tüm ikiz hamişlerine sevgiler... 24. haftayı bitirdim çok şükür... Allahım gün sayan kjuzu ve hituci sizlerin haftalarını da böyle sorunsuz şekilde ulaşmayı nasip eder inşallah...
kızlar bişey sorcam...tetanoz aşısının ilkini vuruldum dün, doktor bi kart verdi sağlık ocağında tansiyon takip kartı, evde ya da bilen birine sabah akşam tansiyonun ölç gelecek ayki aşı günü getir dedi.. ben digital bir makina alcam mecburen sürekli gidip de ölçtüremem dışarda... bana önerebileceğiniz bi marka ya da model var mı?
herkese sevgiler, az nemli, rüzgarlı, hafif yağmurlu ve serin günler diliyorum :)))
bu gazın bi çaresi yokmu yahu...benimde en çok düşündüğüm şu gaz olayı...humananın rezene çayları falan etki etmiyomu arkadaşlar....bi çare bulan varsa söylesin....korkmaya başladım şimdiden....
birde artvinli cnaım bişey sorcam...yediklerine dikkat ediyormusun?ne yiyorsun?birde kavun karpuz gaz yapıyormu?
canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.demek kendi osuruğundan korkuyor ay çok komik yaaakaydirigubbakcemile3 Allah acil şifalar versin.gülme komşuna gelir başına derler ama benim hoşuma gitti yazdıkların ondan güldüm yanlış anlama.zor geçiyordur eminim gaz olunca.Allah yar ve yardımcınız olsun.Canım benim oğlum çok gazlı.Resmen gazmanın ikizi gibi.
Afedersin o kadar osuruyorki,kendi osuruğundan korkuyor oğlum,büyük adam gibi resmen.
Canım ben çaresini bulamadım.Şu humananın çayı iyi diyorlar,ama benim midemi bulandırıyor,kusuyorum içerken.
Ben hiç birşeyden sakınmadım şimdiye kadar,herşey yiyorum hitucicim.
Şunu ye,bunu yeme dediler ilk zamanlar,ama ben herşeyden vitamin alsın istiyorum.
Hiç takipte etmedim ne gaz yapıyor diye.
Bence şimdiden düşünme bu gaz olayını,çünkü hiç kaçarın yok,illa gaz sıkıntısı oluyor bütün bebeklerde.
canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.demek kendi osuruğundan korkuyor ay çok komik yaaakaydirigubbakcemile3 Allah acil şifalar versin.gülme komşuna gelir başına derler ama benim hoşuma gitti yazdıkların ondan güldüm yanlış anlama.zor geçiyordur eminim gaz olunca.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah öyle mükemmel yaratmışki insanoğlunu bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyormuş vücut.o yüzden gaz yapanla şeyleri takip et bence...
seni yeniden sık sık buralardagörmek çok güzel...hep gel olurmu?beni doğuma gönderceksiniz daha...eyvahedigeldismile
arkadaslar benım esım eczacı bunun ıcın gaz damlaları var bır tanesı subsımplex bu turkiyede yok kacak gelıyor.bazı eczanelerde satılıyor ama sahtelerıde var orjınalı pfızerın sahtelerının uzerınde yunanca harfler var mavı beyaz kutu acayıp ıse yarıyor.bırde calınox damla var oda guzel bır damla
canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.demek kendi osuruğundan korkuyor ay çok komik yaaakaydirigubbakcemile3 Allah acil şifalar versin.gülme komşuna gelir başına derler ama benim hoşuma gitti yazdıkların ondan güldüm yanlış anlama.zor geçiyordur eminim gaz olunca.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah öyle mükemmel yaratmışki insanoğlunu bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyormuş vücut.o yüzden gaz yapanla şeyleri takip et bence...
seni yeniden sık sık buralardagörmek çok güzel...hep gel olurmu?beni doğuma gönderceksiniz daha...eyvahedigeldismile
ooo ıkız sohbetlerı baslamın erkenden ......bızde erkencıyız.....gaz mı ayyyyyyy delı oldum aylardır su varkı uç ay dolmadan gecmıyo kolay kolay benımkıler coook gazlıydı dr verdı sab sımplex nurse de var ama sab daha ıyı geldı ama asla rahatlamadık altıncı aydayız duzeltuılmış ......sımdı rahatuz cok sukur bu seferde dıs sıkıntıları basladı.......caylarda verdım gaz ıçın cok faydasını goremeıdım gazlı bebek cok zor ........hele üç carpı olunca.........herkes nsıl yazamıyorum ama okuyorum sızı aklımdasınız .........cok opt tum ıkız annelerını.........herkese guzel pazarlar...........
