Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kirpicim merak ediyorum seni, doğurmuş olsan gerek, nasılsın, nasıl oldun?

Bircecim öbür oğlun iyileşti mi?? Eve geldi mi?

Herkes iyi mi kızlar?!

canımm 6.10.2010'da doğurdum şükür. Elifcik sağlıkla geldi dünyaya, birbirimize alışmaya çalışıyoruz. gerçekten çoook güzelmiş annelik, çok da yorucu ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallahh.

EEEEEEE
konuyu açanlar hayırlısıyla doğum yapmış
başlarını kaşıyacak vakitleri yok uğrayamıyorlar da
YENİ İKİZLERİ OLACAK ANNE ADAYLARI nerede??????

biz tüp bebek tedavisi görüyoruz büyük ihtimal 2 embriyo konacak oyüzden bende yavaş yavaş kendimi ikiz fikrine alıştırıyorummm

Son düzenleme:
Kirpicim, çok sevindim. Allah anali babali büyütsün..

Herkes nerde? Başka konularda mı?

Kızın kaç kilo doğdu, nasıl, geceleri uyuyor mu? Ben su anda ayaktayim, sallıyorum. Ah ah..

Ama çok sevindim, merak ediyorum haberlerini. Birce yi de merak ediyorum..

Öpüyorum hepinizi :)

:CüvCüv::teytey: burdayıızzz.. bende ikiz bebek bekliyorum..bir kızımız ve bir oğlumuz olacak inş.. darısı size ve isteyen tüm kardeşlerimizeopuyorumnanaktan

:CüvCüv::teytey: burdayıızzz.. bende ikiz bebek bekliyorum..bir kızımız ve bir oğlumuz olacak inş.. darısı size ve isteyen tüm kardeşlerimizeopuyorumnanaktan

ay nihayet biri geldi
çok sevindim sizin adınıza
burada okudum ikiz gebelik ve ikiz annesi olmak çok zor ama bir okadar da çok güzelmiş
hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah
bizede dua et

ay nihayet biri geldi
çok sevindim sizin adınıza
burada okudum ikiz gebelik ve ikiz annesi olmak çok zor ama bir okadar da çok güzelmiş
hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah
bizede dua et

teşekkür ederim güzel dilekleriniz içina.s. henüz yolun çok başında sayılırım..daha anne olmadım..kuzularımı kucağıma alıp koklamadım ama hamile olmak..hemde ikiz bebek beklemek..bukadar beklemiş istemişken üstelik..muhteşem bi duygu:CüvCüv: ikiz bebek annesi olmak mutlaka zordur ama zorluğu kadar da güzeldir diye düşünüyorum..bakalım kısmetse o günleri de yaşayıp göreceğiz inş.. hep beraberzemuszemus tüp bebekte tedavi süreci gerçekten madden manen insanı çok yıpratan bir dönem..Rabbim sizin ve tüm o aşamada olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun inş.. ama merak etmeyin Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemiyo..öyle bi geçiyor ki geriye dönüp şöyle bir bakınca hiççç yaşanmamış gibi oluyolar..

ne güzel yeni adaylar gelmiş.....rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

yeni ikiz anne adayları...hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum....
bebekler işin içinde olunca hamilelikte,doğumda,sonrası da çok güzel her anın tadını çıkarın...
allah haerkesin evladını bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla inşaallah...opuyorumnanaktan

:1hug:a.s. çok teşekkür ederim inş. sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza..evet Rabbim herkesin evladını bağışlasın annesine babasına yuvasına..opuyorumnanaktan

kızlar selam.. ben size durumumdan bahsetmek istiyorum..

ben tup bebek tedavisi sonrası siddetli bir regl oldum bildiginiz gunlerce suren cinsten oyle lekelenme degil 5-6 gun dolu dolu regl..

neyse, ikinci tup bebek tedavisine baslamaya gittigimde doktor gebelik kesesi gordu ve test yaptırdı kan degerim 1350 cıktı hamilesin dedi yani ustune regl olmusum..o zaman 5 haftalık civarıydım..

o hafta icinde ben tek basıma kan testi yaptırdım sırasıyla 11.000 ve 18.000 cıktı..
ertesi hafta 6 haftalıkken gittim kesede bebek gormuyorum dedi.. haftaya gel dedi..beni tabi aldı bir telas ohaoldumsmile

bu hafta (7. hafta) doktora gitmeden kan testi yaptırdım 30.000 uzeri cıktı ..
doktor yine bebek goremedi kesemde, ustelik kesem buyumustu ama asıl buyuk surpriz yanında pat diye bir kese daha belirivermis olmasıydıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu kese ilkinden daha ufak bi kese.. doktor bana "senin durumun akıllara ziyan" diye espri yaptı..cunku "tek embriyo verilmisti sana bu nasıl oldu bilmiyorum" dedi..

