ikiz hamileleri size bi sorum olarak
yumurta takibiyle hamile kalmışsınızdır mutlaka..
yumurtanız kaç mm de iken çatladı bilginiz var mı?
benim 25 mm yumurtalarım var salı günü çatlama iğnesi oldum hala tık yok
ne zaman çatlıyor bu yumurtalar
canım korkma bebeklerini düşün.ben öyle yapıyorum...öptüğümü kokladığımı düşünüyorum...hep güzel hayaller kur...
narkoz konusunda endişelenme.ben 4 defa narkoz aldım nasıl uyuduğunu anlamıyorsun bile.hatta en eğlenceli kısmı diyebilirm.uyuyorsun ve hiçbişey hissettimyorsu.zaman çabuk geçiyo.uyuyup uyandığın bir olacak uyandığında dört minik göz sana bakacak inşallah.aç olacaklar :) onları nasıl doyuracağını düşün :)
doğum olayı hemen hemen her bayanın yaşayacağı bir tecrübe...
enazından sancı çekmicez canım...biraz ağrısı olacak illaki iki tane insan geliyo dünyaya.
onları gördüğünde herşeye değeceğini düşüneceğiz eminim.acıyı duymicaz bile...
rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar...sağlıklı bebekler nasip etsin herkese....
herkesin evladını bağışlasın büyük Allahım ailesine....
20mm 2-3 tane yumurtam olunca çatlatma iğnemi yaptım.ama benimki tüp bebek oldu.
sanırım sen takiple tedavi oluyorsun...
ama tık yok derken neyi kastettiğini anlamadım canım.
canım çatlatma iğnesi yumurtaların çatlaması için yapılmıyo.yumurtaların son olgunluğa ulaşmasını sağlıyo.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ymurtalar olgunlaşmış oluyo ve yavaş yavaş çatlamaya başlıyo...seninki muhtemelen yeni çatlamaya başlayacaktır.inşaallah tedavin olumlu sonunçlanır hayırlısıyla...evet ben takiple tedavi oluyorum
tık yok derken şunu kastettim, salı günü çatlama iğnesi oldum, perşembe günü gittim, hala 25mm yumurtalarım vardı..
yani ne zaman çatlar bunlar onu merak ediyorum.. çok geciktiğini düşünüyorum onun için sizlere sordum
hıtucicim kirpiden sonra benide unuttun.sana hayırlı dogumlar dileirm saglıkla bebıslerını kucagını alman dılegıyle.darısı basımıza ınsallah
canım çatlatma iğnesi yumurtaların çatlaması için yapılmıyo.yumurtaların son olgunluğa ulaşmasını sağlıyo.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ymurtalar olgunlaşmış oluyo ve yavaş yavaş çatlamaya başlıyo...seninki muhtemelen yeni çatlamaya başlayacaktır.inşaallah tedavin olumlu sonunçlanır hayırlısıyla...
tamam tamam kıyamam sana sen aglarsan bebıslerde aglar sonra ben onlara hıc kıyamamnekadar kötüsünüz arkadaşlar niye öyle diyorsunuz...ağlarım ama senağlama
hepiniz çok özelsiniz bneim için...
Hayırlı cumalar arkadaslar,
ultrasonlar, karaciğer takipleri derken Pazartesi gunü kontrole gideceğiz. Şimdilik dogum tarihimiz 1 Eylül gözüküyor. Doktorum Ağustos'un 3 u ile 28 i arasında tatilde. Arada acil bir şey olmaz inşallah..
Haftaya Çarşamba bir peinatologa gounecegim, kaybettiğimiz bebek digerine zarar verecek mi, vermeyecek mi, son bir gorus alıp Allaha emanet deyip bekleyecegiz..
Bu mübarek günlerde birbirimize çok dua edelim inşallah. Bizimkisi kismetse Ramazan bebeği olacak. Rabbim inşallah onu bize saglikla sihhatle hayirla bağışlar..
Tüm anne adayları için dua ediyorum, Allah hepimize kolaylık versin..
Kızlar hamileliğinizi doya doya şikayet etmeden yaşayın.Tadını çıkartın valla.
Bana dırımkızı ve canan çok söylerlerdi,tadını çıkar özleyeceksin diye.
Bakın bu saat oldu,daha ayaktayız,oğlum iki emiyor,uydu diyorum yatırıyorum hop geri mızırdanıyor.
Dün gece 2 osuruk için saatlerce ağladı.Gazımız çıkınca uyuduk,sonrada başında bekle uyansın diye,aç kalmasın diye.
Oğlumla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Can sıkıntısından patlayan ben,şimdi vc.bile zaman bulamıyorum nerdeyse
.İkiz anneleri size çok özenirdim,hala özeniyorum malum içimde kaldı ikiz annesi olmak.Ama szie her fırsatta dua ediyorum.Rabbim kolaylık versin diye.
herkeze gunaydn kzlar.hıtuc senın 3 benımse 6 gunum var.dogumu ve kuzularımı dusunmekten uyuyamaz oldum nasıl olcaklar kme benzıycekler ılk karsılasma anımız nasıl olucak hepsını herseyı dusunuyorum buruk ama sevınclıyım galıba offffff nasıl oldugumu bende bılmıyorum artk
bu gazın bi çaresi yokmu yahu...benimde en çok düşündüğüm şu gaz olayı...humananın rezene çayları falan etki etmiyomu arkadaşlar....bi çare bulan varsa söylesin....korkmaya başladım şimdiden....
birde artvinli cnaım bişey sorcam...yediklerine dikkat ediyormusun?ne yiyorsun?birde kavun karpuz gaz yapıyormu?
tüm ikiz hamişlerine sevgiler... 24. haftayı bitirdim çok şükür... Allahım gün sayan kjuzu ve hituci sizlerin haftalarını da böyle sorunsuz şekilde ulaşmayı nasip eder inşallah...
kızlar bişey sorcam...tetanoz aşısının ilkini vuruldum dün, doktor bi kart verdi sağlık ocağında tansiyon takip kartı, evde ya da bilen birine sabah akşam tansiyonun ölç gelecek ayki aşı günü getir dedi.. ben digital bir makina alcam mecburen sürekli gidip de ölçtüremem dışarda... bana önerebileceğiniz bi marka ya da model var mı?
herkese sevgiler, az nemli, rüzgarlı, hafif yağmurlu ve serin günler diliyorum :)))