slmm bende 14haftalık ikiz annesiyim maşallah kuzularım çok güzel kocaman geliyo gözüme ultrosonda inş tosun gibide doğarlar dr rica ettim cinsiyetleri ne diye valla bu hafta belli olmaz dedi çok zorladım ya bi bak sen die bir erkeğe benziyo diğeri göstermiyo dedi çok mutluyum biri bile mutlu etti diğerinide çok merak ediyorumm bu hafta sonu özele gidecem inş ikiside gösterir cinsyetlerini ya bu kuzuların tosun gibi doğmasını sağlayacak ne varr ne yemeliyiz ki normal bi bebek gibi doğsuzn şöle 3750 3500 doğsalar ahhhhhhhhhhh
bircecimm elif artıkk iicene sıkıştı sanırım, içerden isyan edip duruyor, ben de 36. hafta itibarıyla birden bayaa bi ağırlaştım, artık doğsa o da ben de mutlu olucaz gibi yani :)
merhabalar bende ikiz annesiyim.14hafta 4 günlük.çift yumurta ikizlerine hamileyim.bugün doktordan geldim .bebeklerim çok sağlıklılarmış.iyilermiş şimdilik bişileri yok.cinsyetleri belli değil gözükmedi.herkese hayırlı doğumlar doğum yapan annelerede hayırlı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah.allaha emanet olun.
kızlar 23 haftalık tek yumurta ikizleirne hamileyim bu hafta çok şiddetli sırt ağrıları çekiyorum 15 dk oturamıyorum çok kötü sırtım yatsam da bu sefer sağ sol dönmekden
sizce normal mi aslında kilo almadım birtek karnım var hamilleiğim ilk 3 ayı 6 kilo verdim ancak daha onları aldım hani kilodan desem
Hayırlı olsun arkadaşlar.Rabbim sağlıkla ve vakitlice kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım ikiz hamileliği bence çok çok zor,güzel taraflarıda var tabiki.
herkes tek cinsiyet öğrenirken,sen iki cinsiyeti merak ediyorsun,herkes tek tekme hissederken,sen çifter çifter tekmeleniyorsun,nst de herkes tek kalp atışı duyarken,sen gururla iki kalp atışı dinliyorsun,herkes alışverişte herşeysen birer birer alırken sen iki iki alıyorsun.Bunlar çok güzel duygular keyfini tadını çıkar,sen çok özel annesin.opuyorumnanaktan
Gelelim zorluklarına.
Önce bel ve kasık ağrıların başlar,iki katı çekersin.
Sonra bulantıları iki katı çekersin,herkes günde 2 kez kusarken,sen gününü kusarak geçirirsin.
Herkes fıldır fıldır gezerken,sen hep yatarsın,önce düşük korkusu,sonra erken doğum korkusundan.
Bel ağrısı,sırt ağrısı,ilerde kaburga kemik ağrısı,gece uyuyamazsın,hangi tarafa yatsan o taraftaki müsade etmez,sağa sola dönmekten sıkılır,uyuyumamyı tercih edersin.
Herkes doğuma kadar 10 kilo alırken sen fil yavrusu gibi dolaşırsın.
Birde herkes rahat rahat yürürken,sen sünnet çocukları gibi yürür,10 dk.yolu 1 saatte gidersin.
Sizleri korkutmak değildi amacım.ama ikiz anneliği çok güzel ve özeldir kıymetini bilin.Ama her güzel şeyin faturası ağır olur bunuda unutmayın.opuyorumnanaktan
evet sağa sola dönmekden uyumamaya tercih ediyorum bulantılarım kusmalarım 4. ayıma kadar sürdü 6 kilo vererek 3 ayı bitirdik aşırı bi kilo almadım şuan ama güzel yanlarıda var elbette hele o tekmelerini hissetmek yokmu dunyaya değer
kız tekmelemeye başladılarmı.kaç aylık oldunuz canım.
pardon canım ya sanırım 23 haftalıklar sen 3 lü test yaptırdınmı kaçıncı haftada yaptırdın.sonuç nasıldı canım iyimi yaptırdıysan.?
valla arkadaşlar dr bana ikili testte üçlü testte ikizlere doğru sonuç vermiyo dedi ben ikşli test yaptırmadım üçlğü testide yaptırmaycağımmmm
heee kzılar ayşe çınarlıyı başka topikte gördüm hastaneden çıkmış kendisi bir serum verdiler oda az damlıyordu demiş..sonra ben evde zaten yatıyorum...o yüzden eve geldim sadece tuvalete kalıyorum bol su içiyorum yazmış...
ama kızdım kendisine çünki burada onu merak edenler var en azından bir merhaba ben hastaneden çıktım deseydi....belki yazımı okuyunca bana diyeceki sen kimsin ama bende onu takip ediyordum her ne akdar o görmesede bir iki yazısına yorum yapmıştım
Hayırlı olsun arkadaşlar.Rabbim sağlıkla ve vakitlice kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım ikiz hamileliği bence çok çok zor,güzel taraflarıda var tabiki.
herkes tek cinsiyet öğrenirken,sen iki cinsiyeti merak ediyorsun,herkes tek tekme hissederken,sen çifter çifter tekmeleniyorsun,nst de herkes tek kalp atışı duyarken,sen gururla iki kalp atışı dinliyorsun,herkes alışverişte herşeysen birer birer alırken sen iki iki alıyorsun.Bunlar çok güzel duygular keyfini tadını çıkar,sen çok özel annesin.opuyorumnanaktan
Gelelim zorluklarına.
Önce bel ve kasık ağrıların başlar,iki katı çekersin.
Sonra bulantıları iki katı çekersin,herkes günde 2 kez kusarken,sen gününü kusarak geçirirsin.
Herkes fıldır fıldır gezerken,sen hep yatarsın,önce düşük korkusu,sonra erken doğum korkusundan.
Bel ağrısı,sırt ağrısı,ilerde kaburga kemik ağrısı,gece uyuyamazsın,hangi tarafa yatsan o taraftaki müsade etmez,sağa sola dönmekten sıkılır,uyuyumamyı tercih edersin.
Herkes doğuma kadar 10 kilo alırken sen fil yavrusu gibi dolaşırsın.
Birde herkes rahat rahat yürürken,sen sünnet çocukları gibi yürür,10 dk.yolu 1 saatte gidersin.
Sizleri korkutmak değildi amacım.ama ikiz anneliği çok güzel ve özeldir kıymetini bilin.Ama her güzel şeyin faturası ağır olur bunuda unutmayın.opuyorumnanaktan