acı elma yagı alın karnına ve ayak altlarına masaj yapın oda ıyı gelıyo........
ooo ıkız sohbetlerı baslamın erkenden ......bızde erkencıyız.....gaz mı ayyyyyyy delı oldum aylardır su varkı uç ay dolmadan gecmıyo kolay kolay benımkıler coook gazlıydı dr verdı sab sımplex nurse de var ama sab daha ıyı geldı ama asla rahatlamadık altıncı aydayız duzeltuılmış ......sımdı rahatuz cok sukur bu seferde dıs sıkıntıları basladı.......caylarda verdım gaz ıçın cok faydasını goremeıdım gazlı bebek cok zor ........hele üç carpı olunca.........herkes nsıl yazamıyorum ama okuyorum sızı aklımdasınız .........cok opt tum ıkız annelerını.........herkese guzel pazarlar...........
acı elma yagı alın karnına ve ayak altlarına masaj yapın oda ıyı gelıyo........
günaydın kızlarr, iyi pazarlar
dün bütün gün bebiş alışverişiyle uğraşınca gece de rüyamda hep bebek eşyaları filan seçtim :) offf hiçbişey almamışken pek de basit geliyordu içine girince ürktüm ne çok alınacak şey varmışş, şimdi de hepsiyle nasıl başedicez diye korkuyorum, enerjim de çok düşmüş her gittiğim yerde hemen oturacak biryerler bulup öyle baksam da çook zorlanıyorum. bakalım nassı olacak, sanırım korkmaya başladım ben anneliği başarabilirmiyim diye :S
merhabalar arkadaşlar...
arkadaşlar yarın hastaneye yatış yapcam Allah nasip ederse...yarın görüşemicez...benim için dua eden ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum...hepinizi öpüyorum...sevgiler...
merhabalar arkadaşlar....
kirpicim yavaş yavaş yap alışverisi.beğendikçe al bence daha eğlenceli olur.her dışarı çıkmanda biparça alsan biter.yorma kendini...
ayrıca sen harika bi anne olackasın bence allahın izniyle...
arkadaşlar yarın hastaneye yatış yapcam Allah nasip ederse...yarın görüşemicez...benim için dua eden ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum...hepinizi öpüyorum...sevgiler...
birce cnaım teşekkür ederim.dr ikizler genelde küveze giriyor dedi.uyandığımda başucumda görebilecekmiyim bilmiyorum...hayırlısı ne ise o olsun hakkmızda.Allah yardımcın olsun sağlıkla hemen al kucağına inşallah
benim içinde kokularını içine çek
kirpicim heyecan çok var.kızlarımı düşünüyorum.onları gördüğümü hayal ettiğimde bile gözlerim doluyo, gerçeğinde napcam bilmiyorum.bişeyler yazmaya çalışcam cnıam.iyi dileklerin için teşekkürler...canımmm nasıl da heyecanlısındır şimdiii, Allah yardımcınız olsun senin de minik kızlarının da, inşallah sağsalim güle oynaya dönersiniz evinize. bugünkü hislerini mutlaka ama mutlaka yaz biryerlere, ileride onlara harika bir hatıra olur
ayyyyyyyyyy hituci canımm,
sağlıkla kavuş yavrularına inşallahhh,
ne heyecan,ne heyecann,
dünya hayatımda en heyecanlı,en duygulu,en güzel heyecanlarıydıııı,
her anın tadını çıkar,
hiç yavurusu olmayan tüm anneler için dua et canımm..
Beni ve kızlarımı da unutmazsan hayır dularında sevnirimmmopuyorumnanaktan
birce cnaım teşekkür ederim.dr ikizler genelde küveze giriyor dedi.uyandığımda başucumda görebilecekmiyim bilmiyorum...hayırlısı ne ise o olsun hakkmızda.
seninkiler nasıllar cnım yeni bi haber varmı?
yeni haber yok durumları aynı biri yoğunbakımda solunum yapamıyor diğeri sarılık ışın alıyor
yarın bilgi almaya ve süt vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım sağol düşündüğün için doğumdan sonra aklına gelirsem oğullarım için dua edersen çok mutlu olurum temiz ağız dualar kabul olurmuş yarın hem berat kandili benimkilerde miraç da gelmişlerdi