Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaalar...
bugün ilk defa bebişlerimin kalp atışlarını gördümmmmmmmm :)))

kızlar merhaba yarın dr gidecem cinsiyetleri ve genel muayene içinnn bu hafat acaba öğrenebilir miyim 14 hafta 6 günlükler bu arada benim hemen hemen hiç midem bulanmadı ve allah şğükür çok rahat bi hamilleik geçiriyorum tabi arada karnımın içinde batmalar oluyo bu normal mi yeni yenide karnım belli oldu çok hafif oda inş yavrularım çok sağlıklı doğarlar

kızlar birde ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 acaba bu aralar izinmi alsam dinlensem bebekler için çalışmamın bebeklere zararı olur mu doğum iznine ne zaman ayrılayımmmm

Mrb...Günaydın.Karnındaki batmalar rahim genişlemesine bağlı oluyor canım.Benimkiler daha erken bile göstermişlerdi cinsiyetlerini seninkilerde gösterir bence ancak doktorunun usg kalitesine de bağlı.İzin konusunu bilmiyorum ama çok sıkıldıysan doğum izninden önce 40 güne kadar da rapor alma hakkın varmış ben kullanmamıştım.Uzak yere gidiyor ve çok ayakta kalıp yorulacağın bir işin varsa arada dinlenmek için kısa tatiller yapabilirsin .Bence bunu da doktorunla konuş o sana daha iyi bir fikir verir.

kızlar merhaba yahu bunasıl bır tempodr bole wc ye gıtmeye zaman yok :))))
kolıkler aglama krızlerı uyumamalar kaka sorunu kabızlık way canına cok telaslı ve heycanlı aynı zamandada huzur verıcı bır tempo sabahlara kadar cıs tutyorum ınanırmısınız :)))
uzun zaman oldu gorusemedık ıns herks cok ıyıdır hepınızı opuorum daaaze anacıklarada hayırlı dogumlar cok uyuyun aman haaa hıc uyanmadan uyuyun cunku kuzular gelınce uyku ne nasıl bısey ole bı kavrammı var falan oluyosunuz 3 gunde 10 saat uyursanız opunde basınıza koyun :)))
hele bnm oglum aman allahım ona uzun omurler versın cumlemızın bebeıslerıyle beraber ama cok yayamazzzz :) uyumuo aglıo memesını ıstıo agzında da tutamıo dusuruo aglıo
annelık cok buyulu bır meslek cok sevıyorum anne olmayı ıyıkı anneyım ıyıkı erenım zeynom bnmle

ee anlatın bakem ne vaaa ne yokk nasıl yawrucaklarınız

SEN NERELERDESİNN YAHUUU, gerçi haklısınn bir anda yoğunluğun inanılmaz artmıştır, nasıl bnşedebiliyormusun, yardım eden var mı? anlat biras bebişleri. burada eskilerden doğurmayan bir ben kaldım, bende genelde yeni ikiz anneleri grubunda takılıyorum artık, 37. haftamızdayız geçen bi sancılar çıktı, hastaneden yatırdılar ciğer geliştirici filan vurdular ama geçti soora, şimdi evde beklemedeyim, azzz kaldı.

seni gördüğüme sevindim walla :)

tebrik ederim hamileliğini canım,
stres en önemli düşmanımız haberin olsun,
kendini iyiye kanalize et lütfen,iyi olsun inşallah,
sonra bunları düşünmek için çok erken,keyfine bak,yadını çıkar herşeyin..
maşallah kuzularaaaa
benbe geçen gün 6. hatada gördüm duydum çok güzel bişey inşallah sağlıkla dünyaya gelrler
oooohhhh yine arttı ikiz hamişler maşallahhh,
tebrik ederim canım,sağlıklı keyifli bir hamilelik ve güzel bir doğum diliyorum canımmopuyorumnanaktan

kızlar birde ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 acaba bu aralar izinmi alsam dinlensem bebekler için çalışmamın bebeklere zararı olur mu doğum iznine ne zaman ayrılayımmmm
bence bir sıkıntın yoksa gerek yok izne canımboshayallersmile
ooohh bak gördün mü geldi o günler işte,
azmı dua ettikkk

