- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
merhaalar...
bugün ilk defa bebişlerimin kalp atışlarını gördümmmmmmmm :)))
benbe geçen gün 6. hatada gördüm duydum çok güzel bişey inşallah sağlıkla dünyaya gelrler[/QUOTE
Çok güzel duygudur o ilk kalp atışları,insanın içi kıpır kıpır olur,sığamazsın hiçbiryere.
Aşık olur insan o ilk duyduğu kalp tışlarında kuzularına.bayanssulusmile
ee anlatın bakem ne vaaa ne yokk nasıl yawrucaklarınız
tebrik ederim hamileliğini canım,kızlar ben ikizlerime hamileyim benim de iki oğlum olacak
yalnız erken doğumdan korkuyorum biraz da zayıfım en çok bu korkutuyor beni zaten
3lü testi yaptırdım ben normal çıktı doktorum yaptırmasan da olur dedi ama ben yaptırdım
maşallah kuzularaaaa3. ayımıza girince ikili test yaptırıdık herşey güzel çıktı 3 lü gerek görmedi 4 ayda da afp di sanırım onu yaptırdık daha sonuçlarımı almadım bu arada 23 haftalık oğluşlarım içerde çift kale maş yapıyolar :)))
oooohhhh yine arttı ikiz hamişler maşallahhh,benbe geçen gün 6. hatada gördüm duydum çok güzel bişey inşallah sağlıkla dünyaya gelrler
bence bir sıkıntın yoksa gerek yok izne canımboshayallersmilekızlar birde ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 acaba bu aralar izinmi alsam dinlensem bebekler için çalışmamın bebeklere zararı olur mu doğum iznine ne zaman ayrılayımmmm
ooohh bak gördün mü geldi o günler işte,kızlar merhaba yahu bunasıl bır tempodr bole wc ye gıtmeye zaman yok :))))
kolıkler aglama krızlerı uyumamalar kaka sorunu kabızlık way canına cok telaslı ve heycanlı aynı zamandada huzur verıcı bır tempo sabahlara kadar cıs tutyorum ınanırmısınız :)))
uzun zaman oldu gorusemedık ıns herks cok ıyıdır hepınızı opuorum daaaze anacıklarada hayırlı dogumlar cok uyuyun aman haaa hıc uyanmadan uyuyun cunku kuzular gelınce uyku ne nasıl bısey ole bı kavrammı var falan oluyosunuz 3 gunde 10 saat uyursanız opunde basınıza koyun :)))
hele bnm oglum aman allahım ona uzun omurler versın cumlemızın bebeıslerıyle beraber ama cok yayamazzzz :) uyumuo aglıo memesını ıstıo agzında da tutamıo dusuruo aglıo
annelık cok buyulu bır meslek cok sevıyorum anne olmayı ıyıkı anneyım ıyıkı erenım zeynom bnmle
ewet maryycım dualarımız kabul oldu ama degdı bekledıgıme sabrettıgıme sukurler olsun bu gunlerımızı aratmasın rabbım bebeıslerımıze ALLAH uzun omurler versın ınssss
Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. Hele erenzeynonun iyi haberlerini duydum ya..
Kızım hızla büyüyor maşallah, iki gün önce kırkı çıktı, aslında o gün dogum gunü olması gerekiyordu. 1650 gr doğdu ama şimdi hamdolsun 3 kg civarında..
Bizi hastanede iken uyarmislardı bu biraz cadı diye. Öyle sahiden. Ah bir de kabizlik büyük dert ona. Ama atlatıyoruz yavaş yavaş. Mutu olmaya çalışıyorum ki o da mutlu olsun. Ask böyle bir şey.
Birce nasıl, ne yapıyor acaba? Kirpicim senin için dua ediyorum. Bir sen kaldın. Hayirlisiyla tamamla inşallah. Benim hamileliğim uykusuzlukla, kasintiyla ve öyle çok stresle geçmişti ki bir daha hiç doguramam sanıyordum. Şimdi hepsini unuttum. Sanki biri dogurup verdi bana..
Hepinizi çok öpüyorum, hazır kızım uyuyorken ben de uyuyayım biraz :)
Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. Hele erenzeynonun iyi haberlerini duydum ya..
Kızım hızla büyüyor maşallah, iki gün önce kırkı çıktı, aslında o gün dogum gunü olması gerekiyordu. 1650 gr doğdu ama şimdi hamdolsun 3 kg civarında..
Bizi hastanede iken uyarmislardı bu biraz cadı diye. Öyle sahiden. Ah bir de kabizlik büyük dert ona. Ama atlatıyoruz yavaş yavaş. Mutu olmaya çalışıyorum ki o da mutlu olsun. Ask böyle bir şey.
Birce nasıl, ne yapıyor acaba? Kirpicim senin için dua ediyorum. Bir sen kaldın. Hayirlisiyla tamamla inşallah. Benim hamileliğim uykusuzlukla, kasintiyla ve öyle çok stresle geçmişti ki bir daha hiç doguramam sanıyordum. Şimdi hepsini unuttum. Sanki biri dogurup verdi bana..
Hepinizi çok öpüyorum, hazır kızım uyuyorken ben de uyuyayım biraz :)
Hayırsız nerelerdesin bakiim sen.alsanaalsanasmile.hiç kendinden haberdar etmiyorsun bizleri.
Maşallah yavrularına bee.Kocaman olmuşlardır şimdi.Ben demiştim sana bol bol uyu dinlen diye demiiiii.
ewet maryycım dualarımız kabul oldu ama degdı bekledıgıme sabrettıgıme sukurler olsun bu gunlerımızı aratmasın rabbım bebeıslerımıze ALLAH uzun omurler versın ınssss