ya bende senın gıbı duşunuyorum ama baktım çok guzel ve cok sağlıklı............bazen azcık cış yapıyolar yazık oluyoı beze bence mantıklı ............googıla yılanabılır bebek bezı yaz cıkıyo bak..............cok rağbet goruyomuş...............bı bakmak lazım dıye duşunuyorum.................denemek gerek.............yoksa hep yıkama taraftarı değılım......ama değıişik geldı ................
yok kullanım alanını anladım bende şimdilik bacaklarımın arasına alıyorum. ama hani satılanın normal yastıktan farkı ne acep. nette varsa bulursan paylaş canım. bizde öğrenelim..
nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür kızlar benimkinin ikiside erkekmiş %90 dedikleri kıs degil erkekmiş hayırlısı siz nasılsınız.......
canım benim yeni geçti sayılır. sen kaçıncı haftadasın?benim hala bulantım oluyor.sizler ne durumdasınız kızlar?
ay bugün sürekli bişey öğreniyom. gebelik korsesi ne yaw ne işe yarıyorCADIARZUkızlar gebelık korsesı kullanan varmı.................nasıl................
ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?