kırpıcım bak cnm hayırlısıyla 37 yı tamamlıyosun artık korkma elıf bebege masallah sımdıden bnm tempo malum cıse gıdebılırsem duacıyım sımdılık annem var oda cuma donecek tek bakıorum ben annem 1 haftadır bendeydı donecek cumaya 2 canavarla tek basıma tıkı tıkına yetısıorum bazen sınırlerım acayıp bozuluo ıkısı bır aglıyor susmuyorlar ıste ozaman kafayı yıcek gıbıyım :)) ama uyuduklarınd atam bırer melekelr yaa

ewet maryycım dualarımız kabul oldu ama degdı bekledıgıme sabrettıgıme sukurler olsun bu gunlerımızı aratmasın rabbım bebeıslerımıze ALLAH uzun omurler versın ınssss

ewet maryycım dualarımız kabul oldu ama degdı bekledıgıme sabrettıgıme sukurler olsun bu gunlerımızı aratmasın rabbım bebeıslerımıze ALLAH uzun omurler versın ınssss

Hayırsız nerelerdesin bakiim sen.alsanaalsanasmile.hiç kendinden haberdar etmiyorsun bizleri.

Maşallah yavrularına bee.Kocaman olmuşlardır şimdi.Ben demiştim sana bol bol uyu dinlen diye demiiiii.

Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. Hele erenzeynonun iyi haberlerini duydum ya..

Kızım hızla büyüyor maşallah, iki gün önce kırkı çıktı, aslında o gün dogum gunü olması gerekiyordu. 1650 gr doğdu ama şimdi hamdolsun 3 kg civarında..

Bizi hastanede iken uyarmislardı bu biraz cadı diye. Öyle sahiden. Ah bir de kabizlik büyük dert ona. Ama atlatıyoruz yavaş yavaş. Mutu olmaya çalışıyorum ki o da mutlu olsun. Ask böyle bir şey.

Birce nasıl, ne yapıyor acaba? Kirpicim senin için dua ediyorum. Bir sen kaldın. Hayirlisiyla tamamla inşallah. Benim hamileliğim uykusuzlukla, kasintiyla ve öyle çok stresle geçmişti ki bir daha hiç doguramam sanıyordum. Şimdi hepsini unuttum. Sanki biri dogurup verdi bana..

Hepinizi çok öpüyorum, hazır kızım uyuyorken ben de uyuyayım biraz :)

canımmm seni gördüğüme çoook sevindimm. kızının iyi olmasına da çoook sevindim canım. hayret ki ben haala doğurmadım, doktorlar bile her seferinde şaşırıyorr. heyecanla bekliyoruz elifi, çoook az kaldı.

kızlar az kullandığım süt sağma makinemi uygun fiyata vermek istiyorum... ilgienen olursa özelden yazsın...

canım iyi ve mutlu olman benide çok mutlu etti
benim 1 oğlum evde göz problemi dışında iyi saat başı damlası var ameliyat oldu inşallah görebilecek gözleri
hastanedeki bebeğim tam taburcu olacakken hastane virüsü kapmış 79 gündür küvezde şimdilik tehlikeyi atlattı 1cc beslemeye başladılar kan verdiler toparlanıyor ama daha eve gelecek gibi durmuyor sağlıklı olsunda gelmesin seni ve bebeğini çok öptüm

Hayırsız nerelerdesin bakiim sen.alsanaalsanasmile.hiç kendinden haberdar etmiyorsun bizleri.

Maşallah yavrularına bee.Kocaman olmuşlardır şimdi.Ben demiştim sana bol bol uyu dinlen diye demiiiii.

cnm napayım kız valla 2 tane bı gazlılar bı gazlılar aman yarabbı aglama krızlerımız bıtmıor hıc wc ye gıtmeye zaman bulursam sukredıom valla senın oglusun napıo buyuyomu ne alemde benı sorarsanız yorgun uykusuz hepınızı sevıor ve opuyoum

Hep söylerim ilk zamanlar zordur canım,
Allah yardımcın olsun..
Öpüyorum yavruları çookkopuyorumnanaktan

Kirpicim merak ediyorum seni, doğurmuş olsan gerek, nasılsın, nasıl oldun?

Bircecim öbür oğlun iyileşti mi?? Eve geldi mi?

Herkes iyi mi kızlar?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…