Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bu gece kasinmaktan uyuyamadigim bir diğer geceydi. Artık iki buçuk aydır uyumamaktan öleceğim. Kollarım ve bacaklarımı görseniz yara bere icinde, sanirsiniz evde uç tane azgın kediyle yasıyorum..

Off, bugün doktorum buna da bir care bulsa keske..

günaydın kızlarr,

yaw bu isilik için kullanılabilecek bir krem filan yok mu? boşa eziyet çekmesen. izmideki tüm arkadaşlara ve bebişlere Allah yardım etsin, Ankara böyleyse ızmir nasıldır düşünemiyorum. ya kızlar aranızda hiç çalışıp da şimdi raporla geçiren var mı? ben bugün 2. 20 günlük raporumu aldım, bundan sonra heyet raporu almak gerekiyormuş, onun için de hastaneye yatmak gerekiyormuş, nasıl yapıcaz bilemedim? bilen varsa bana bi yardımcı olsun lütfen?

Yavrukirpi canım ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum, kendisi tıp fak. de prof., uygun gördügü için kendiliginden heyet raporu çıkattı bu vakte kadar öyle geçirdim ben.. şimdide dogum öncesi 10 haftalık izin hakkımız varya onu kullanıyorum...

Dorukcum nerelerdesin kasılmaların sancıların nasıl oldu.. Geçmiştir inşallah...

Sıra bende sanırım kızlar, kuzularında hiç çıkmaya niyetleri yok gibi duruyor valla.. Karnımda sivrilip düzeliyorlar.. Onlarda sıkıştılar ben gibi.. Çıkınca hepimiz özgürce hareket edebilecegiz inşallah

kızlar cok sıcak yaaa acayip terliyorum hergun duş alıyorum
ya benim kasıklarım agrıyo sanki gaz varmış gibi acaba olurmu gecelri üstü acık uyuyorum ondan oluyo galiba

canım bende hamileliğimin 20.haftasından sonra hep raporla falan idare ettim.24.haftada da ilk 1 aylık heyet raporumu aldım.benim doktorum hastanede de halen çalıştığı için beni hastaneye yatış yapmış gibi gösterdi ve o şekilde rapor aldım.ama hiç hastanede yatmadım.izinli çıkmış gibi göründüm.sadece iki günde bir gidip nst ye girdim sorun çıkmasın diye.yani bu şekilde halledebilir doktorun.

Selam kızlar.

Bugün yine kontrolümüz vardı.Herşey yolunda çok şükür,gelişim kilo alımı,ama şu sarılık bizi çok yordu.

Sürekli yediriyorum ek mama veriyorum,ama sarılık decam ediyor.bugünkü teste değer biraz daha artmış,dr.normal diyor doğum kilosuna gelsin 15 günlük olsun geçecek stres yapmayın bol bol emzirin diyor.Uyku bile uyumuyoruz babamızla beslemek için ama geçmiyor şu sarılık.dua edin bol bol neolur kızlar.

Birde hast.kan aldırdık tam çıkıyorduk,eşim önde ben arkada malum sezeryan yürüyemiyorum rahat rahat.Birde düşmezmiyim,dizlerim soyulmuş,karnım hafif kan vardı.Sinirden ağladım oralarda koca kadın.

selam canlar.........

birce cnm bu hamilelere yapılan anlayışsızlık beni deli ediyor ama cnm madem 1 hafta kendine hiç stres yapma boşver......

kızlar bişe sorcam....
hamileyken yiyilen gazlı yiyecekler daha sonra bebeğin gazlı olmasına sebep oluyormuş valide öyle diyo..siz böyle bişey duydunuzmu???
hiç sanmam cnm ben hiç dikkat etmedim gazlı gazsız yiyecek kuzularımda öyle bariz bir gaz yok....