"Allah yardım eder ikiside dogarsa tek yumurta ikizi olacaklar "dedi "ama bence eski kesende bebek goremesek bile bu yeni kesede bebek gorecegiz gibi bir his var icimde" dedi.. anlayacaginiz kafamı iyice karıstırdıkafamçokkarıştı

simdi benim ruh halimi anlayabilen birilerini bulmaya calısıyorum.. ben daha bir kalp atısı bile duymadım uzulsem mi sevinsem mi bilemedim..

selam arkadaşım bende ikiz annesiyim.5.5 yaşında kızlarım.ama boş kese hakkında söyleyeceğim:kızlarımdan sonra geçen yıl tekrar hamile kaldım.seninki gibi kanda gebelik çıktı,sonra doktor keseyi gördü.ama bir hafta sonra gittiğimde kese boş dedi.9.haftaya kadarda boşdu aklım çıktı ama sonunda bebeğim göründü.şimdi 2 aylık bir oğlum var.yanlız kesenin içinde yolk kesesi denen bir kese var.bebek görünmese bile bu kese varsa bebek mutlaka vardır.ama umarım iki kesede doludur.çok canını sıkma umarım sonunda rahatlarsın.

canım evlatlarını Allah sizlere bagıslasın.. seni cok iyi anlıyorum.. bana doktorum cok ilginc bir vaka oldugumu soyluyor cunku ben zaten deli gibi regl oldum baslı basına bir seymis oyle regl olup ardından hamile olmam..
yolk kesesini biliyorum ama doktorum yorum yapmıyor acıkcası ben de soramıyorum ne kadar stresli bir donemmis Rabbim..
o kadar kotu bir sey ki esimle hevesimiz kursagimizda kaldi kimseye bir sey de diyemiyoruz.. etrafımda yeni yeni hamile haberleri alıyorum ben susuyorum bi sey diyemiyorum oysa bugun 7+5 im siz dusununeyvahedigeldismile

cok tesekkurler tatlım destegin icinkaydirigubbakcemile5

arkadaşım benimde ikizlerden önce 2 yıl çok uğraştık olmadı.sonra 3. yıl ikizlerim ,şimdi ise oğlum oldu.dediğin gibi çevredekilerin tepkisi,benimle birlikte evlenip çocukları olanlar insan bayağı yıpratıyor. ama bak şimdi 3 tane oldular.yaşadığım sıkıntıları hep unuttum.umarım sende unutursun .geçer sıkıntılar.bebeğini veya bebeklerini kucağına alrsın.

ben yaşanan herşeyin mucize olduğuna inanıyorum sende öle inana bak tek emriyo tarnsferi ile ikiz gebelik yaşamışsın emin ol diğerininde kalp atışını duyucaksın boş gebelik çıkmayacak sen öle inan
bende tek emriyo tarnsferi ile ikiz gebelik yaşadım iki tane oğlum olcak bizim az kaldı sanada bu yolda sağlık diliyorum hayırlısı ile sende yavrularına kavuş canım kalbini ferah tut

sagol canım Allah bagıslasın evlatlarını.. umarım bu sıkıntılarımı unuturum insallah

canım Allah sizi nazarlardan saklasın.. cok ama cok sevindim senin icin Allah bi avazda kurtarsın.. senin de tek embriyodanmıs super olmus cok sevindimmm...
ben bugun doktora gittim yine, 8+ 2 oldum bugun ve iki kesede de yine ne be bebek var ne kalp atısı dogal olarak.. "doktor da yavastan umutsuzlanmaya baslyıorum" dedi..

ondan sonra "en iyisi keselerini olceyim" dedi.. keseler buyumusler yalnız SAT 8+ 2 olmama ragmen bi tane kesem 6,5 haftalık bir tane kesem de 5,5 haftalık.. "eger kanama da yoksa benim bu haftaları baz almam lazım dedi tup bebek oldugu icin" dedi.. bir de bi tane kesede minnacık beyaz bi nokta gordu "belki bu bebek olabilir dur bakalım 1 hafta daha bekleyelim" dedi..

ben her seye kendimi hazırlıyorum anlayacaginiz kızlar hem her seyin en iyisine hem her seyin en kotusune , ama su belirsizlik beni delirtiyor..napalım her sey Allah'tan..

Son düzenleme:
benim SAT 1 ekim 29 ekimde 330 çıkan b-HCG değerim 2 gün sonra 2 katına değil 4 katına çıkmış yani 1300 olmuş. Daha çok yeni olduğu için kese görünmez diye doktora gitmedim telefonda bilgi aldım ya testlerden biri yanlış ya da çoğul gebelik dedi ama anlamadığım birşey var ailede çoğul gebelik yok ve benim her ay tek yumurta olgunlaşıyor sizce tek yumurta ikizi olma ihtimali var mıdırbugün itibariyle 4+3 oluyorum SAT a göre

ben birde şunu söylemek istiyorum.ikizlerime hamileyken.benim hamileliğimi öğrendiğimde bebek tek görünüyordu.sonra 7. hafta birde gittikki.bir kese daha var.ama içi boş gibi dedi doktor.bir kalp atışı bile yoktu.bir hafta daha bekleyelim dedi.bir hafta sonra gittiğimde ondanda kalp atışı duyduk.yani herşey olabiliyor.keselerin biri diğerinin neredeyse iki katıydı.zaten ikizler bildiğim kadarıyla aynıbüyüklükte olmaz.vedeadet oldum diyorsun o nedenle üstüne görme falan denir bilirmisin öyle birşeyler olabilir.birde haberlerini bekliyoruz.

insallah canım insallah bu ctesi bir daha gidiyorum , benim ikisinde de kalp atisi yok ama keseler buyuyor, kanamam yok cok sukur ve ctesi 9. hafta oluyoruz.. doktor da keselerin olcusune gore degerlendirelim demisti 6,5 ve 5,5 haftalık dı ptesi gunu.. (cunku tup bebek)
ben de regl oldugum icin(bu arada bildiginiz 6 gun suren regl) farklı bakıyorum zaten bir istisnayım, belki gec gorurum diye umitleniyorum .. bakalım..

ne olur benim icin dua edin kızlar.. o kadar garip duygular icindeyim ki anlatamam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…