Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Maşallah arkadaşım iki tosun doğurmuşsun vallahi ikizlere göre hatta tek bebek kilosu kadarlar....Allah anneli babalı büyütsün.....

Benim transferden sonra 9. gün değerim 131 di...sonrakileri pek hatırlamıyorum ama druma bu değeri telde söylemiştim ve muhtemelen çoğul gebelik demişti cnm öylede oldu...seninki 2 günde bayağı bir yükselmiş,hayırlısı olsun.....

kizlar merhaba birceden haber nasil alinabilir? Insallah ameliyat cok cok iyi gecmistir cok merak ediyorum.

Merhaba arkadaslar,

bugün doktora gideceğim, durumuma bakıp dogum haftaya mı olacak yoksa 2-3 hafta daha bekleyebilecek miyiz onu söyleyecek..

İki gündür hafif bel agrilarim var, ve bugün de regl ağrısına benzer hafif ağrılar.. korkuyorum ben de acaba dogum işaretleri mi bunlar diye

inşallah bir kaç hafta daha durur kizim, zira şimdi de gelişme geriliği başlangıcı gösteren o. İnsallah sag salim kucağımıza alırız..

kızlar ben daha gebeligimin baslangıcındayım ancak bir sorun kafamı kurcalıyor... hcg degerim 256 olması gerekirken 385 cıktı.. sizce cogul gebelik mi var bende de?? (insallaaah )

merhaba benim ilk değerim 147 çıkmıştı,sonra 300 leri geçti,doktorum çoğul olabilir dedi katlanmalarım fazla fazla idi.sonra bir baktık usg de tek kese var.ama bebek hala oluşmamıştı.10 gün sonra gel dediler.gittiğimizde iki tane kap atışı vardı çok şaşırdık,yani çoğul olabilirsin bence en doğrusu usg

Pazartesi gunu gidicem usg ye... ikiz hic aklımda yoktu ama cok heyecanlandırdı beni su anda kaydirigubbakcemile5

utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Allah'ın izniyle bebeklerinin iyi olacak. Dualarım seninle.

Canım senin oğlun kaç kg doğdu? Doktor bugün 35 i geçemeyiz, gelişim çok yavaşlamış, bebek yüksek direnç gösteriyor dedi. Kizim henüz 1700 gr imiş ama daha muhim olan 34 haftayı doldurmasiymis.. Braz kuvozde kalır dedi..

Nasıldı sizdeki durum? İnsallah biraz kg alır bebeğim..

bende doğum yaptım 20.07.2010 da sezeryanla oğlum daha fazla dayanmak istemedi kızım 1970 oğlum 1500 gram doğdu oğlum 14 gün küvezde kaldı dün yanıma aldım şimdi benimle ama kızım hala küvezde enfeksiyon kaptı ateşlendi bide emmemiyo tam olarak ama inş yakında çıkarız bu hastanden hastaneye yatalı bugün 25 gün bitti artık bende bittim...
doğumdan önce ağrılarım varmış ben hissetmemişim nstde çıktı 10 gün durduruldu bebekler sonrada küvez maceramız başladı zor zamanları atlattık çok şükür bir de evimize gidebilsek süper olacak...
geçmişi çok okuyamadım doğuranlara allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş...

canım benim oğlum 34.haftada 2.80 gr.doğdu.Çok şükür kuveze gerek kalmadan evimize geldik.Şimdi 2 aylık oldu kilo alımıda iyi elhamdurüllah.Şimdi en son kilomuz 3680 gr.dı.

Benim kızım 30.haft.kalbi durdu .çok rahatsızdı sonumuzun böyle olacağını başından beri biliyorduk.20.Haftada belli oldu.Ha doğurdun ha doğuracaksın dediler dr.çok şükür 34.haftayı bitirdik.Artık oğlum ben geliyorum dedi.Rabbim kızını sana bağışlasın,dualarımdasın.

Maşallah canım, kilosu iyiymis.. Bizimki pek zayıf. Kardeşini kaybedene kadar hep haftasında ilerliyordu ama iki uç haftadır benim karaciğer problemimden o da etkilenmeye başladı. Meger benim güzel oğlum kızımı koruyormuş, ondan kaybetmisiz.. Kısmet..

Çok isterdim en azından 2 kg olabilsin de belki kuvoze de gerek kalmaz diye ama şimdi de zayıflığı endişe veriyor. En azından kızımız sağlıklı derken şimdi de bu konuda az da olsa sıkıntı duymak artık bozulmuş olan sinirlerimi tetikliyor heralde. Doktor endişeli değil ama ben deli gibi korkuyorum..

Benim de dualarım hepinizle, buradaki arkadaslar olmasa bu travmayı atlatmak çok daha güç olurdu benim için.. Herkesten Allah razı olsun..

merhaba kızlar,

bircecim çook ama çok sevindimm, merak ediyordum seni inşallah diğer problemleri de sağsalim atlatıp kucağına gelecekler, azıcık daha sabır.

winston hayırlı olsun canım, umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine , Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara.

cartmancımm bence 34. haftada doğması çok kötü değil, gelişimini büyük ölçüde tamamlamıştır, bir de kiloya takılma esas olan gelişimi. bazen 1.5 kg doğan girmiyor küvöze 3 kg doğanlar giriyor. belki içeride kalması seni de onu da daha çok geriyordur, dışarıda gelişimi daha rahat olur. inşallah hakkınızda hayırlısı olsunn.

hymarry ben max eylül ortası gibi bekliyorum, benden önce cartman var. benle eşdeğer sophi var.

kızlar ben artık ağırlaştım yaa, sizler kadar değildir tabii, tek nihayetinde ama yine de nefesim daralıyor sabah ağrılarım çok oluyor filan filan...

Allah hepimize kolaylıklar versin, bu mevsimde zor cidden gebelik, hele ki mevsim normallerinin 8-9 derece üzerinde.

tam bir doğum tarihi listesi ouşturdunuz mu aranızda yavrukirpicim?

ay canim nasil guzel haber hep aklimdaydi oglusun nasil sevindim cok sukur kirbirkere Masallah. cok iyi olucak ogluslarin az kaldi canim az daha sabir.

Canım 30. haftayıda bitirmişsin. Allah'ım inşallah son haftalara kadar gitmeyi nasip eder hepimize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…