Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yada yakınlarındakı br eczaneden hergun olctur

Canım benim oğlum çok gazlı.Resmen gazmanın ikizi gibi.
Afedersin o kadar osuruyorki,kendi osuruğundan korkuyor oğlum,büyük adam gibi resmen.
Canım ben çaresini bulamadım.Şu humananın çayı iyi diyorlar,ama benim midemi bulandırıyor,kusuyorum içerken.
Ben hiç birşeyden sakınmadım şimdiye kadar,herşey yiyorum hitucicim.
Şunu ye,bunu yeme dediler ilk zamanlar,ama ben herşeyden vitamin alsın istiyorum.
Hiç takipte etmedim ne gaz yapıyor diye.
Bence şimdiden düşünme bu gaz olayını,çünkü hiç kaçarın yok,illa gaz sıkıntısı oluyor bütün bebeklerde.

canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.demek kendi osuruğundan korkuyor ay çok komik yaaakaydirigubbakcemile3 Allah acil şifalar versin.gülme komşuna gelir başına derler ama benim hoşuma gitti yazdıkların ondan güldüm yanlış anlama.zor geçiyordur eminim gaz olunca.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah öyle mükemmel yaratmışki insanoğlunu bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyormuş vücut.o yüzden gaz yapanla şeyleri takip et bence...
seni yeniden sık sık buralardagörmek çok güzel...hep gel olurmu?beni doğuma gönderceksiniz daha...eyvahedigeldismile

size gazla ilgili bilgiler verdim ama benı dıkkate alan pek yok sanırım.

Canım bizim dr.bize gaz ilaçlarını çok mecbur kalmadıkça kullanmayın dedi.Hatta hiç tavsiye etmiyormuş.çocuğa gaz çıkaramayınca ilaç verirseniz,kendi kendi gaz çıkarmakta zorlanırmış,sonra hep ilaç ister gaz çıkartabilmek için dedi.Benim oğlum gazını çıkarabiliyor ama yinede çok gazlı,valla bazen çok şaşırıyorum bu kadar gaz bu çocuğun neresinden çıkıyor diye.ohaoldumsmile
Tavsiyen için saol canım.İlacın ismini not aldım.kaydirigubbakcemile5

Gül gül sen aklinialirimsmile senide görücez allahın izniyle.
Valla teyzesi bazen yanımdakilerden şüpheleniyorum,onlardanmı yoksa yağızdanmı geliyor bu ses diye

Yanlış anlamam canım be,bizde çok gülüyoruz eşimle.
Oğlumdan fırsat buldukça girip bakıyorum doğuran varmı diye.Seninde çok azklamış rabbim sağlıkla almak nasip etsin.

Son düzenleme:
ooo ıkız sohbetlerı baslamın erkenden ......bızde erkencıyız.....gaz mı ayyyyyyy delı oldum aylardır su varkı uç ay dolmadan gecmıyo kolay kolay benımkıler coook gazlıydı dr verdı sab sımplex nurse de var ama sab daha ıyı geldı ama asla rahatlamadık altıncı aydayız duzeltuılmış ......sımdı rahatuz cok sukur bu seferde dıs sıkıntıları basladı.......caylarda verdım gaz ıçın cok faydasını goremeıdım gazlı bebek cok zor ........hele üç carpı olunca.........herkes nsıl yazamıyorum ama okuyorum sızı aklımdasınız .........cok opt tum ıkız annelerını.........herkese guzel pazarlar...........
acı elma yagı alın karnına ve ayak altlarına masaj yapın oda ıyı gelıyo........

muallimcim yazışma fırsatımız pek olmasada seni hep takip ediyorum.gaz şimdiden benim korkulu rüyam.allah yar ve yardımcımız olsun...
her ilaç her bebekte faydalı olmuyo galiba.hele bazılarında hiçbirisi fayda etmiyo.
siz atlatmışsınız ne güzel...diş te sıkıntı...biri bitiyo biri başlıyo desene sıkıntının...
yaşına girince biraz daha rahatlarsn herhalde...sağlıcakla kal...

