30-35 km yolu nasıl gider,nasıl dönerim?
Sonra doktorum benim 34-35.haftalarıma gelen hafta içinde izinli olacağını söyledi,hadi ben o zaman doğurdum ne olcak,beni kim doğurtur pat diye,
bu yüzden dün burda bana yakın Nisa Hastanesi var,karşıdada Medipol,bu hastanelerin sahipleri benim okulumda velimdi,kendileri devreye girdiler,ve dün bizimle hastanede baya ilgilendiler Nisa Hastanesinde.Tabi Medikal kadar lüks bir yer değil,fakat yenidoğan ünitesi falan herşey var..
Bu saatten sonra sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi hissettim ama ne yapsam,
BANA AKIL VERRRİİNNNN..
Bu arada dün muayenemizde bebekler 4 gün önceki randevumuzudan sonra,yaklaşık 150-200 er gr kilo almışlar maşallah,
buna göre 1286 gr olan fındık kızım:1437 gr olmuş
1424 gr olan ceviz kızım tam1635 gr olmuşş
doktor tabi üç aşağı 5 yukarı ölçüm farkı olabilir fakat haftalarına göre çok iyiler dedi
kızlar aranızdaa egzersiz yada yoga yapan varmı :CüvCüv:
Merhaba kıslar bende bugun ogrendım transferımın 8.gunu degerım 111 cıktı doktorum ıkız gebelık olabılır dedİ
ıkız gebelık zormu nasıl gecıyor
selam kızlar,,,uykudan 1 de kalkılırmı,uyuya uyuya şiştim yahuu....
acaba bu kadar uyumamın baska nedeni olabilirmi yaaa,,,
şüphelenmeye başladım...
saol canımmm ıhsallahhhh
kıslar benım daha cok yenı hiç iştahım yok bu haftalarda normalmi
bende yatış durumundayım sürekli,
progestan ve nidilat kullnıyorum,gecenlerde korkuttular bıraz bızıde,,,lmaz:
cumartesı bakalım ne dıycek bakalım doktor iple cekiyorum,:uhm:
kızlar ben ne temizlik,ne yemek,ne gezmek hiçbirsey yapmıyorum yasak,,,
sizede yatarak yazıyorum,,,
bı yanda tv. bi yanda bilg....
aksam olsada kocam gelse dıye dört gözle bekliyorum,,,
yanlızlık cok zor....senağlama
ben de özel bir okulda çalışıyordum malum KPSS hiç kolay değil..
geçen sene hemen hamile kalabileceğimi zannederek bırakmıştım işi ama tam 1 sene sonra geldi bebeklerim..olsun iyi ki de bırakmışım..ben de bebeklerime kendim bakmak istiyorum onlar sağlıkla yaşına gelince hep birlikte yine bir özel okula başlarız diye düşünüyorum :)) ama bu zaman zarfında çok zorlanırsam ev işleriyle ilgilenmesi için bir bayan bulabilirim belki ben de rahatça bebişlerle vakit geçiririm..ama dırımkızı nın yazdıklarını okuyunca cesaret buluyorum artık yapabilecekmişim gibi geliyor..bakalım hele bir sağlıkla gelsinler de..
hayat bana uzun vadeli planlar yapmamayı canımı çok ama çok yakarak öğretti bu yüzden şimdi sağlıklı bir hamilelik geçirebilmeye odaklandım sadece..
BURÇİNCİMMM
sana birkaç doktor tavsiyesinde bulunmustum okumussundur ınsallah...
ben de özel bir okulda çalışıyordum malum KPSS hiç kolay değil..
geçen sene hemen hamile kalabileceğimi zannederek bırakmıştım işi ama tam 1 sene sonra geldi bebeklerim..olsun iyi ki de bırakmışım..ben de bebeklerime kendim bakmak istiyorum onlar sağlıkla yaşına gelince hep birlikte yine bir özel okula başlarız diye düşünüyorum :)) ama bu zaman zarfında çok zorlanırsam ev işleriyle ilgilenmesi için bir bayan bulabilirim belki ben de rahatça bebişlerle vakit geçiririm..ama dırımkızı nın yazdıklarını okuyunca cesaret buluyorum artık yapabilecekmişim gibi geliyor..bakalım hele bir sağlıkla gelsinler de..
hayat bana uzun vadeli planlar yapmamayı canımı çok ama çok yakarak öğretti bu yüzden şimdi sağlıklı bir hamilelik geçirebilmeye odaklandım sadece..
canım benim bebişlere kayınvalidem bakacaktııı.. taki geçen haftaya kadar .. aynı şehirdeyiz ben dedim sen evinde dur ben bebişleri getiriirm oradan işe giderim.. yanio el kadar çocukları sabahın köründe kaldırıp götürmeye razıydım. yeterki yanımda olsunlar.. şimdi kaynana eltimin 2 çocuğunada bakıyor. daha önce onlara artık bakamayacğını benimkilere bakacağını söyledi.bizd güvendik.. tabii benim annemin bakması çok farklı çünkü benim babam annem bana hiç bir masraflarını ödetmezler..tabi burada olsalar herşeyi ben yapacaktım. dayanamam ben doğalgaza kadar ben ödeyecektim.. ama eltim hiç öyle biğrşey yapmaz..geçen annem sordu ne olacak bu çocuklar diye.kaynana ben bakamam... annemde hemen atladı bana verirlerse götürürüm. annem haklı çünkü kardeşim babm var.kadın aylardır yanıda zaten ben bekleyemem burada kalayım demesini herkesin bir düzeni var.. yani anlayacağınız ben beibeişlerimi gidip göreceğim yada internetten ama onları asla affetmeyeyeceğim.eşime söyledim eşim bakacaklar diyorr iyice kafayı yiyecek oluyorum.tek beni üzen şey çocuklarımın her harekeini göremmemek..:gitme:
canım benim bebişlere kayınvalidem bakacaktııı.. taki geçen haftaya kadar .. aynı şehirdeyiz ben dedim sen evinde dur ben bebişleri getiriirm oradan işe giderim.. yanio el kadar çocukları sabahın köründe kaldırıp götürmeye razıydım. yeterki yanımda olsunlar.. şimdi kaynana eltimin 2 çocuğunada bakıyor. daha önce onlara artık bakamayacğını benimkilere bakacağını söyledi.bizd güvendik.. tabii benim annemin bakması çok farklı çünkü benim babam annem bana hiç bir masraflarını ödetmezler..tabi burada olsalar herşeyi ben yapacaktım. dayanamam ben doğalgaza kadar ben ödeyecektim.. ama eltim hiç öyle biğrşey yapmaz..geçen annem sordu ne olacak bu çocuklar diye.kaynana ben bakamam... annemde hemen atladı bana verirlerse götürürüm. annem haklı çünkü kardeşim babm var.kadın aylardır yanıda zaten ben bekleyemem burada kalayım demesini herkesin bir düzeni var.. yani anlayacağınız ben beibeişlerimi gidip göreceğim yada internetten ama onları asla affetmeyeyeceğim.eşime söyledim eşim bakacaklar diyorr iyice kafayı yiyecek oluyorum.tek beni üzen şey çocuklarımın her harekeini göremmemek..:gitme:
kızlar akşamdan beri inanılmaz mide ekşimem var... içimden bişey kopuyor sanki... arada krampta giriyor mideme... ne oldu bana ya... reni şurup içtim banamısın demiyor.... offffffffffffffff.....