Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bi bakarım canım,az işemek konusunda haklısınkaydirigubbakcemile3

yok kullanım alanını anladım bende şimdilik bacaklarımın arasına alıyorum. ama hani satılanın normal yastıktan farkı ne acep. nette varsa bulursan paylaş canım. bizde öğrenelim..

Cnm google dan hamile destek yastığı diye ararsan resmini ve özelliklerini görürsün,anladığım kadarıyla kullanan yok:uhm:

kızlar az öncee çocuklar için günlük tutuyordum sonra kanamaydı vs. vs. yazmadım orada 27 ekimde yazdığım bir yazı var rüya görmüşüm ve iki erkek olduklarını görmüşüm biriniz daha büyük biriniz daha küçüktünüz demişimmm şoktayım kızlarr şoktaaaa yüce rabbim bana malum etmişşşş yaaa

nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür kızlar benimkinin ikiside erkekmiş %90 dedikleri kıs degil erkekmiş hayırlısı siz nasılsınız.......

nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür kızlar benimkinin ikiside erkekmiş %90 dedikleri kıs degil erkekmiş hayırlısı siz nasılsınız.......

canım hayırlısı olsun. kısss senin oğluşlar yandı valla bu kadar kızın içinde kapış kapış giderler:)))

benim hala bulantım oluyor.sizler ne durumdasınız kızlar?
canım benim yeni geçti sayılır. sen kaçıncı haftadasın?

kızlar gebelık korsesı kullanan varmı.................nasıl................
ay bugün sürekli bişey öğreniyom. gebelik korsesi ne yaw ne işe yarıyorCADIARZU

canım ben gebelik korsesi kullandım.hiç bana faydası olmadı. ama denemeye değer.

kizlar gunaydin, 5+6 haftalik hamileyim. dr iki kese gordu yarın tekrar bakacak.
ama benim goguslerim simdiden cok sisti ve damar damar oldu.
progestan kullanmadıgım halde pantolonlarım olmamaya basladı.
bu kadar cabuk sismek bormal mi yoksa psikolojikmi kızlar ya

esterya evet canım dar gelmeye basladı..............ne gıycem bakalım.................hayırlı ols rahat gecırelımde alırız bı seyler..............benımde göguslerım kocaman oldu

ancak eteklerimi giyebiliyorum ben pantolonlar kasıklarımı fena sıkıyor. simdiden kalkıpta hamile pantolonu almaya da utanıyorum walla

ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor

ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor

canım benim neden iplemiycez.bende yeniyim merak etme.benimde gögüslerim ilk defa bu kadar şiş.iç çamaşırlarımı değiştirdim valla.ayrıca sıkma bebişleri neden utanacaksın git al istediğini valla ben almaya başladım kıyafetlerden yavaş yavaş

inanın hamile oldugumu ogrendigimden beri zaman geçmiyor..

mesela sen 13 haftalıksın ya bana sanki asılar var gibi geliyor 13. haftaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…