günaydın kızlarr, iyi pazarlar

dün bütün gün bebiş alışverişiyle uğraşınca gece de rüyamda hep bebek eşyaları filan seçtim :) offf hiçbişey almamışken pek de basit geliyordu içine girince ürktüm ne çok alınacak şey varmışş, şimdi de hepsiyle nasıl başedicez diye korkuyorum, enerjim de çok düşmüş her gittiğim yerde hemen oturacak biryerler bulup öyle baksam da çook zorlanıyorum. bakalım nassı olacak, sanırım korkmaya başladım ben anneliği başarabilirmiyim diye :S

Ablacım nerelerdesin ya,valla özledim seni.Kızlar nasıl,maşallah size diş çıkarma zamanımız geldimi ya.
Kızlar şimdi nası tatlı olmuşlardır kimbilir.Üçünüde çok öpüyorum,

Canım bende senin gibiydim inan,ilk başlarda annem ve kayınvalidem burdaydılar 1 ay kaldılar saolsunlar.Onlar odada olmazlarsa ben oğluma süt bile veremiyordum.
O kadar stres yapmıştımki,herkes gidince ben nasıl bakıcam diye.
Şimdi çok şükür çıraklıktan ustalığa terfi ettim bile.
İş başa düşünce rabbim o kadar kolaylık veriyorki,sakın korkma.Sen bizlerden çok daha iyi anne olursun.

merhabalar arkadaşlar....
kirpicim yavaş yavaş yap alışverisi.beğendikçe al bence daha eğlenceli olur.her dışarı çıkmanda biparça alsan biter.yorma kendini...
ayrıca sen harika bi anne olackasın bence allahın izniyle...

arkadaşlar yarın hastaneye yatış yapcam Allah nasip ederse...yarın görüşemicez...benim için dua eden ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum...hepinizi öpüyorum...sevgiler...

Allah yardımcın olsun sağlıkla hemen al kucağına inşallah
benim içinde kokularını içine çek

canımmm nasıl da heyecanlısındır şimdiii, Allah yardımcınız olsun senin de minik kızlarının da, inşallah sağsalim güle oynaya dönersiniz evinize. bugünkü hislerini mutlaka ama mutlaka yaz biryerlere, ileride onlara harika bir hatıra olur

Allah yardımcın olsun sağlıkla hemen al kucağına inşallah
benim içinde kokularını içine çek
birce cnaım teşekkür ederim.dr ikizler genelde küveze giriyor dedi.uyandığımda başucumda görebilecekmiyim bilmiyorum...hayırlısı ne ise o olsun hakkmızda.
seninkiler nasıllar cnım yeni bi haber varmı?

kirpicim heyecan çok var.kızlarımı düşünüyorum.onları gördüğümü hayal ettiğimde bile gözlerim doluyo, gerçeğinde napcam bilmiyorum.bişeyler yazmaya çalışcam cnıam.iyi dileklerin için teşekkürler...

ayyyyyyyyyy hituci canımm,
sağlıkla kavuş yavrularına inşallahhh,
ne heyecan,ne heyecann,
dünya hayatımda en heyecanlı,en duygulu,en güzel heyecanlarıydıııı,
her anın tadını çıkar,
hiç yavurusu olmayan tüm anneler için dua et canımm..
Beni ve kızlarımı da unutmazsan hayır dularında sevnirimmmopuyorumnanaktan

inşaallah cnım...evet heyecan var kızlarımı göreceğim için..hayal bile edemiyorum o anı.RAbbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
hepiniz için dua etcem inşallah...
isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda.
doğanlarıda ailelerine bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla...a.s.