kıyamam ben ona benm ipeğimdede sarılık vardı cnm her gün kan aldılar delik deşik oldu kuzumun ayağı seni çok iyi anlıyorm cnm benm kokla benm içn kuzuyuopuyorumnanaktan

sağol cnm bnm artık sizinkileri bekliyoruz sağlıkla......

aman maşallah de nefesciğm nazar değmesin......kız nazar değecek valla 3 çocuk tek başına dilini ısır popoyu kaşıııııkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
artvinli geçer cnm merak etme aylarca süren hafif sarılıklar var sağlıklı olsunda,,,,,aman sende dikkat et cnm ya..)))

kızlar cok sıcak yaaa acayip terliyorum hergun duş alıyorum
ya benim kasıklarım agrıyo sanki gaz varmış gibi acaba olurmu gecelri üstü acık uyuyorum ondan oluyo galiba
cnm en azından belini falan ört ince örtü ile üşütürsn ne kadar sıcak olsada sen dikkat et....

aman çıkmasınlar daha windy cnm 3 hafta daha beklesinler.......sonra özgür olursun kuzm....

bugün doktora gittik.

doktorum özetle aynı şeyleri söyledi, yani evet gelişme geriliği var, evet erken doğum riskleri var, ama bu arada benim oğluşum kilo almış, aradaki iki haftalık farkı 1 haftaya indirmiş. tabii doktorum beni çok yüreklendirse de en azından 28. haftaya kadar gereksiz ümitlendirmemek için benim gibi sevinç gösterileri yapmadı (ben de içimden yaptım

şimdi hayırlısıyla bekleme süresi.. inşallah çocuklar bekler, en az 34. haftaya kadar dururlar. bizi üzmezler de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. ben yine dinlenmeye devam edeceğim elbette ama ne yalan söyleyeyim, keyfim biraz daha yerinde, dualarım karşılık buldu gibi geliyor. inşallah da böyle devam eder..

:) paylaşmak istedim sizinle..

Çok sağol nero-kacım inşallah beklerler.. Zor oluyor ama hergeçen gün çok şükür diyoruz.. Askerlik gibi takvimimiz var hergün bitane çiziyoruz.. Çok hoşuma gidiyor.. Ciğer geliştirici iğnemizi yaptırıp geldik bugünde.. İyi gibiyiz tansiyonumda iyi çok şükür ödem var biraz oda normal diyor doktor..

Cartman inşallah 36-38 leri görürsün arkadaşım.. Bizde 28i iple çektik sonra aaa 30 olduk dedik şimdide 35. haftamızı tamamlıyoruz inşallah.. Ama birkaç hafta daha durmaları gerek sanırım küveze girmemeleri için.. Bellide olmaz bakalım.. Hayırlısı.. Doktorumuz 15. dozu vurdurttu bugün.. Benim kuzular büyüyünce şarkıcı olacak kızlar bu gidişle :roflol:

merhaba cartmancım oncelıkle cok gecmıs olsun umarım saglıkla bebıslerıne kavusurusn bunu canı gonulden dılerım.sana bısey sormak ıstıyorum oglundakı gelısım gerılıgınınsebebı ne.bızmde bebeklerımızden bırının umblıkal arterı tek plesanta kordonuundakı.o yuzden bırır daha yavas buyuyor.:lepi:

Bide varyaaaa arkadaşlar ben 25 kilo almışımm aboooooo kaydirigubbakcemile3

Yarasın kuzularıma yeterki amannnn, sonra veririmm inşallahh :sm_cool:

bize söyledikleri şu canım, bebeğin kordonundaki kan akışı problemli. bu yüzden suyu da azalıyor, gelişimi de biraz geriden. bu yüzden bana 1 aydır coraspirin başlattılar, işte malum sol tarafıma yatıp istirahat ediyorum, plasentaya giden kan akışını arttırdığı rivayet edildiği için.

senin durumun ne, yani kaçıncı haftadasın, ne kadar geri bebeğin diğerinden? ne gibi riskler öngördü doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…