günaydın kızlar
Bu gece kasinmaktan uyuyamadigim bir diğer geceydi. Artık iki buçuk aydır uyumamaktan öleceğim. Kollarım ve bacaklarımı görseniz yara bere icinde, sanirsiniz evde uç tane azgın kediyle yasıyorum..
Off, bugün doktorum buna da bir care bulsa keske..[
canım çok geçmiş olsun sen kaşınmaktan ben sıcaktan bize uyku yok
doğuruncada bebek pışpışlamaktanbayanssulusmile hep nöbetteyiz
günaydın kızlarr,
yaw bu isilik için kullanılabilecek bir krem filan yok mu? boşa eziyet çekmesen. izmideki tüm arkadaşlara ve bebişlere Allah yardım etsin, Ankara böyleyse İzmir nasıldır düşünemiyorum. ya kızlar aranızda hiç çalışıp da şimdi raporla geçiren var mı? ben bugün 2. 20 günlük raporumu aldım, bundan sonra heyet raporu almak gerekiyormuş, onun için de hastaneye yatmak gerekiyormuş, nasıl yapıcaz bilemedim? bilen varsa bana bi yardımcı olsun lütfen?
hiç sanmam cnm ben hiç dikkat etmedim gazlı gazsız yiyecek kuzularımda öyle bariz bir gaz yok....kızlar bişe sorcam....
hamileyken yiyilen gazlı yiyecekler daha sonra bebeğin gazlı olmasına sebep oluyormuş valide öyle diyo..siz böyle bişey duydunuzmu???
kıyamam ben ona benm ipeğimdede sarılık vardı cnm her gün kan aldılar delik deşik oldu kuzumun ayağı seni çok iyi anlıyorm cnm benm kokla benm içn kuzuyuopuyorumnanaktanSelam kızlar.Geçmişe bakamadım,annem kızıyor,oğlunla ilgilen diyelmaz:
Oğlumun yine sarılığı varmış,dün kontrole gittik,ama çok şükür ileri derecede değilmiş.
Anne sütü aldıkça,geliştikçe atıcak dedi dr.Yarın yine kontrol var,inşallah artmamıştır değer.
2 günde bir kan alıyorlar oğlumdan sarılık için.nasıl ağlıyor,içim gidiyor o ağladıkça.
ınşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.
Hepinizi öpüyoruz oğlumla.
sağol cnm bnm artık sizinkileri bekliyoruz sağlıkla......merhaba kızlar 5 gün rötarla sahalara dönebildiimmm çok mutluyum.
ya meğer internet ekmek su gibi bi ihtiyaç olmuş artık, heleki bizim gibi devamlı evde vakit geçirmesi gerekenlere.
artvinlimm neyseki atlatmışsınız badireyi Allah sağlık versin oğluşuna.
erenzeyno hala doğurmadığına çok sevindimm, 28i atlattın risk azaldı, inşallah 33-35e kadar da götürebilirsinn.
doruk ve windyde halen doğurmamışş :)
nerocummm kızların ne şirin öyle maşallahh, çok da benziyorlar birbirlerine.
bircecim, hitucim, cartman, eminenisa, dilemma sizlere de selam olsun.
yaşasınnn çizelgem de 5 gün ilerlemişşş :)
iyi akşamlar kızlar yine ve yine kimseler yok .umarım hepiniz iyisinizdir .şükürler olsunki biz çok iyiyiz .,
her zamanki gibi pek sık giremiyorum .oğluşlarımı yedirip içirip altlarını alıp uyutup iş yapıyorum ben işleri halledene kadar onlar uyanıyor .akşamda berkim geliyor onun peşinde koştur haşat oluyorum resmen .pc açmak zor geliyor bu sefer .
izmir cehennem gibi yanıyor yazık bebişler isilik olacak .iki gündür soydum valla oğluşlaarımı.yoksa sıcaklamaktan hastalanacaklar .bu arada teyzeleri benim oğluşlarım pek insaflı çıktılar şimdilik emip uyuyorlar gecede 2 yada 3 saatte bir kalkıyorlar emmek için yani maçı tek başıma götürüyorum şimdilik umarım hep böyle olur .böyleykene bile temizlikti misafirdi haşat oluyorum .
bide bişey soracagım ben şuan ikisinide emziriyorum mama hiç vermedim şükür yetiyor aranızda sürekli emziren varmı bu süt ne zamana kadar yeter ikisine bir çok kişi 3 ayya idareedersin diyor ben daha uzun sürmesini isterim ama mideleri büyüyecek kuzuların yetmeme mama takviye etme olasılıgıda yüksek tabi.