hıtucı canıııımmmm hadı al kucagına yavrularınıda sıra bana gelsın kısmetse persembede ben yatıcam.ama felaket heyecanlıyım hep aglıyorum ya dusununce bıle gozlerımden yaslar akmaya baslıyo sunu yazarken bıle hazır gozyaslarım.canım benım ne guzel mubarek bı gunde yatıyosun ALLAH IM herkeze bu guzellıgı nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım.senı sımdıden kutlarım tatlım saglıklı olsunlar ellerı ayakları duzgun olsun akılları yerınde olsun baska hıcbırsey ıstemem.rabbım herkezın evlatlarına sıfalar versın.hadı hayırlısıyla dogur gel canım asıl maceramız sımdıden sonra baslıyo coooookkkk opuyorum...bu gecede uyku yok sanaeyvahedigeldismile

iyi dileklerin için teşekkür ederim kuzucum.rabbim hepimzin evladını bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla inşaallah.bugün yatış işlemlerini yaptırcam ama kararı bana bırakırlarsa salı sabahtan gitmeyi istiyorum hastaneye.evimde daha rahat ederim gibi geliyo bana son gece.of ya hayırlısıyla bi atlatsak şu ameliyatı.gözümde çok büyüyo.bide bebeklrimle karşılaşma anımı merak ediyorum.ağlamaktan kendime gelemicem gibi hissediyorum.

kızlar slm canlar kandılınız mubarek olsun gecmıse sole bı goz attım hıtucıcım dualarımdasın tatlım arıcam senı allah yardımcın olsun amelıyattanda korkma ılk geceyı atlatınca herseyyoluna gırıo kızların ve sen dualarımdasınız allah gule gule oynaya almak nasıp etsın bebeıslerı benı ve bebekelrımıde unutma dualarında bıtanem

bu arada bnm bebısler 41 kere masallah cok cok ıyıler darısı bırcemın basına artık 2 kg ye yaklastılar emzık ıstedıler goturucem yarın emmeye alıstırıoalr emmeye baslaıdklarında ve 2 kg olduklarında cıkıcaklar solunum problemlerıde duzeldı arada gene unutuolarmıs ama kısa suruormus kendıelrı toparlıomus mudehaleye gerek kalmadan su mubarek kandıl gunu allah hepımızın dualarını kabul etsın bebeklerımızı bıze bagıslasın

Merhaba arkadaslar,

öncelikle hepinize hayırlı kandiller. Bugün ben de doktordan geldim. Haberler yine ilginç. Kızımın suyunu biraz azalmış buldu doktor. Bası da asagidaymis, bas çapını olcemedi ama yaklaşık 1800-1900 gr olduğunu tahmin etti.

Şimdi senaryo su; bu Çarşamba perinatolog randevumuz var. Şayet karaciğer kolestazindan kızım da etkilenmeye başlamışsa ve gelişimi yavaslamissa ya da durmuşsa, 33 haftanın sonunda alacaklar bebeği. Yok bir problem yoksa, 37 ye kadar bekleyebildigimizce bekleyeceğiz, tabii sürekli kontrolle..

Fakat esas problem su ki, hamileliğimin basından beri her aksiliğe sürat asip perişan olan bir kocam var, sürekli teselli etmek zorunda kaldığım annesi var. Hamile olan kim, psikolojisi duzgun olması gereken kim, anlamıyorum. Bana en çok bundan fenalık geldi. Nazlanmadigim için, bebeğimi kaybettiğimde bile acımı icimde yaşadığım için çok pişmanım. Keske ben mahvolsaydim da onlar benle uğraşsaydı.

Ben bir de toplam 8-9 kilo aldım. Ama annem de az alirmiş. Bir de iştahım hiç yok. Bu hafta da her zamankinden fazla yememe rağmen kilom aynı. Muhtemelen sebep su, hiç tuvalete çıkma sorunu yasamiyorum. Yediğim çıkıyor. Ve de bu sıcaklarda hafif seyler yiyorum.

Kilo almamısim diye bile neredeyse darıldı esim bana. Hayirlisiyla saglikla sihhatle bir doğursam en çok da bunlardan kurtulacağım için rahatlayacağım. Esim bir daha cocuk isterse de ona petshoptan bir kedi alıp getirecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…