kızlar benım dogumum oldu coooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sukur hepımız ıyıyız oglum 2850 kıızım 3 60 dogdu ama benım sezeryan agrılarım gecmedı olsun anne olmak muthısmısallahım herkeze nasıp etsın
merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı degeri düşükken aniden yükselen varmı sorun yaşamayan
merhaba benim ilk değerim 147 çıkmıştı,sonra 300 leri geçti,doktorum çoğul olabilir dedi katlanmalarım fazla fazla idi.sonra bir baktık usg de tek kese var.ama bebek hala oluşmamıştı.10 gün sonra gel dediler.gittiğimizde iki tane kap atışı vardı çok şaşırdık,yani çoğul olabilirsin bence en doğrusu usg
utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah
canım yaaa ne kadar daraltmışlar seni. o kadar iyi anlıyorum ki, maalesef kadfınlar genelde daha güçlü, erkekler kaldıramıyor. biz de ikizlerden birini kaybettiğimizde eşim benden beter olmuştu. doktor beni bıraktı onla ilgilendi teselli etti. Allah kolaylık versin, hayatta güçlü olmak bazen zorluyor insanı.
Canım benimde 30.haft.kızımın kalbi durdu.Kontrollerimi haftada bire düşürdü dr.Ayrıca bzı testler yaptırdık haftada testleri tekrarladık.Kan pıhtılaşma testleriydi.Birde ciğer geliştirici oldum.28.haftamda başladım 34.haftama kadar oldum 4 doz.
Benim kontrollerimi hem perinatoloji,hemde kadın doğumcu takip etti.
Perinatolog kan pıhtılaşması nedeniyle sen 34.haftayı geçemezsin demişti
Kadın doğumcumda 37,38 leri görürüz demişti.
Ama oğlum 34+0 haftasında ben geliyorum dedi.Çok şükür rabbime küveze gerek kalmadan evimize geldik.
Darısı senin başına canım.Hiç merak etme,üzülme annesi senin kızında sağlıkla gelecek
kollarına.:ecrin_bebek:
Canım senin oğlun kaç kg doğdu? Doktor bugün 35 i geçemeyiz, gelişim çok yavaşlamış, bebek yüksek direnç gösteriyor dedi. Kizim henüz 1700 gr imiş ama daha muhim olan 34 haftayı doldurmasiymis.. Braz kuvozde kalır dedi..
Nasıldı sizdeki durum? İnsallah biraz kg alır bebeğim..
canım benim oğlum 34.haftada 2.80 gr.doğdu.Çok şükür kuveze gerek kalmadan evimize geldik.Şimdi 2 aylık oldu kilo alımıda iyi elhamdurüllah.Şimdi en son kilomuz 3680 gr.dı.
Benim kızım 30.haft.kalbi durdu .çok rahatsızdı sonumuzun böyle olacağını başından beri biliyorduk.20.Haftada belli oldu.Ha doğurdun ha doğuracaksın dediler dr.çok şükür 34.haftayı bitirdik.Artık oğlum ben geliyorum dedi.Rabbim kızını sana bağışlasın,dualarımdasın.
utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah
merhaba kızlar,
bircecim çook ama çok sevindimm, merak ediyordum seni inşallah diğer problemleri de sağsalim atlatıp kucağına gelecekler, azıcık daha sabır.
winston hayırlı olsun canım, umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine , Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara.
cartmancımm bence 34. haftada doğması çok kötü değil, gelişimini büyük ölçüde tamamlamıştır, bir de kiloya takılma esas olan gelişimi. bazen 1.5 kg doğan girmiyor küvöze 3 kg doğanlar giriyor. belki içeride kalması seni de onu da daha çok geriyordur, dışarıda gelişimi daha rahat olur. inşallah hakkınızda hayırlısı olsunn.
hymarry ben max eylül ortası gibi bekliyorum, benden önce cartman var. benle eşdeğer sophi var.
kızlar ben artık ağırlaştım yaa, sizler kadar değildir tabii, tek nihayetinde ama yine de nefesim daralıyor sabah ağrılarım çok oluyor filan filan...
Allah hepimize kolaylıklar versin, bu mevsimde zor cidden gebelik, hele ki mevsim normallerinin 8-9 derece üzerinde.