kızlar ben kaçar hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmm
cnm en azından belini falan ört ince örtü ile üşütürsn ne kadar sıcak olsada sen dikkat et....kızlar cok sıcak yaaa acayip terliyorum hergun duş alıyorum
ya benim kasıklarım agrıyo sanki gaz varmış gibi acaba olurmu gecelri üstü acık uyuyorum ondan oluyo galiba
Yavrukirpi canım ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum, kendisi tıp fak. de prof., uygun gördügü için kendiliginden heyet raporu çıkattı bu vakte kadar öyle geçirdim ben.. şimdide dogum öncesi 10 haftalık izin hakkımız varya onu kullanıyorum...
Dorukcum nerelerdesin kasılmaların sancıların nasıl oldu.. Geçmiştir inşallah...
Sıra bende sanırım kızlar, kuzularında hiç çıkmaya niyetleri yok gibi duruyor valla.. Karnımda sivrilip düzeliyorlar.. Onlarda sıkıştılar ben gibi.. Çıkınca hepimiz özgürce hareket edebilecegiz inşallah
bugün doktora gittik.
doktorum özetle aynı şeyleri söyledi, yani evet gelişme geriliği var, evet erken doğum riskleri var, ama bu arada benim oğluşum kilo almış, aradaki iki haftalık farkı 1 haftaya indirmiş. tabii doktorum beni çok yüreklendirse de en azından 28. haftaya kadar gereksiz ümitlendirmemek için benim gibi sevinç gösterileri yapmadı (ben de içimden yaptım
şimdi hayırlısıyla bekleme süresi.. inşallah çocuklar bekler, en az 34. haftaya kadar dururlar. bizi üzmezler de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. ben yine dinlenmeye devam edeceğim elbette ama ne yalan söyleyeyim, keyfim biraz daha yerinde, dualarım karşılık buldu gibi geliyor. inşallah da böyle devam eder..
:) paylaşmak istedim sizinle..
Bu gece kasinmaktan uyuyamadigim bir diğer geceydi. Artık iki buçuk aydır uyumamaktan öleceğim. Kollarım ve bacaklarımı görseniz yara bere icinde, sanirsiniz evde uç tane azgın kediyle yasıyorum..
Off, bugün doktorum buna da bir care bulsa keske..[
canım çok geçmiş olsun sen kaşınmaktan ben sıcaktan bize uyku yok
doğuruncada bebek pışpışlamaktanbayanssulusmile hep nöbetteyiz
gecmıs olsun bırcecım bende ızmırde yasıyorum burası ınanılmaz oldu cok sıcak bende sureklı kasınıyorum.bunun ıcın herhengıbır krem kullanmıyormusun.mustelanın bebek urunlerı var orda ısılık ıcın de kremler var.doktorun uygun gorurse belkı kullanabılırısn .bu arada doktorun kım bırcecım.
Bide varyaaaa arkadaşlar ben 25 kilo almışımm aboooooo kaydirigubbakcemile3
Yarasın kuzularıma yeterki amannnn, sonra veririmm inşallahh :sm_cool:
merhaba cartmancım oncelıkle cok gecmıs olsun umarım saglıkla bebıslerıne kavusurusn bunu canı gonulden dılerım.sana bısey sormak ıstıyorum oglundakı gelısım gerılıgınınsebebı ne.bızmde bebeklerımızden bırının umblıkal arterı tek plesanta kordonuundakı.o yuzden bırır daha yavas buyuyor.:lepi:
bize söyledikleri şu canım, bebeğin kordonundaki kan akışı problemli. bu yüzden suyu da azalıyor, gelişimi de biraz geriden. bu yüzden bana 1 aydır coraspirin başlattılar, işte malum sol tarafıma yatıp istirahat ediyorum, plasentaya giden kan akışını arttırdığı rivayet edildiği için.
ben 23.haftadayım acıkcası bu durumu bu hafta KONTROLDE OGRENDIK BEBEGI BESLEYEN DAMARLARDAN BIRIR YOKMUS SUAN 1.5 HAFTA KADAR GERIDE takıp onerıyor 1 gunde bır kontrol ıstedı merak etmeyın ıcınızı ferah tutun bebegın anatomık yapısı cok duzgun en kotu bıraz kucuk dogabılır sıkı takıp edecegız dedı ama bılmıyorum yarın sabah 9 da tekar doplerle bakacaklar cok endıselendım.ınsallah bıre sorun cıkmaz